Cze¶æ jestem nowy ale w stunt rustlerami bawie sie od 2013 roku , postanowilem zmontowaæ filmik z naciê¿szymi miejscówkami jakie da sie zestuntowaæ samolotem . Hydra jes tzbyt prosta i za ma³o skillowa dlatego to rustler jest wyznaniczkiem
Chêtnie us³ysze opinie , a jak bedzie kto¶ chetny to mozna polatac razem
Zapraszam do obejrzenia
Wiek: 37 Do³±czy³: 7308 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2020-10-29, 21:42
Witam!
Zrobi³e¶ ca³kiem ciekawy film. S± tu ciekawe miejsca, gdzie mo¿na zrobiæ stunty, s± przeloty w bardzo ciasnych tunelach i ulicach. Jest jazda po suficie.
Nie chcê Ciê ze startu ¶ci±gaæ na ziemiê, ale to, co jest na tym filmie, trudno nazwaæ stuntem. Nie jest to starannie opracowane wykonanie stuntu, tylko urywki z gry na ¿ywo, "game-play". Istotnie jest tu parê przelotów bezb³êdnych, nawet kilka takich bardzo trudnych, gdzie niewiele brakuje do dobrego stuntu, jednak w wiêkszo¶ci prób jest jakie¶ zderzenie lub otarcie sufitu (jazda po suficie bez podwozia).
Proponujê przygotowaæ kilka z tych przelotów i wykonaæ dopracowane, oby bezb³êdne stunty, które nagrasz, nastêpnie zrobisz z nich pokaz. Stunty na które siê porywasz wygl±daj± na bardzo trudne. Gdyby¶ by³ w stanie wykonaæ kilka z nich bezb³êdnie, by³by to na prawdê imponuj±cy pokaz.
My¶lê, ¿e podo³asz wyzwaniu.
Wiek: 38 Do³±czy³: 6838 dni temu Posty: 239 Sk±d: Skierniewice
Punkty: 2500
Wys³any: 2020-11-07, 22:01
Nie czepiaj siê G7! To jest cud ze jeszcze kto¶ tu chcia³ wej¶æ na PKS i pokazaæ triki. Dodajcie go do klanu!
Ja jestem na tak
Powodzenia w dalszym stuntowaniu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum