Moja czwarta produkcja jest w koñcu gotowa Napiszê tylko - dla formalno¶ci - ¿e nic nie by³o modyfikowane w tym stuncie. Zapraszam do ogl±dania i oceniania
Wiek: 35 Do³±czy³: 7292 dni temu Posty: 300 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 5780
Wys³any: 2006-06-07, 19:26
Czwarta? To co by³o przed SS i SS2?
_________________ Talk, it's only talk
Arguments, agreements, advice, answers,
Articulate announcements
It's only talk
Shark [Usuniêty]
Punkty: 5780
Wys³any: 2006-06-07, 21:34
hehe... stare dzieje przed SS, SS2 i SS3 by³y "Tricki w mie¶cie" - kompletny shit :P
powinienem napisaæ pi±ta, ale pierwsza czê¶æ "Tricków w mie¶cie" siê nie liczy (czasy legendarnego "Rybexa" [chyba 2004 r.]) wtedy dzia³a³em pod nickiem: -Shark-
a tak w ogóle to gdzie ocena i opis? :P
PS. Aaaa, napisa³e¶ na gtafilms :P
Ostatnio zmieniony przez Shark 2006-06-10, 13:32, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wiek: 33 Do³±czy³: 7333 dni temu Posty: 373 Sk±d: z £om¿y
Punkty: 8840
Wys³any: 2006-06-08, 17:03
wiesz co mni wkur w twoich stuntach ?
TO ¯E NIEKTÓRE TRIKI WYKORZYSTUJESZ WIELOKROTNIE W INNYCH FILMACH !!
poza tym dziwi mnie to ¿e dok³adnie identyczne stunty ( niektóre) zrobi³em znacznie przed premier± i rozpoczêciem prac nad tym filmem a bede pos±dzony o zer¿niêcie ich od Ciebie :567:
muza - 8
triki - odejmuje za to co wy¿ej - 7
monta¿ niektóre efekty jak ten z piorunem i pocz±tek podobny jak w Trick Attack :570: - 8
ogólnie 8-
Nie bêdziesz pos±dzony o to, ¿e zer¿n±³e¶ tricki ode mnie skoro napisa³e¶ o tym teraz.
Nie wiem dlaczego denerwuje Ciê to, ¿e wykorzystujê swoje stare tricki... Czê¶ciowo masz racjê - mog³em niektóre wykonaæ drugi raz, albo w ogóle ich nie dawaæ, ale przyznaj, ¿e np. trick samochodem na lotnisku pod koniec filmu nie jest wcale taki ³atwy i ciê¿ko by³oby mi go powtórzyæ - tak jak kilka innych.
Wad± moj± na pewno jest, ¿e wykonujê tricki z innych filmów - nie mojego autorstwa. Mam tak± jakby chêæ pokazaæ, ¿e "ja te¿ to potrafiê" Jad±c po mie¶cie w wielu miejscach widzê w wyobra¼ni gotowy trick, mam pomys³y, ale z regu³y s± one takie, ¿e zamiast siedzieæ nad jednym trickiem prawie tydzieñ po kilka godzin dziennie siedzia³bym prawie dwa miesi±ce i nie mia³bym pewno¶ci, ¿e siê uda. W wiêkszo¶ci tych miejsc nie da siê zrobiæ prostszego tricku, który by³by efektowny. Wiem, wiem.. napiszesz, ¿e idê na ³atwiznê i siê nie przyk³adam... G³ównie to wina tego, ¿e nie jestem cierpliwy - chcê widzieæ praktycznie od razu efekty mojej krótkiej pracy. Dlatego najd³u¿ej nad trickiem siedzia³em 6 dni (trick przy torach... KURDE!!! przypomnia³o mi siê co¶ [wiadomo¶ci z ostatniej chwili :P] ok. tydzieñ temu uda³o mi siê zrobiæ ¶wietny trick i... ZGUBI£EM GO! nie da³em go do filmu i chyba go usun±³em przez przypadek!!! zaraz go poszukam, ale raczej go usun±³em . Dobra wracam do postu trick przy torach [chyba przedostatni], miejsce takie jak w Trick Attack, ale inne wykonanie - wskoczy³em na bilbord przelatuj±c przez tory [utrudnienie polega³o na tym, ¿e 'podstawka' bilbordu by³a za tak± jakby... blach±] i w³a¶nie nad nim najd³u¿ej siedzia³em [ale siê rozpisa³em ]).
Pocz±tek podobny jak w Trick Attack?! Mój pocz±tek w ogóle siê nie równa z pocz±tkiem w Trick Attack. Chyba tylko to, ¿e zaczyna siê od budynku...
Postaram siê naprawiæ chocia¿ czê¶ciowo moje wady. Je¿eli nie uda mi siê to... to wtedy chyba skoñczê ze stunterstwem - widocznie siê do tego nie nadajê skoro m. in. nie jestem cierpliwy. Przejdê na Call of Duty, albo nie bêdê w nic gra³.
Staæ mnie na wiêcej, ale to nie na moj± cierpliwo¶æ i nerwy - kiedy wci±¿ czytam s³owa krytyki na co¶, co uwa¿am, ¿e jest w porz±dku.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum