Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Sanhill
Autor Wiadomo¶æ
Ch³op od zjaw 
Nowy u¿ytkownik

Do³±czy³: 7058 dni temu

Punkty: 90
Wys³any: 2006-12-31, 17:48   Sanhill

Mam fajny projekcik na film.Sanhill sie bedzie nazywa³ .Fabu³a to panika w mie¶cie ,dziwne zabójstwa itp.Zrobi³em ju¿ zapowied¿ ,tylko jest ,,niewypalona,,.u¿ylem w tej zapowiedzi tylko muzyczki podstawowej dla windowsa (bo nie mialem czasu sci±gaæ.aha jeszcze co\¶ TA zapowid¿ to bardziej pokaz prac nad filmem a nie normalny zwiastun.EJ A JAK SIE USUWA INWERTARZ (zdrowie,kasa,mapa itd) bo mi to STRASZNIE PRZESZKADZA (mam frapsa)

Ps tekstow tez jeszcze nie dodalem tu ,ale po co do zapowiedzi.

Zaras dodam link do zwiastuna can we wait :560:

Drool 
Ja tu tylko sprz±tam
...i wynoszê ¶mieci!

Do³±czy³: 7335 dni temu
Sk±d: £om¿a

Punkty: 666667056
Wys³any: 2006-12-31, 18:18   

Usuwa siê to w taki sposób - wchodzisz w opcje, video, i jest napis "HUD". Tam z "ON' prze³±czasz na "OFF". Obok powinien byæ równie¿ napis Radar, czy Map - ju¿ nie pamiêtam - tam te¿ przestaw na off. Mo¿e Ci siê równie¿ przydaæ kilka programów - przejrzyj spis przydatnych dla filmowca programów - [programy na GTAFilms.com] - szczególnie polecam SA Camhack i No Pistol Mod :)

Ch³op od zjaw
Go¶æ

Punkty: 666667056
Wys³any: 2006-12-31, 18:26   

dzienki , akurat ¶ci±gno³em sobie cam hacka,no sight mod (brak celownika) i gtx xo¶ tam rzeby napis ,,replay,, usun±æ ale nie umiem no pistol mod bo pisze jaki¶ b³± a ze zwiastunem te¿ mam jaja bo w 90 % na you tube poprostu upload sie zatrzymal na pó³ godziny i zrezygnowa³em a pisa³o 30kb/s

Ch³op od zjaw 
Nowy u¿ytkownik

Do³±czy³: 7058 dni temu

Punkty: 90
Wys³any: 2007-02-16, 15:35   

WItam was po d³ugiej przerwie projekt Sanhill znowu ruszy³ , zapewniam ¿e nie bezie w tym filmie huda itp bedzie wykorzystany camhack ;P :569: Fabu³e mam gotw± wiêc pozosta³o tylko krêciæ

Ps . mam pytanie jak zainstalowac wersje cam hacka do samp?

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: