Wysłany: 2007-02-25, 13:49 Alternatywne gry dla GTA na PS2
W Marcu bede mial Ps2 i zastanawiam jake sa tam ciekawe gry gangsterskie.Ostatnio spodobala mi sie gra Bully(Rockstar).Akcja toczy sie w szkole,bzbronnym dziciakom topi sie glowy w kiblach.Recenzje znajdziecie pod tym adresem: http://gry-online.pl/s020.asp?ID=3918
Jak myslcie czy bdzie sie opylalo kupic ta gre bo wg mnie zapowiada sie fajnie.
Polecam przerobienie konsoli. Laser wcale siĂŞ nie psuje. Ale trzeba o niego dbac! Ja nagrywam wszystko na Verbatimach DVD+R i Âżadna z tych pÂłytek nie ma rys i nie zauwaÂżyÂłem Âżeby np. mĂłj PS2 (Slim v14 Ripper 3.41) dÂłuÂżej wczytywaÂł gry niÂż od nowoÂści (mam go od czerwca 2006). Gry ktĂłre mogĂŞ poleciĂŚ (wg. kolejnoÂści):
Gran Turismo 4,
Fifa Street 2,
GTA LCS,
Tekken 5,
Burnout Revenge
Ja mam zamiar konsolke przerobic Swap Magic 3.8.Na poczatku chcialem ripperem ale jak mi koles wyjechal z cena za przerobka 250 zl to mi sie odechcialo.Wiec wezme swap Magic 3.8
Ja mam zamiar konsolke przerobic Swap Magic 3.8.Na poczatku chcialem ripperem ale jak mi koles wyjechal z cena za przerobka 250 zl to mi sie odechcialo.Wiec wezme swap Magic 3.8
Eh nie bierz SM 3.8 jeœli chcesz mieÌ krótko konsolê. Laser bardziej siê zu¿ywa jeœli zmieniasz p³yty kiedy konsola jest w³¹czona. ZnajdŸ gdzieœ taniej lub weŸ Modbo. Czip taùszy i wcale nie jest gorszy od Rippera, ma wszystkie te funkcje co Ripper: automatyczne rozpoznawywanie typu danych, dev0 (odpalanie programów z memorki np. myPS2, LAUNCHElf).
Ja mam kumpla ktroy ma konsolke PS2 SLIm przerobiona Swap MAgic(juz ponad dwa lata) I KONSOLKA CHODZI MU beZ ZARZUTU.aLE Jakbym przerobil do odrazu sie traci gwarancje.A laser wrazie czego jest tani ok 50 zl na allegro
Wiek: 35 Dołączył: 7244 dni temu Posty: 495 Skąd: Z nienacka
Punkty: 30
Wysłany: 2007-02-26, 21:13
To by by³o chamskie posuniêcie gdyby GTA4 nie wysz³o na PS2... Ja bym liczy³ na to ¿e bêdzie... I na twoim miejscu JA bym poczeka³ z kupnem któregokolwiek PS'a dopóki nie wyjdzie GTA4 bo g³ównie na to bym czeka³ :P Chociaz ja w sumie bym wola³ kupiÌ sobie Nintendo Wii... wiidzieliœcie zapowiiedzi? Jak nie to looknijcie tu i tu Fajna jest Zelda albo ten goœciu z mieczem samurajskim (ja lubie te klimaty) :P No i ciekawie by by³o jakby na to wysz³o GTA4 ale to raczej marzenie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum