Mam fajny projekcik na film.Sanhill sie bedzie nazywa³ .Fabu³a to panika w mie¶cie ,dziwne zabójstwa itp.Zrobi³em ju¿ zapowied¿ ,tylko jest ,,niewypalona,,.u¿ylem w tej zapowiedzi tylko muzyczki podstawowej dla windowsa (bo nie mialem czasu sci±gaæ.aha jeszcze co\¶ TA zapowid¿ to bardziej pokaz prac nad filmem a nie normalny zwiastun.EJ A JAK SIE USUWA INWERTARZ (zdrowie,kasa,mapa itd) bo mi to STRASZNIE PRZESZKADZA (mam frapsa)
Ps tekstow tez jeszcze nie dodalem tu ,ale po co do zapowiedzi.
Punkty: 666667056
Wys³any: 2006-12-31, 18:18
Usuwa siê to w taki sposób - wchodzisz w opcje, video, i jest napis "HUD". Tam z "ON' prze³±czasz na "OFF". Obok powinien byæ równie¿ napis Radar, czy Map - ju¿ nie pamiêtam - tam te¿ przestaw na off. Mo¿e Ci siê równie¿ przydaæ kilka programów - przejrzyj spis przydatnych dla filmowca programów - [programy na GTAFilms.com] - szczególnie polecam SA Camhack i No Pistol Mod
Ch³op od zjaw Go¶æ
Punkty: 666667056
Wys³any: 2006-12-31, 18:26
dzienki , akurat ¶ci±gno³em sobie cam hacka,no sight mod (brak celownika) i gtx xo¶ tam rzeby napis ,,replay,, usun±æ ale nie umiem no pistol mod bo pisze jaki¶ b³± a ze zwiastunem te¿ mam jaja bo w 90 % na you tube poprostu upload sie zatrzymal na pó³ godziny i zrezygnowa³em a pisa³o 30kb/s
WItam was po d³ugiej przerwie projekt Sanhill znowu ruszy³ , zapewniam ¿e nie bezie w tym filmie huda itp bedzie wykorzystany camhack ;P :569: Fabu³e mam gotw± wiêc pozosta³o tylko krêciæ
Ps . mam pytanie jak zainstalowac wersje cam hacka do samp?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum