Chcê w imieniu Raziela zaprezentowaæ wam film ROD, on wstydzi siê wam go pokazaæ.
Jako¶æ jest taka jaka jest, przycinanie, ale niestety Raziel nie umie sobie poradziæ z przycinaniem, filmiki z Frapsa s± p³ynne. Czekamy na ocenê
Wiek: 32 Do³±czy³: 7212 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2007-02-23, 12:46
Dziêki Dami za dodanie mojego filmu. Masz racje co do tego, ¿e siê wstydze, ale to chyba zrozumia³e:D Prosze o ocene mojego filmu. Z góry dziekujê.
Niech zgadne widzia³e¶ MSAE 2 (muza)
Fraps.com niestety. Fajniej jakby go nie by³o.
Czasami ¶mignie mi replay przed oczamy to te¿ do usuniêcia.
Czasami praca kamery paskudna.
Nuta druga no bez przesady Linkin park wszystkim siê ju¿ przejad³.
Pozatym obie nuty dynamiczne i szybkie a stunty wolne i tn±ce siê ( czy¿by sprzêt ???)
DOBRA do by³y minusy a teraz plusy :
Niektóre stunty ca³kiem fajne ale to jeszcze nie jest wysoki poziom ale to zrozumia³e.
Wiêc dam hmm ---->4/10<-----
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
DS [Usuniêty]
Punkty: 666626588
Wys³any: 2007-02-23, 17:46
No z t± muz± i szybko¶ci± obrazu nie jest najlepiej. Raziel, ale ogólnie stuntfilm bardzo mi siê podoba³. Jest wiele fajnych tricków. Jak na twój pierwszy raz to jest bardzo dobrze. Nie bêde tu wypisywa³ plusów i minusów, bo sam przyznam siê bez bicia, ¿e nie umiem montowaæ filmów. Powiem tyle. Raziel gra³em z tob± wielokrotnie i wiem co umiesz. Jest nie¼le, lecz mog³o by byæ lepiej. Mam nadziejê, ¿e wydasz jeszcze mnóstwo naprawde dobrych stuntfilmów. Oceniam ciê troszkê inaczej, poniewa¿ to twój pierwszy film
Punkty: 20
Wys³any: 2007-02-23, 17:46
Hmm Fajne stunty i to nawet bardzo Muza chcociaz na codzien sie zajmuje technem mi sie podobala Filmik troche powolny (malo) widoczne ciecia Tak ogolnie to 6/10
Wiek: 35 Do³±czy³: 7232 dni temu Posty: 495 Sk±d: Z nienacka
Punkty: 30
Wys³any: 2007-02-23, 18:51
Hmm...
Po pierwsze rzuca siê w oczy to, ¿e, albo u¿ywasz spowolnienia, albo to wina sprzêtu (niewiem jaki masz). Potem fraps.com i replay... Czasem z³a praca kamery... Muzyka fajna, ale ju¿ by³a :P Tylko szkoda ¿e nie zgrane z muzyk± stunty... Jak ju¿ o stuntach, to niektóre fajne, ale poziom nie jest jeszcze za wysoki (ale rozumiem dlaczego :P) Co tu wiêcej mówiæ... Ogólnie 5+/10
Wiek: 32 Do³±czy³: 7113 dni temu Posty: 710 Sk±d: jeste¶ ?
Punkty: 265
Wys³any: 2007-02-23, 22:00
Muzyka juz dawno u¿yta pewnie siê moich lub/i Skamera filmów naogl±da³e¶ potem robi³e¶ tricki. No ale to wkocu twój pierwszy film. Film siê tnie, monta¿ no comment... Tricki dobrze wykonane szkoda tylko ¿e powtó¿one, "No bo jakie my te miejscówki mamy no jakie mamy ?? Dlaczego w filmach powtarzaj± siê, zajme siê planami budowy miejscówek podkre¶lam plany budowy miejscówek, a jak siê zberzemy na serwie zbudujemy " 5/10
Wiek: 33 Do³±czy³: 7425 dni temu Posty: 373 Sk±d: z £om¿y
Punkty: 8840
Wys³any: 2007-02-23, 22:43
firedragon, nocomments/powstrzymaj siê
Co do filmu - ¶wietne triki, ¼le dobrana muzyka ( 2 piosenka i uzyta pare razy ) Montaz prawie niewidoczny ale ¶wietne triki i faktem jest ¿e mamy coraz wiêcej licz±cych siê stunterów którzy naprawde znaj± siê na rzeczy a Raziel do nich nale¿y.
Punkty: 3960
Wys³any: 2007-02-24, 08:09
fajny ci wyszed³ film . muzyka dodra , lubie tak±. monta¿ te¿ niez³y , chocia¿ mogê siê przyczepic do napisu ,,replay'' w wiêkszo¶ci stuntów , no i stunty te¿ dobre . ogólnie dobrze. tak trzymaj
Wys³any: 2007-02-24, 13:29
Dziêki niektórym, a z³aszcza osob±, które mnie bardzo dobrze oceni³y. Co do napisu "replay" dopiero niedawno dosta³em plik od Damiego usuwaj±cy ten napis. Niestety frapsa nie mam wersji zarejestrowanej, wiêc napis jest. Co sie tyczy monta¿u, pierwszy raz w ¿yciu montowa³em film, ale uwazam, ze mi dobrze wyszed³. teraz planuje ROD 2, ale nie znam zbytnio dobrych stuntów:/ , ale postaram siê jakies dobre wykonac:D Jeszcze raz dziêki wam.
Wiek: 37 Do³±czy³: 7401 dni temu Posty: 2606 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2007-02-27, 18:24
firedragon napisa³/a:
pewnie siê moich lub/i Skamera filmów naogl±da³e¶ potem robi³e¶ tricki.
To duu¿y PLUS!
firedragon napisa³/a:
Film siê tnie, monta¿ no comment...
Nie wiem, co wam siê tnie. U mnie wszystkoi jest o³ rajt. Mo¿e macie s³absze komputery. :lol:
Mi film bardzo siê podoba³. Stunty by³y na wysokom poziomie i tak trzymaj! Tylko nagrywanie ci nie idzie, bo zrobi³e¶ strasznie du¿o b³êdów. Do tego chyba potrzebny jest talent.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum