Wiek: 33 Dołączył: 7335 dni temu Posty: 1530 Skąd: ÂŁomÂża
Punkty: 666667056
Wysłany: 2007-03-01, 14:57
ehhh ale kretyni napisał/a:
ale wy jesteÂście ....(bez cenzury) ....[cenzura] ..wiem ze ten post zostanie skasowany ale jestescie CHORZY dajecie mi za to bana ......ze bawilem sie z yamÂą i dlatego ze wyrazielm swoja opinie o damim ehhhhh thnx narq Wam
loleczki napisał/a:
zbanowaliÂście mnie za to ze sie bawilem z yamÂą i ze ,,wyrazilem,, swojÂą opinie o damim HAHAHAHA zamieszcze to na swojej stronce w strefie Na luzie hehehehehehehehheh jesteÂście troszke ÂżaÂłoÂśni
PS !! juz nie odpisujcie w tym temacie nie ma poco poprtostu narq wam ...dzieki ze mi humor poprawiliscie HEHHEHEHE
SPAM napisał/a:
i bede spamowal jak glupi hehehehehehhehee
A pomyœleÌ, ¿e uwa¿a³em Ciê za kogoœ 'yntelygentniejszego'... Ale có¿... Dzieci Neostrady s¹ wœród nas. Jak na razie dosta³eœ warna. A co do spamowania - proszê - pospamuj jeszcze - dziêki Tobie nasze statystyki rosn¹!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum