Wiek: 35 Dołączył: 6738 dni temu Posty: 110 Skąd: ~ Olkusz
Punkty: 990
Wysłany: 2016-07-16, 00:01
Odkop w offtopie. JestĂŞ [cenzura].
No to panowie, poradŸcie. Nie bêdê mówi³ jaka stronka, forumê, ale mamy rangê VIP. I jak ci wykupi¹ takiego b¹dŸ znajd¹ grafiki na portalu, to dostaj¹ rangê. I jakie ulgi, ró¿noœci na waszych odwiedzanych witrynach/forach mog³yby siê u nas przydaÌ. Bo p³aciÌ ¿eby mieÌ sam kolorem to g³upie. Wiecie, przyci¹gn¹Ì ludzi ¿eby chcieli tego vipa, bo jak na razie jedyny w¹tek który to prowadzi jako tako to giveaway kluczy steam.
Wiek: 37 Dołączył: 7323 dni temu Posty: 2607 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2021-02-07, 23:07
Nie wiem, czy znacie Davida Meshow. KiedyÂś oglÂądaÂłem jego nagrania, ale nie pamiĂŞtam, czy akurat to wczeÂśniej widziaÂłem. Wczoraj akurat natrafiÂłem na to, i skojarzyÂłem, Âże w tle jest Los Santos z GTA V.
Od razu odsyÂłam na Youtube:
David Meshow gra muzykĂŞ i nagrywa klipy zwykle muzyczne w jĂŞzyku francuskim i angielskim. To jest po francusku i jest o kanapkach (sÂą teÂż napisy w jĂŞzyku angielskim). A w tle jest Los Santos z GTA V (w wersji na konsole, bo nagranie pochodzi z czasu, kiedy jeszcze nie byÂło GTA V na PC).
CaÂłkiem fajne. Podoba mi siĂŞ bardziej niÂż granie w samo GTA V.
A Wy, co o tym sÂądzicie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum