Poprzedni temat «» Nastêpny temat
PKS
Autor Wiadomo¶æ
VIP|Art 
Dziecko neo

Do³±czy³: 6203 dni temu
Sk±d: Myszków

Punkty: 28050
  Wys³any: 2014-12-15, 17:25   PKS

PKS (2006-2014)

Najnowszy film wykonany przez ekipê Polskiego Ko³a Stunterskiego. Film zawiera w wiêkszo¶ci stunty wybrane z naszych najlepszych / zapadaj±cych w pamiêæ stuntów, oraz kilka nowych. Ca³y film powsta³ przy porozumieniu by³ych i obecnych cz³onków zespo³u dla upamiêtnienia okresu dobrej wspó³pracy i rozwoju PKS.

Info
 Tytu³: PKS
 Czas trwania: 8 min, 08s
 Stunterzy: Art, Aibi, Danielo, Deather, Erney, Gesior7, Kiper, Poti, Raziel, Skamer, Thecrev, Tracker
 Monter: Art

Edit (by Gesior7): Zedytowane. Mam nadziejê, ¿e nie jest brzydko.
Edit (by Art): spoko jest

Ostatnio zmieniony przez Gesior7 2014-12-30, 19:48, w ca³o¶ci zmieniany 6 razy  

Poti 
Przyjaciel

Do³±czy³: 6479 dni temu

Punkty: 24740
Wys³any: 2014-12-15, 20:39   

2006-2014 rozje*ale¶ mnie, w sumie mia³em odrazu napisaæ "lol serio dali Ci to zmontowac?" ale w sumie by³o ok, tylko ostatni stunt móg³byc przedostatni a przedostatni ostatni, ale i tak dzienks za openera, fajny vid

VIP|Art 
Dziecko neo

Wys³any: 2014-12-15, 21:24   

dalem najlepszy stunt na koniec, tak sie robi od zawsze

Alibi 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6102 dni temu
Sk±d: taka powaga?

Punkty: 1950
Wys³any: 2014-12-16, 01:27   

Dlaczego tak ma³o osób tu piszê? Da³bym ci oskara za ten film tylko, ¿e nie mam... Ale spoko, Poti ci s³oik kiszonych ju¿ wisi. Zadbam o to!

A tak na powa¿nie to nie spodziewa³em siê, ¿e ostatni± osob± montuj±c± pks'u bêdzie art. Jestem wiêcej ni¿ zaskoczony. Θ ΠΠΛ£σ ∫|ξ η|ε ζε∫Ÿᖇα£ξ ζ ΨŸŸŸᖇΛζεη|Λ.

Btw. Wygl±da jak crew vid.

Never look at what you've lost

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Do³±czy³: 7410 dni temu
Sk±d: Bia³ystok

Punkty: 39724
Wys³any: 2014-12-18, 19:08   

Powa¿nie, jak ogl±dam ten film, czujê siê, jakbym wróci³ do starych i dobrych czasów. S± nasze najlepsze stunty, z których zdecydowan± wiêkszo¶æ przypominam sobie z innych naszych filmów, jest nasze logo, jest w koñcu w tym tym filmie szacunek oddany poprzez proste podziêkowania dla GTAstunterów, ekipy PKS i dla ludzi bêd±cych czê¶ci± tego zespo³u. Jest nawet screen z uk³adem samochodów na wzór loga, który kiedy¶ zrobi³em. Nie wiem, sk±d go wzi±³e¶. Ogólnie klimat jest jak za starych, bardzo mi³o wspominanych czasów, z zachowaniem naszych stunterskich tradycji. Przyznam Tobie Art, ¿e zrobi³e¶ ten film porz±dnie. Szacun. Ca³a ekipa postara³a siê, aby ten film wyszed³ dobrze, bo bez Waszych stuntów, nie by³o by takiego porz±dnego filmu. Dziêki Wam wszystkim! Dziêki Skamer, Dziêki Erni, Dziêki Raziel, Dziêki Poti, Art, Deather, Mariusz (Ciebie, Mariusz nie by³o w filmie, ale równie¿ dziêki za wspó³pracê na forum), TheCrev, Tracker. Dziêki tak¿e ludziom, z którymi wspó³pracowa³em na forum (pewno ju¿ nie stuntuj± w GTA): Dami, FireDragon aka Namen, Drool, Czikita. By³aby jeszcze niema³a lista, gdybym kontynuowa³, ale tych kilka nazw dobrze zapad³o mi w pamiêæ podczas bycia tu na forum z Wami. Dziêki!

P.S.: Art, to tego finiszowego stunciora tak mêczy³e¶? Moim zdaniem, stunt jest zdrowo stukniêty, ale szacun siê nale¿y.
PP.S.: Poti, opener i tak by³ najlepszy*. ; )

*) Najlepszy wed³ug mnie, ale piszê tu swoje zdanie. Je¿eli kto¶ siê nie zgadza, niech pisze swoje zdanie na temat filmu.

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

Skamer 
Ja tu tylko sprz±tam
Margines Stuntingu

Do³±czy³: 7216 dni temu
Sk±d: Kraków

Punkty: 666626588
Wys³any: 2014-12-18, 23:33   

Stuntfilm niczego sobie, jedynie o co mogê mieæ ¿al to o to,¿e w moim mniemaniu wybrano najs³abszy trik jaki przes³a³em :P , w zasadzie to nie pamiêtam co dok³adnie znalaz³o siê w paczuszce no ale có¿...
Sporo stuntów dobrze pamiêtam z innych produkcji (zw³aszcza Raziela i G7) zatem pewna nostalgia siê pojawi³a.

Co do spraw technicznych to szkoda, ¿e nie chcia³o Ci siê bawiæ z vinylami Art, niby taka pierdo³a ale dobre oko wypatrzy, podobnie ma siê sprawa czcionek.

W ka¿dym razie ca³o¶ciowo film prezentuje siê dobrze, fajnie, ¿e uda³o mi siê w ogóle w nim wyst±piæ. Czy¿by to autentycznie ostatnia produkcja z tak licznie przedstawionym logiem PKS ?

VIP|Art 
Dziecko neo

Wys³any: 2014-12-19, 16:52   

dostalem chyba tylko 2 czcionki i 2 vinyle, a z twoich "trików" dosta³em tylko ten

Skamer 
Ja tu tylko sprz±tam
Margines Stuntingu

Do³±czy³: 7216 dni temu
Sk±d: Kraków

Punkty: 666626588
Wys³any: 2014-12-19, 18:08   

czyli z tego wynika, ¿e RIPLEJ CZEKER mnie wykolegowa³ :P

Rahim 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6111 dni temu
Sk±d: Zielona Góra

Punkty: 2440
Wys³any: 2014-12-20, 13:35   

Ju¿ nie patrz±c na to, ¿e z Artem nie zbyt siê lubimy (zasadniczo to po dzi¶ dzieñ nie mam pojêcia dlaczego ;p) to film wyszed³ na prawdê dobrze! Nie wiem czy replaychecker mnie równie¿ wykolegowa³, czy mo¿e to kwestia mojego spó¼nienia czy mo¿e... Art mnie nie lubi :P
W ka¿dym razie bardzo dobra produkcja! Szkoda mi tylko by³o zamykaæ okno YouTube'a z prze¶wiadczeniem, ¿e obejrza³em ostatni film produkcji PKS. Nie by³em tu ze wszystkimi od pocz±tku, równie¿ nie uczestniczy³em tak czynnie w ¿yciu forum jak inni, ale... Co¶ nie co¶ mi utkwi³o w pamiêci je¶li chodzi o ¶wiatek stuntingu :)
To chyba tyle ode mnie, dajê zdecydowane 5/5 :)

...---///Mods For Stunters\\\---...
''''''''''''''''''''''''''''''''''''

~PKS|Raziel 
PKS Team

Do³±czy³: 7221 dni temu
Sk±d: Myczków

Punkty: 7309
Wys³any: 2014-12-20, 15:25   

Skamer napisa³/a:
czyli z tego wynika, ¿e RIPLEJ CZEKER mnie wykolegowa³ :P

Ups... :D

Art, gratuluje! Na prawdê fajnie zrobiony film, podoba mi siê ten monta¿ i wszystko z Nim zwi±zane. Teraz wiem, ¿e oddanie Tobie tego projektu by³o dobr± decyzj±, choæ nie zaprzecze - mia³em swoje obawy, ¿e dasz co¶ chamskiego :D W ka¿dym razie wysz³o tak, jak chcia³em, ¿eby to wysz³o. DZIÊKI! Wiem ile pracy i czasu w to w³o¿y³e¶, wiêc cze¶æ i chwa³a Ci za to.

Stunty równie¿, fajne choæ wiadomo - jest to zbieranina w wiêkszo¶æ juz starych i zzu¿ytych spotów, ale cieszê siê ¿e pomimo nawet tego i tak poziomowo prezentuje siê dobrze!

Spêdzi³em z Wami tyle czasu, ¿e a¿ musia³em trochê siê przygotowaæ do obejrzenia tego filmu. Pamiêtam moment, w którym pierwszy raz spotka³em reprezentantów tego fora, pamiêtam moment mojej rejestracji i pierwszej aktywno¶ci. Spo³eczno¶æ, jak± zbudowali¶my, by³a niesamowita! Wiele bym da³, by móc choæby na chwile wróciæ do czasów, kiedy aktywno¶æ tutaj by³a najwiêksza, gdy forum têtni³o pe³ni± ¿ycia. Czasem jestem przera¿ony, gdy wchodzê na stronê i widzê te pustki ale... Doro¶li¶my, dosz³y nowe obowi±zki i ju¿ stuntowanie nie sprawia takiej rado¶ci, jak wtedy. Zmieni³o siê tez podej¶cie do stuntowania. Nie raz z Gesiorem rozmawiali¶my o tym, ¿e stronê nale¿a³o by oddaæ w rêce nowego pokolenia, najlepiej w rêce tego, które wyro¶nie przy okazji wydania GTA V ale nie widzê tutaj osoby, która by wyj¶æ z tak± inicjatyw± i szukaæ kogo¶, kto by to poci±gn±³. A szkoda, bo historia, do¶wiadczenie i wiedza, jaka jest zgromadzona w niektórych w±tkach na tym forum mog³a by byc dobrze u¿yta i przez inne osoby... Trochê nie chcê do siebie dopuszczaæ wizji, ¿e tego forum kiedy¶ ju¿ tu nie bêdzie, ale... No ciê¿ko mi z tym walczyæ.

Pomimo wszystkiego dziêkujê WAM. Dziêkujê za te wszystkie chwile spêdzone na goracych dyskusjach dotyczacych tego, czy du¿y w skate jest trudniejszy od kasyna w LV. Dziêkujê za te godziny, dni, tygodnie przegrane na SAMP'ie poczynaj±c od Dami's Place a koñcz±c na Sexos'ie i ISS. Dziêkujê za wszystkie projekty, czy to mniejsze, grupowe b±d¼ ogólnoforumowe. Dziêkujê za wspó³pracê z na prawdê dobrymi organizatorami i project menagerami. Po czê¶ci do¶wiadczenie tu zdobyte wykorzystuje teraz w pracy :D Dziekujê, ¿e mieli¶cie cierpliwo¶æ co do mnie i nie raz s³u¿yli¶cie mi pomoc±! DZIÊKUJÊ!

Mam nadzieje, ¿e uda siê nam kiedy¶ spotkaæ przy piwie i podyskutowac o tym jak to by³o :)

I dla moich przyjació³!

VIP|Art 
Dziecko neo

Wys³any: 2014-12-20, 20:02   

wrzuæcie to na GTAS, marcin albo janek

Rachet 
Lewa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 7042 dni temu
Sk±d: Józefów

Punkty: 6240
Wys³any: 2014-12-21, 12:43   

Swoje lata te¿ spêdzi³em w PKS ;p.
Szkoda, ¿e koñczycie dzia³alno¶æ, uwa¿am, ¿e drugiej takiej instytucji nie bêdzie, która na takim poziomie i w takiej atmosferze promuje polskie community stunterskie :(

Pozdrawiam wszystkich, którzy mnie pamiêtaj±.
¯yczê wam przede wszystkim Weso³ych ¦wi±t i wielu wspania³ych ze znajomymi, rodzinami itd :) .

Mam nadziejê, ¿e spotkamy siê kiedy¶ w GTA V i razem bêdziemy mogli spróbowaæ zdobyæ wszystkie dachy Los Santos :) .

Czo³em ;]

Erney 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6167 dni temu
Sk±d: Jelenia Góra

Punkty: 1490
Wys³any: 2014-12-21, 23:51   

Zapomnia³em siê tutaj wypowiedzieæ :P

Chcia³bym powiedzieæ, ¿e [cenzura] by³o wyst±piæ w ostatnim filmie PKS'u, nawet je¶li nie zawita³em na d³ugo w w waszym teamie i nie wnios³em nic do niego ciekawego, fajnie by³o przebywaæ na tym forum, przegl±daæ stare tematy ze starymi filmikami i czasami ¶mieszne falmewarsy. Ogólnie byli¶cie d³ugo 'zipiej±c±' grup±, która potrafi³a wydaæ co¶ dobrego, a w szczególno¶ci byli¶cie fundamentem Polskiego Stuntu. Co do editu, dobrze Ci on wyszed³ Art, ¶wietny soundtrack i do¶æ fajne efekty oraz przejrzysto¶æ, intro/outro nie za d³ugie i to mi siê podoba. Dobra robota i ¿egnaj Pe-ka-esie ! ;)

9/10

Hiya

Tracku¶ 
Nowy u¿ytkownik

Do³±czy³: 4325 dni temu

Punkty: 50
Wys³any: 2014-12-28, 23:40   

ernej wariacie dlaczego wszedzie dajesz 9/10 xD

Diggy 
Aktywny amator

Do³±czy³: 5838 dni temu
Sk±d: Jestem ?

Punkty: 1820
Wys³any: 2015-02-08, 14:46   

No to i ja mo¿e co¶ napiszê. Tak na pocz±tek to witam wam wszystkich po tak d³ugiej nieobecno¶ci w sumie to ponad 2 lata ju¿ minê³y kiedy ostatnio tutaj by³em. Pierwszy raz zarejestrowa³em siê na tym forum dok³adnie 2010-08-14, 12:10 i powiem wam, ¿e w ¶wiecie "internetowym" by³o mi tu chyba najlepiej. Co prawda nie wnios³em tutaj praktycznie nic oprócz tego, ¿e mia³em okazjê zmontowaæ "Stunt Christmas" i wyst±piæ w kilku projektach czy te¿ w Lidze najlepszych stunterów. Mia³em propozycjê ju¿ nie pamiêtam za bardzo od kogo ale jak mnie pamiêæ nie myli to od Deathera abym wys³a³ te¿ w³asne stunty do tego filmu ale, ¿e nie mia³em wtedy komputera, który mi siê popsu³ i nie mia³em te¿ zbytnio czasu aby co¶ wys³aæ nie wyst±pi³em a bardzo ¿a³ujê bo film jest mega, stunty na poziomie, edit te¿ ca³kiem niez³y. No to tak jeszcze dopiszê tylko tyle szkoda, ¿e czasy PKS'u ju¿ mijaj± i nikt praktycznie z tego forum ju¿ nie stuntuje, ale wielki podziw, ¿e forum jeszcze istnieje bo tak na prawdê nie s±dzi³em, ¿e to jeszcze dzia³a ale dzi¶ mnie tak podkusi³o ¿eby wej¶æ tutaj no i sobie obejrza³em ten film i ¿al dupy ¶ciska, ¿e nie wyst±pi³em no ale trudno. Tak¿e ja ¿yczê wam wszystkiego dobrego i mam nadziejê, ¿e kiedy¶ gdzie¶ jeszcze wspólnie zrobi siê co¶ podobnego i podbije ca³± Polskê w jak±¶ grê :P Trzymajcie siê :)

Counter Strike Source :*

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku