p.s. sorx za to ¿e muzyka urywa siê pod koniec ale wyciszy³em j± i co¶ siê zjecha³o
Shark [Usuniêty]
Punkty: 340
Wys³any: 2007-02-19, 11:05
Hmmm, nie znalaz³em tutaj niczego (no, moze poza króciutkim wallride racing car'em), co mo¿na by³o nazwaæ stuntem.
Monta¿ straszny, muzyka mi siê w ogóle nie podoba³a (nienawidzê hop-siupu). Cieniutko...
3/10, skoro pierwszy film
Zobacz kilka filmów i spróbuj powtórzyæ tricki. Mo¿e za³apiesz o co chodzi
Punkty: 5065
Wys³any: 2007-02-19, 11:32
A mówi³em ci ¿eby¶ nagrywa³ w mniejszej rozdzielczo¶ci bo ci utnie obraz w rogu.......ehhhhhhh nie pos³ucha³e¶ i masz.
Co do filmu to jest niewypa³. Niepotrzebnie siê tak pospieszyles. Zrobi³e¶ go pewnie w jeden dzien. Najlepiej upatrz sobie jakis srednio wysoki budynek i popatrz gdzie by sie mozna wybic. Próbuj, próbuj a¿ w koñcu ci wyjdzie. Potem kolejny budynek i kolejny, coraz wy¿sze i wy¿sze. - Ja tak robi³em i nikt mnie nie musia³ uczyæ i zacz±³em wiedzeæ o co w tym chodzi. Zobaczysz to proste.
Ocenki nie wystawiê bo by ciê prewnie skrzywdzi³a.
Wiek: 33 Do³±czy³: 7425 dni temu Posty: 373 Sk±d: z £om¿y
Punkty: 8840
Wys³any: 2007-02-19, 12:38
No i znowu taki film ¿e az mi sie nie chce oceniac i opisywaæ ale czego sie nie robi dla nowych. Recepta na stunty wg Przemax'a jest ¶wietna i do niej powiniene¶ siê zastosowaæ a co do muzyki musisz ca³kiem zmieniæ upodobania je¶li juz hh to w po³±czeniu z LP w stylu Dirt off your shouldres albo 99 problems ale nie 50 cent lito¶ci ! Je¶li dodasz tê muzê to monta¿ sam przyjdzie o ile masz choæ troche wyczucia rytmu i pomys³ów.
p.s. sorx za to ¿e muzyka urywa siê pod koniec ale wyciszy³em j± i co¶ siê zjecha³o
Nie wiem co w tym jest ¶miesznego.
Ale film chocia¿ zupe³nie jest nieciekawy i sensu nie najmniejszego nie ma, to nie by³ z³y. :P
przemax napisa³/a:
A mówi³em ci ¿eby¶ nagrywa³ w mniejszej rozdzielczo¶ci bo ci utnie obraz w rogu.......ehhhhhhh nie pos³ucha³e¶ i masz.
Co do filmu to jest niewypa³. Niepotrzebnie siê tak pospieszyles. Zrobi³e¶ go pewnie w jeden dzien. Najlepiej upatrz sobie jakis srednio wysoki budynek i popatrz gdzie by sie mozna wybic. Próbuj, próbuj a¿ w koñcu ci wyjdzie. Potem kolejny budynek i kolejny, coraz wy¿sze i wy¿sze. - Ja tak robi³em i nikt mnie nie musia³ uczyæ i zacz±³em wiedzeæ o co w tym chodzi. Zobaczysz to proste.
Ocenki nie wystawiê bo by ciê prewnie skrzywdzi³a.
Przemax, nie wiem, o czym mówisz. A szczególnie z tymi budynkami i wybiciami. Poza tym ja tu po¶piechu nie widzê. A ¿eby zrobiæ film dla wyg³upu to jeden dzieñ w zupe³no¶ci wystarczy.
Punkty: 5065
Wys³any: 2007-02-19, 15:00
G7 je¿eli nie rozumiesz to przeczytaj jeszcze raz. Mo¿a wpadniesz o co mi chodzi. No a je¿eli nie to Ci wyt³uamczê :551:
Chodzi o to ¿eby nie je¼dzi³ i podskakiwa³ jak koza po mie¶cie i nagrywa³ przeskoki przez chodnik wyskoko¶ci 20cm tylko niech sobie najpierw upatrzy jaki¶ stunt a potem poprzez wielokrotne próby spróbuje go wykonaæ. A o budynkach to tylko przyk³ad.
ps. Macius_ jako¶ potrafi³ zrozumieæ te kilka marnych moich zdañ. T.Y.L.E.
Niektóre stunty nie powinny siê znale¶æ w tym filmie poniewa¿ s± nieudane.
Nigdy nie dawaj Hip Hopu jako muze nawet je¶li jeste¶ jego wielkim fanem powód do takiej muzyki cholernie trudno dostosowaæ monta¿ poniewa¿ muza ta jest nie dynamiczna i powolna.
Monta¿ jest taki no taki typowo przecietniacki.
Widzia³em twoje stunty z VC i nie s± lepsze a to twój ju¿ nie pierwszy stunt wiêc nie rozumiem dlaczego pope³niasz te same b³êdy ?????
Nie czekaj na ocene odemnie bo jej tutaj ----->?/10<--------- nie wstawie.
Musisz jeszcze d³ugo popracowaæ nad stuntami w SA.
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Wiek: 37 Do³±czy³: 7401 dni temu Posty: 2606 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2007-02-19, 18:31
przemax napisa³/a:
G7 je¿eli nie rozumiesz to przeczytaj jeszcze raz. Mo¿a wpadniesz o co mi chodzi. No a je¿eli nie to Ci wyt³uamczê :551:
Chodzi o to ¿eby nie je¼dzi³ i podskakiwa³ jak koza po mie¶cie i nagrywa³ przeskoki przez chodnik wyskoko¶ci 20cm tylko niech sobie najpierw upatrzy jaki¶ stunt a potem poprzez wielokrotne próby spróbuje go wykonaæ. A o budynkach to tylko przyk³ad.
ps. Macius_ jako¶ potrafi³ zrozumieæ te kilka marnych moich zdañ. T.Y.L.E.
A po co ma upatrzeæ sobie stunt? Je¿eli zribi³ film dla pozytywnej g³upoty, to ju¿ ma stunty robiæ zaraz?
O, sorry, z³y dzia³. Chyba przeniosê. Tylko gdzie?
Ale film chocia¿ zupe³nie jest nieciekawy i sensu nie najmniejszego nie ma, to nie by³ z³y.
G7, nie wiem, czy zauwa¿y³e¶, ale to mia³ byæ stunt, a ni co¶ ¶miesznego, wiêc wyszukiwanie w tym filmie jakiego¶ humoru jest bezsensowne. Przemax dawa³ za¶ Claudkowi rady jak zrobiæ lepsze stunty ;]
_________________ Talk, it's only talk
Arguments, agreements, advice, answers,
Articulate announcements
It's only talk
Ale film chocia¿ zupe³nie jest nieciekawy i sensu nie najmniejszego nie ma, to nie by³ z³y.
G7, nie wiem, czy zauwa¿y³e¶, ale to mia³ byæ stunt, a ni co¶ ¶miesznego, wiêc wyszukiwanie w tym filmie jakiego¶ humoru jest bezsensowne. Przemax dawa³ za¶ Claudkowi rady jak zrobiæ lepsze stunty ;]
xO :551:
Punkty: 8840
Wys³any: 2007-02-21, 16:33
g7 z ca³ym szacunkiem ale przeczytaj post 3 razy i zastaanów siê 4 zanim go wy¶lesz bo ostatnio grzeszysz nadmiern± ³apliwo¶cia itd sory ale tak to wychodzi i przez to nabijasz sobie posty chyba nie tak powinien wygl±daæ post admina - cytat i 2 emoty albo s³owo "pwned" albo "gmpwned" które na tym forum doprowadza mnei ju¿ do sza³u ludzie opanujcie sie, jak macie napisac jedno s³owo to nie piszcie!
Wiek: 37 Do³±czy³: 7401 dni temu Posty: 2606 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2007-02-21, 16:42
Macius_ napisa³/a:
g7 z ca³ym szacunkiem ale przeczytaj post 3 razy i zastaanów siê 4 zanim go wy¶lesz bo ostatnio grzeszysz nadmiern± ³apliwo¶cia itd sory ale tak to wychodzi i przez to nabijasz sobie posty chyba nie tak powinien wygl±daæ post admina - cytat i 2 emoty albo s³owo "pwned" albo "gmpwned" które na tym forum doprowadza mnei ju¿ do sza³u ludzie opanujcie sie, jak macie napisac jedno s³owo to nie piszcie!
Przepraszam za te g³upie teksty, ale nauczy³em siê ich od was.Dziwiê siê, czemu mam nie przenosiæ tematu, bo na pierwszy rzut oka to nie przypomina stunt-filmu. To jest dzia³ dla stunt-filmów, ale, jak zobaczy³em film, i wy mówicie, ¿e to jest stunt-film, to brak mi s³ów po prostu.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum