Wiek: 32 Dołączył: 7087 dni temu Posty: 50 Skąd: PolaĂączyk
Punkty: 460
Wysłany: 2007-03-13, 21:19 Twister DeeD
Siema jestem poczatkujacy stunter. Mam do zaprezentowania swĂłj pierwszy stunt-film. Jest on sÂłaby grafika zÂła niewiem dlaczego na kopmie mam dobrze. Stuntuje od nie caÂłego tygodnia wiĂŞc moÂże wybaczycie te stare i slabe stunty ale zamierzam wydaĂŚ Twister DeeD II ktĂłry hbendzie juz mysle o wiele lepszy bo chce byc w PKS chociaz niemam szans :(. Jestem gotowy na oceny :( http://www.youtube.com/watch?v=aUiodRikm7Q DODAM ZE FILMIK ROBILEM NA SZYBKIEGO :/:/ I ZALUJE TEGO
Ostatnio zmieniony przez Yoke 2007-03-13, 21:42, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 32 Dołączył: 7220 dni temu Posty: 1507 Skąd: MyczkĂłw
Punkty: 7309
Wysłany: 2007-03-14, 14:41
Hehe LIION. Jak na twĂłj pierwszy stunt-film to... ZAWALIÂŚCIE!!! Szkoda, Âże nie nagrywaÂłeÂś w replayu, ale jak na ciebie takie stunty w tydzieĂą.. :622: ZAWALISTE :
A wÂłaÂśnie. MontaÂż robi dobre wraaÂżenie na filmioe, ale WAÂŻNE SÂĄ STUnty
_________________ CoÂś dla osĂłb, ktĂłre lubiÂą moje stunty
I dla moich przyjació³!
DS [Usunięty]
Punkty: 7309
Wysłany: 2007-03-14, 15:36
Nie no lion z tego co mowiles na servie myslalem, ze twoj stuntfilm jest gorszy. Mi tam ogolnie bardzo sie podobal jak na to ze jestes poczatkujacy i fakt, ze jest tto twoj pierwszy film. Yama przyczepil sie do tego ze robiles to na zywo, fakt ma racje ze od tego sa replaye, ale na zywca jest trudniej wiec u mnie za to tez maly plusik. Co prawda muzyka nie pasowala do filmu, ale wrzuciles taka jakiej ja czasami slucham wiec tez plusik. Powiem tyle jak wydasz jeszcze kilka filmow bardzo dobrych to i w PKS bedziesz moja ocenka
--------> 7/10 <----------- Za to, iz jest to twoj pierwszy stunt movie.
Wiek: 32 Dołączył: 7087 dni temu Posty: 50 Skąd: PolaĂączyk
Punkty: 460
Wysłany: 2007-03-14, 17:05
Dzieki wam wpisujcie jeszcze wasze oceny bo chce wiedziec co poprawic a co zostawic jest to dla mnie waÂżne wpisujcie sie plis. Dzieki DS za ocene dobrÂą.
Wiek: 37 Dołączył: 7410 dni temu Posty: 2606 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2007-03-25, 23:20
Nie zÂły filmik.
W nastĂŞpnej czĂŞÂści popraw nieco stunty, lÂądowanie, nie uÂżywaj auto odwracania (wiesz, o czym piszĂŞ ;p ) i innych zbĂŞdnych hackĂłw z wyjÂątkiem teleportu. ZmieĂą muzykĂŞ, popraw mondaÂż (editing), wzoruj siĂŞ na dobrych stunt-filmach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum