Moje best of zmonotowane przez Kacknase'a. Stunty zrobione w przedziale czasowym 2007-2014. Nie byÂłem aktywnym uÂżytkownikiem tego forum i do tego zapomniaÂłem podziĂŞkowaĂŚ PKS w napisach koĂącowych, dziĂŞki za inspiracjĂŞ i wspĂłlnie spĂŞdzony czas na SAMP.
Wiek: 33 Dołączył: 6100 dni temu Posty: 663 Skąd: MyszkĂłw
Punkty: 28050
Wysłany: 2014-12-27, 23:09
Po mojemu stunty nie sÂą najgorsze. NiektĂłre sÂą nawet caÂłkiem przyzwoite. Za to klipy w przerwach byÂły takie komiczne, Âże moÂżna byÂło siĂŞ uÂśmiaĂŚ. Mnie na przykÂład rozÂśmieszyÂł klip, kiedy rider ma w duÂżym garaÂżu trzy motory i nie mogÂąc trafiĂŚ we wÂłaÂściwy, wsiada do kaÂżdego po kolei. Poti, jeÂżeli chciaÂłbyÂś pojechaĂŚ po Ziomku, musiaÂłbyÂś zmierzyĂŚ siĂŞ na musztardowy challenge.
Po mojemu stunty nie sÂą najgorsze. NiektĂłre sÂą nawet caÂłkiem przyzwoite. Za to klipy w przerwach byÂły takie komiczne, Âże moÂżna byÂło siĂŞ uÂśmiaĂŚ. Mnie na przykÂład rozÂśmieszyÂł klip, kiedy rider ma w duÂżym garaÂżu trzy motory i nie mogÂąc trafiĂŚ we wÂłaÂściwy, wsiada do kaÂżdego po kolei. Poti, jeÂżeli chciaÂłbyÂś pojechaĂŚ po Ziomku, musiaÂłbyÂś zmierzyĂŚ siĂŞ na musztardowy challenge.
Wiek: 37 Dołączył: 7308 dni temu Posty: 2607 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2014-12-30, 19:33
Zawsze ceniÂłem CiĂŞ za najbardziej niesamowite i zwariowane stunty. Ten film to kompilacja najbardziej zwariowanych i najlepszych stuntĂłw. PeÂłen respekt dla Ciebie, Przemm!
PS.: Art, to, co kopiujesz, to nie jest po twojemu, a jedynie kopia cudzej opinii na zupeÂłnie inny temat. SkopiowaÂłeÂś mĂłj komentarz i do tego w zÂłym miejscu. Zachowujesz siĂŞ, jak dawniej. A myÂślaÂłem, Âże przestaÂłeÂś udawaĂŚ gÂłupka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum