MĂłj pierwszy robiony filmik ze stuntami wiĂŞc prosze o pobÂłazliwe oceny !!!
P.S NIe uÂżywaÂłem zadnych czitĂłw
DS [Usunięty]
Punkty: 110
Wysłany: 2007-03-23, 21:00
No có¿ to twój pierwszy stunt movie. Pierwsza uwaga, która rzuca siê w oczy to to, ¿e krêci³eœ w sa-mp i na ¿ywca. Krêcimy w singlu i w replayach, jak niewiesz co i jak my chêtnie ci pomo¿emy. Filmik troszku siê cio³. Muzyka zle dopasowana, chociaz kiedy zaczê³o sie my life be like to by³o fajnie, bo lubie t¹ piosenke, mimo to, i¿ mi sie znudzila . W jednym miejscu jak na bb wskoczy³es wydawalo mi sie jak bym widzial Czite :D. Puzniej dostszeglem jeszcze ze na gg ktos do ciebie pisal. No musisz jeszcze popracowac, stunty nie by³y na najwy¿szym poziomie. Pracuj dalej. Nie zniechecaj sie. A to, ze to jest twoj pierwszy film dam ci =====> 4=/10 <=======
A to, ze to jest twoj pierwszy film dam ci =====> 4=/10 <=======
wielkie thx
Shark [Usunięty]
Punkty: 110
Wysłany: 2007-03-23, 21:05
Film jak na pierwszy byÂł... nienajgorszy. Jak juÂż DS napisaÂł, tricki nagrywaj na replay'u.
Stunty na poziomie poczÂątkujÂącego stuntera, nie byÂły zÂłe, bo w "dzisiejszych czasach" widziaÂłem gorsze poczÂątki. MyÂślĂŞ, Âże masz potencjaÂł.
Musisz popracowaĂŚ nad montaÂżem. Muzyka pasowaÂła.
Film na ¿ywca ma swoje wady oczywiœcie ale i zalete chodzi mi tu o cierpliwoœÌ i wiêksze umiejêtnoœÌ. Ale lepiej u¿ywaj single i replay.
Muza troche nie zabardzo pasujÂąca do stuntĂłw.
MontaÂż jak montaÂż przejÂścia sÂą ^^ a na poczÂątku to jedyny montaÂż no i napisy.
Tak jak Shark napisaÂł ja teÂż widziaÂłem znacznie gorsze stunty i to jeszcze krĂŞcone z replayĂłw ;o wiĂŞc sÂądze Âże poczÂątek masz dobry trzeba tylko abyÂś siĂŞ podszkoliÂł i bĂŞdzie cacy .
Ocenka dam ------->5/10<--------- TrochĂŞ karcÂąca i motywujÂąca do dalszego stuntowania.
_________________ " Jest tylko jeden powĂłd dla ktĂłrego nie warto stuntowaĂŚ :
Crashe replay'Ăłw... "
Punkty: 5065
Wysłany: 2007-03-24, 12:01
Filmik nie najgorszy. PodpiszĂŞ siĂŞ pod opiniÂą pozostaÂłych.
Filmik zawiera bardzo duzo stuntĂłw i to wcale nie najgorszych.
Stuntuj dalej i poczytaj trochĂŞ poradnikĂłw itd na tym forum.
A najlepiej poogldaj inne stunty w dziale na forum.
Wiek: 32 Dołączył: 7079 dni temu Posty: 50 Skąd: PolaĂączyk
Punkty: 460
Wysłany: 2007-03-25, 15:54
Gesior7 napisał/a:
Sporo juÂż umiesz, wiĂŞc jak na pierwszy film caÂłkiem spoko. Na pierwszy rzut oka jest widoczne czyj film ciĂŞ zainspirowaÂł.
Tak to prawda. WidaĂŚ :D. A co do filmiku to nie jest zÂły jak na pierwszy stunt-movie caÂłkiem niezle. NiktĂłre stunty byÂły banalne ale to twĂłj pierwszy filmik tak jak wspomialem. Moja ocena to ===-6-===
:570:
WAZUUUUUP !!!
Wiek: 32 Dołączył: 7212 dni temu Posty: 1507 Skąd: MyczkĂłw
Punkty: 7309
Wysłany: 2007-03-26, 16:42
NBo stunt film bardzo dobry jak na poczÂątek. U mnie plus za to, Âże robiÂłeÂś stunt-film w Mp, bez Âżadnych repow, a co najwaÂżniejsze bez napisu FRAPS :677: Stunty teÂż nie najgorsze wiĂŞc tak:
MOntaÂż:1/3
Stunty:2/4
Muzyka:2/3
Ocena koĂącowa: 5/10 Âżycze powodzenuia w dalszym stuntingu
_________________ CoÂś dla osĂłb, ktĂłre lubiÂą moje stunty
I dla moich przyjació³!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum