Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Best of Poti
Autor Wiadomo¶æ
Poti 
Przyjaciel

Do³±czy³: 6419 dni temu

Punkty: 24740
Wys³any: 2014-02-20, 17:34   Best of Poti

Siema byki, nareszcie uda³o mi siê doprowadziæ do fina³u mojego nieszczêsnego Best ofa, nie bede pisa³ tutaj du¿o, bo wiêkszo¶æ tego co chcia³em powiedziec zamieszczone zosta³o w filmie, wiêc je¿eli kto¶ ma troche cierpliwo¶ci to mo¿e dotrwa to napisów koñcowych. Ludziska, dziêki za te wszystkie lata, wszystkie chwile, gorsze i te lepsze, dziêki za wszystko! Mam nadziejê, ¿e siê wam spodobaj± te moje och³apy i nie zapomnicie mnie tak szybko :D
Musze bardzo podziêkowaæ Matiemu (Trackerowi) za naprawde zaje*isty monta¿, trafi³ w mój osobisty punkt G.

http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be

VIP|Art 
Dziecko neo

Do³±czy³: 6143 dni temu
Sk±d: Myszków

Punkty: 28050
Wys³any: 2014-02-20, 18:08   

O BOZE JAKIE CHU­JOWE

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Do³±czy³: 7350 dni temu
Sk±d: Bia³ystok

Punkty: 39724
Wys³any: 2014-02-20, 19:34   

Powiniene¶ raczej pisaæ po polsku, bo przyznam, ¿e b³êdy, jakie zrobi³e¶ utrudniaj± zrozumienie. "Thanks to some other Pearsons"; "Yes, i've real life". Po prostu trudno zrozumieæ, co mia³e¶ na my¶li.
Nie przyjmuj zbytnio do siebie mojej krytyki. Przyucz siê angielskiego i rób swoje.
Cieszê siê, ¿e wynosisz dobre wspomnienia i znajomo¶ci ze wspólnej gry w GTA i dyskusji na forum. Da³e¶ porz±dne stuncisze na film. Kawa³ dobrej roboty!
Dziêki za wspó³pracê tu na forum. ¯yczê te¿ powodzenia w ¿yciu teraz i na przysz³o¶æ!

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

Poti 
Przyjaciel

Wys³any: 2014-02-20, 21:31   

Ten film jest nie tylko na tym forum, ale te¿ na gtas. Myslê, ¿e jest to w miare zrozumia³e dla wiekszosci osób, nie przywi±zuje wiekszej uwagi do gramatyki nie ojczystego mi jêzyka, tymbardziej w grze :d

Ale dziêki za konstruktywn± krytyke :D

Daro 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6718 dni temu

Punkty: 3870
Wys³any: 2014-02-22, 00:40   

Wolalbym sie rozgadac na skype co do filmu owego, lecz jedno slowo a szczere wysttraczy.

Slicznie Poti :]

Tracker Dobra robota jak zwykle ^^

Dziekuje za Pozdrowienia, rowniez sadze iz bedzie czas aby sie spotkac.

i na koniec to czego nie lubisz czyli

ECH

Poti 
Przyjaciel

Wys³any: 2014-02-22, 19:38   

dziêki Darek :d

i skoñcz z tym kur*wa ECH

Cysiek 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6765 dni temu
Sk±d: ~ Olkusz

Punkty: 990
Wys³any: 2014-02-23, 02:27   

Stuny po intrze w skali 10stopniowej.
6
8
10
10 j3bany
9
10
8
7 - gdyby¶ wyl±dowa³ na tej windzie...
8 - takie grindy siê ucina bo wiadomo ¿e siê skoñcz±
8
9
7 - sam widzisz ¿e ten grind koñczysz na karcie wiêc nie ucinasz
9
8
8
9

6+8+10+10+9+10+8+7+8+8+9+7+9+8+8+9 / 16stuntów = ~8.4

Tracku¶, rozj3ba³e¶ mnie tym editem. Ale za d³ugi.

Film 6:05
Opening 0:50
Creditsy 1:30
Wiêc filmik trwa³ tylko 2:45 :/

Skamer 
Ja tu tylko sprz±tam
Margines Stuntingu

Do³±czy³: 7156 dni temu
Sk±d: Kraków

Punkty: 666626588
Wys³any: 2014-03-06, 21:15   

No siemka.
Dawno ju¿ nie ogl±da³em ¿adnego stuntfilmu, ten obejrza³em z czystej ciekawo¶ci, mo¿liwe te¿, ¿e z pewnego rodzaju sprawdzenia czy wylecia³em tak daleko poza obieg tej tematyki, ¿e stracê rozeznanie, czy te¿ nie.

Ogólnie nastawi³em siê, ¿e autor tego dzie³a przedstawi w nim wszystko co najlepsze. Powiem szczerze, ¿e nie rozczarowa³em siê zbytnio, by³o na czym zawiesiæ oko i doceniæ trudno¶ci techniczne niektórych trików. Wiele z nich kosztowa³o sporo zmarnowanych godzin przed GTA :P .

Drobna uwaga do monta¿ysty, w moim odczuciu finisher stuntfilmu z cyklu "best of" powinien byæ swego rodzaju podsumowaniem, postawieniem kropki nad i , czym¶ co po prostu zwali z fotela potencjalnego ogl±daj±cego, a mia³em wra¿enie, ¿e trik pokazany jako ostatni chyba nie powinien tam siê znale¼æ. (mo¿liwe, ¿e siê nie znam ale takie mam odczucie).
Muzyka trochê nie w moich klimatach, mam wra¿enie, ¿e te¿ ma³o w klimatach klasycznego stuntfilmu (a ja chyba nadal mam sentyment do szybkich i dynamicznych kawa³ków) jednak by³a t³em nie ra¿±cym uszu.

Podsumowuj±c: Kawa³ dobrej produkcji... chocia¿ jak ka¿da z drobnymi niedoci±gniêciami.

P.S
Mi³o, ¿e zosta³em uwzglêdniony w napisach koñcowych: Dziêki :)

Jozio 
Maniak postów

Do³±czy³: 6711 dni temu

Punkty: 4680
Wys³any: 2015-06-27, 08:42   

Zacne :) !

Stunty na poziomie, widaæ ¿e siê nie opierdziela³e¶ tylko s³ucha³e¶ feedbacku z dnia na dzieñ a poziom rós³ w miarê treningu.

@Cysiek
Teoretycznie the end ma na celu po¿egnanie siê z stuntem, przywitanie nowego lepszego ¶wiata taka gra zwana "¿ycie". Rozumiem ¿e intro i outro mia³o na celu podziêkowanie i po¿egnanie siê z ¶wiatem zwanym " stunt ". Mo¿e to stety mo¿e niestety, ale na pewno nie mia³o z³ego wp³ywu na tematykê jak i rodzaj filmu. Z perspektywy u¿yteczno¶ci mia³o to konkretne USP(tj. podziêkowania, przekazanie, dobro "wizerunku" ) dziêki którym przekaz zosta³ przekazany. The end to nie tylko stunt, ale równie¿: podziêkowania, rozeznanie, historia, informacja, wizerunek, wspomnienia.

@topic
A¿ polecia³o po wspomnieniach z lat 2007-2012 :p Kurcze moze ja zmontuje swoje the end xd

Dajesz mi motywacje :D

VIP|Art 
Dziecko neo

Do³±czy³: 6143 dni temu
Sk±d: Myszków

Punkty: 28050
Wys³any: 2015-07-07, 22:19   

jozio nie montuj, nikt nie chce tego zobaczyc

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach