Poprzedni temat «» Nastêpny temat
DanielO - Lapse of time
Autor Wiadomo¶æ
DanielO 
PKS Team

Do³±czy³: 6698 dni temu

Punkty: 1110
Wys³any: 2020-08-20, 17:26   DanielO - Lapse of time

Siemanko. Chcia³bym zaprezentowaæ Wam mój nowy film. Mia³em ostatnio sporo czasu i postanowi³em, ¿e zrealizujê moje stare pomys³y na stunty. Dziêki Adam za ¶wietny monta¿ :)

https://youtu.be/RwoSWgdBwU4

Alibi 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6093 dni temu
Sk±d: taka powaga?

Punkty: 1950
Wys³any: 2020-08-20, 19:47   

No nie ma sprawy! To nawet by³ dla mnie zaszczyt. :)

Never look at what you've lost

NoName 
Maniak postów

Do³±czy³: 6932 dni temu
Sk±d: Skierniewice

Punkty: 2500
Wys³any: 2020-09-26, 23:15   

Super wideo. Nie wiem jak siê teraz to wszystko ma do tych sztuczek zwanych stuntami ale jest dla mnie bomba, ¿e chcia³o siê komu¶ jeszcze zrobiæ taki mega film. Szacun za triki. Edit skromny bez [cenzura] efektów tak jak ja to lubiê b±d¼ peterson. Pozdrawiam ch³opaki! Oby tak dalej.

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Do³±czy³: 7401 dni temu
Sk±d: Bia³ystok

Punkty: 39724
Wys³any: 2020-10-09, 21:32   

Bardzo dobry filmik! Krótki i na temat.
Stunty s±, wed³ug mnie bardzo wyj±tkowe. S± wymy¶lne i po³±czone w nieoczekiwane kombinacje, jak na przyk³ad ¶lizg rowerem (MTB), gdzie tu¿ po wyl±dowaniu lecisz na kolejny ¶lizg, kilkana¶cie metrów dalej, i to na sam ¶rodek, jakby ka¿dy ruch by³ starannie zaplanowany. Jest sporo stuntów na MTB, poje¼dzie którym mo¿na stuntowaæ na wiele ró¿nych sposobów, co równie¿ widaæ na filmie (wykorzystano du¿e wybicia, ¶lizgi, powietrzne ewolucje). Podobaj± mi siê równie¿ stunty innymi pojazdami, szczególnie wozem ratunkowym (Ambulance), tu¿ przy wje¼dzie na San Fierro Airport. Tu jest podwójne wybicie i to bardzo skuteczne. Lot wysoki, a pojazd jest do¶æ ciê¿ki i nie ³atwo siê nim lata. Tu jest bardzo ³adnie.
Znalaz³em parê stuntów samochodami, gdzie przez moment, pojazd l±duje dachem, co generalnie spotyka siê z moj± dezaprobat± i narzekaniem. Jednak¿e jest tutaj jeden stunt z l±dowaniem na budynek z kominami w San Fierro (ostatni stunt w filmie), gdzie widaæ, jakby to l±dowanie dachem by³o zamierzone i pojazd by³ precyzyjnie ustawiony dachem do do³u tak, aby nie zaczepiæ przed l±dowaniem o ¶cianê, a tu¿ po wyl±dowaniu, aby odbiæ siê od ¶cianki na dachu i stan±æ znowu na ko³a. Widaæ, ¿e to jest dopracowane.

Jednego mi tylko tu brakuje, mianowicie napisów koñcowych z informacjami o osobach, które tworzy³y film. Napisy koñcowe jest to te¿ miejsce na krótki przekaz do publiczno¶ci, co tak¿e mo¿na pozytywnie wykorzystaæ. Tu niestety tego nie ma, za to film jest, jak to ju¿ napisa³em: "Krótki i na temat".

Cieszê siê, ¿e mogê obejrzeæ kolejny film, do tego tak dobrej jako¶ci, pomimo, ¿e tak ma³o aktywno¶ci jest tu na forum (niestety tak¿e z mojej strony). Przepraszam za pó¼n± rcenzjê i dziêki za film! Mam te¿ nadziejê, ¿e jeszcze pojawi siê tu na forum jeszcze kilka dobrych filmów.

Pozdrawiam!

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

Alibi 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6093 dni temu
Sk±d: taka powaga?

Punkty: 1950
Wys³any: 2020-12-27, 13:06   

NoName napisa³/a:
Super wideo. Nie wiem jak siê teraz to wszystko ma do tych sztuczek zwanych stuntami ale jest dla mnie bomba, ¿e chcia³o siê komu¶ jeszcze zrobiæ taki mega film. Szacun za triki. Edit skromny bez [cenzura] efektów tak jak ja to lubiê b±d¼ peterson. Pozdrawiam ch³opaki! Oby tak dalej.

Szko³a downighta :D Vision Effects, te sprawy... Dziêkujemy za mi³e s³owa! :)

Never look at what you've lost

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku