Wiek: 32 Dołączył: 7119 dni temu Posty: 1507 Skąd: MyczkĂłw
Punkty: 7309
Wysłany: 2007-03-17, 14:48
hehe. Âświetny film, ale na poczÂątku niezbytnio kapowaÂłem o co kaman :634: ale mniejsza z ty m :611:
_________________ CoÂś dla osĂłb, ktĂłre lubiÂą moje stunty
I dla moich przyjació³!
DS [Usunięty]
Punkty: 7309
Wysłany: 2007-03-17, 18:26
Raziel wez do ch....a pana nie odgrzebuj starych tematow. Jak obejrzales spoczko miej to dla siebie a nie piszesz dzis a ostatni temat byl pisany prawie miesac temu.
DS, odgrzebywanie tematĂłw jest zÂłe tylko wtedy, kiedy temat jest nieaktualny - czyli np jeÂślibyÂś napisaÂł posta do SOTM na wrzesieĂą 2006. Jestem zwolennikiem zasady, Âże jeÂżeli temat dotyczy jakiegoÂś filmu, to moÂżna siĂŞ w temacie wypowiadaĂŚ niezaleÂżnie od czasu zaÂłoÂżenia topicu. Ja zaÂłoÂżyÂłem ten temat i ciekawi mnie, co inni uÂżytkownicy sÂądzÂą o moim filmie i nie obchodzi mnie, czy oni napiszÂą to godzinĂŞ czy miesiÂąc po zaÂłoÂżeniu tematu. To po pierwsze. Po drugie nie jesteÂś adminem i nie masz prawa pisaĂŚ takich postĂłw, bo w twoim przypadku jest to tylko nabijanie postĂłw.
Ostatnio zmieniony przez Kanosh 2007-03-17, 19:06, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 32 Dołączył: 6986 dni temu Posty: 50 Skąd: PolaĂączyk
Punkty: 460
Wysłany: 2007-03-17, 20:27
No wiĂŞc tak podobaÂło mi siĂŞ. Spoko byÂło. SpoczÂątku tak jak raziel nie wiedzialem o co kama ale z czasem zalapalem. Niewiem czy odkopuje temat ale chyba nie. Ale Sorki Jak cos. Ale przy poscie DS pisze ze nie. DS ja sie nie mieszam ale jak nie jestes admin to nie mieszaj w gÂłowach. Regulamin :568: :D
Punkty: 460
Wysłany: 2007-03-17, 20:43
Dobra, ale i Yama juz powtarzal kilka razy aby nie odgrzebywac tematow. A wy to robicie!
//Shark:
1. Admin (oraz Junior Admin w tym wypadku) ma zawsze racjĂŞ
2. JeÂśli nie ma racji, patrz punkt powyÂżej
Stosuj siĂŞ do tej zasady, to moÂże ominie CiĂŞ 3 ostrzeÂżenie. Kanosh napisaÂł wyraÂźnie, kiedy coÂś takiego jest dopuszczalne, a kiedy nie. Jak coÂś nie pasuje, to PW.
Ostatnio zmieniony przez 2007-03-17, 21:41, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum