Wiek: 37 Do³±czy³: 7308 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2011-11-09, 23:53 PKS High Five
Witam!
Chcia³bym Wam dzisiaj zaprezentowaæ film pod tytu³em "PKS High Five".
"PKS high Five" by³ stworzony z my¶l± o pi±tych urodzinach forum. Pierwszy kwietnia 2011 min± wiele miesiêcy temu. Wydanie filmu mocno siê opó¼ni³o, ale mimo to, chyba wszyscy cierpliwie czekali, aby go obejrzeæ.
Zanim film wejdzie na Wasze ekrany mam jeszcze parê s³ów na temat. Chcia³bym Was serdecznie przeprosiæ za tak d³ugi monta¿. Jednocze¶nie dziêkujê wszystkim obecnym i nie obecnym na filmie za udzia³, doping, oraz cierpliwe oczekiwanie.
Gdzie nie gdzie brakowa³o mi tej dynamiki w filmie Fakt kamery dla mnie s± perfekcyjne, ¶wietnie siê nimi zaj±³e¶ ! Intro trochê ma s³ab± jako¶æ ale fajne jest Ogó³em pozytywnie w filmie zaskoczy³ mnie ScreaM fajne stunty a no i outro spoko z "pomys³em ^^ "
Ogó³em pozytywnie
edit:
a no i jeden minus czasami mia³em wra¿enie ¿e cc jest za jasny ale to tylko czasami
Wiek: 116 Do³±czy³: 6330 dni temu Posty: 230 Sk±d: Japanese
Punkty: 2660
Wys³any: 2011-11-10, 14:53
recenzja ode mnie juz byla, ale jeszcze na forum nie pisalem. Swietny film, genialne ujecia stuntow i oczywiscie ladny przejzysty montaz! stunty tez na dobrym poziomie, ogolnie bardzo mi sie podobal i warto bylo czekac. Najlepsza polska produkcja ostatnich miesiecy.
Do³±czy³: 6779 dni temu Posty: 1179 Sk±d: prawiePoznañ
Punkty: 4510
Wys³any: 2011-11-10, 15:57
Gesiorowi powinni stawiæ pomnik za zrobienie tego filmu. Projekt dawno zaczêty, a mimo wszystko ukoñczony. Naprawdê ¶wietne poruszanie siê kamer± podczas stuntów, robisz to p³ynnie, nawet w GTA IV. Edit niby zwyk³y, ale do muzyki pasuje idealnie. Stunty to w sumie takie symboliczne moim zdaniem. Filmu ca³ego nie obejrza³em, ale zaraz dokoñczê. Wy³±czy³em na oko³o ósmej minucie, a pewnie najlepsze jest zostawione na sam koniec.
Specjalnie wszed³em na PKS nie po to by napisaæ co¶ g³upiego, tylko po to by napisaæ ma³y komentarz do tego filmu, wed³ug mnie jest to jeden z najlepszych projektów PKS Studios, bez kitu - Gdy to ogl±dam to przypominaj± mi siê starsze czasy stuntingu, gdy by³o siê szarym graczem, który wyszukiwa³ Stuntfilmów tylko po to by podziwiaæ pewne osoby. Jasiek bardzo fajnie obrobi³e¶ ten film, wiele ciekawych efektów, dobra muzyka - nawet bardzo, to ¿e da³e¶ Soundtrack z THPS2, przypomnia³ mi siê twój film z Fire Dragonem, który mi siê bardzo podoba³ i podoba do dzisiaj. Wiele dobrych spotów, w stuntach oczywi¶cie zdominowa³ Matej, Daro, Ulltra i Scream. Nie bêdê wypisywa³ ¿adnych g³upich ocen w postaci liczby, po prostu Gratulacje - nie wiedzia³em ¿e jeszcze takie projekty mog± powstaæ, bardzo dobrze naszemu studiu wracaj± si³y!
Wiek: 32 Do³±czy³: 6064 dni temu Posty: 132 Sk±d: Jelenia Góra
Punkty: 1490
Wys³any: 2011-11-10, 16:04
¦wietny film, najbardziej przypad³o mi do gustu intro i muzyka na samym koñcu. Co do stuntów, to jednak bardziej spodoba³y mi siê te z San Andreas. Generalnie zlami³em kilka stuntów ^^ . Ogólnie film bardzo oryginalny i fajny
stunty byly robione na roznych poziomach i mialy roznorodne style. po mojemu wyszedl kolejny swietny stunt vid PKS'u. szczere podziekowania dla Gesiora za wydanie tego filmu . mysle ze nie jeden z was czeka na zorganizowanie podobnego projeku ; d
Wiek: 37 Do³±czy³: 7308 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2011-11-10, 18:26
Drogi Mariuszu! Niestety stunt z GTA IV nie by³ nagrywany przeze mnie. Mia³em pomoc, za co jestem wdziêczny. Stunt z GTA IV robi³ szybki, i je¿eli mnie pamiêæ nie myli, to on nagrywa³ ten stunt.
Mi³o czytaæ tyle pozytywnych komentarzy. Cieszê siê, ¿e uda³o siê nam z tym filmem. Przed nami kolejne produkcje, mo¿e ju¿ troszkê mniejsze, ¿eby posz³o szybciej, sprawniej, i nie kazaæ wszystkim czekaæ tak d³ugo, jak na ten film.
Dziêki za wspó³pracê! = )
¦wietny film. Wszystko zapiête na ostatni guzik. Podoba³a mi siê muzyka, monta¿ do niej pasowa³. Intro by³o bardzo interesuj±ce. Nie podoba³y mi siê tylko klipy z nieudanymi stuntami. Niektóre osoby mog³y siê bardziej postaraæ. Co tu wiêcej powiedzieæ? Ogólnie nie wysz³o ¼le, ale mog³oby byæ lepiej.
Do³±czy³: 6779 dni temu Posty: 1179 Sk±d: prawiePoznañ
Punkty: 4510
Wys³any: 2011-11-10, 21:32
Gesior7 napisa³/a:
Drogi Mariuszu! Niestety stunt z GTA IV nie by³ nagrywany przeze mnie. Mia³em pomoc, za co jestem wdziêczny. Stunt z GTA IV robi³ szybki, i je¿eli mnie pamiêæ nie myli, to on nagrywa³ ten stunt.
Mi³o czytaæ tyle pozytywnych komentarzy. Cieszê siê, ¿e uda³o siê nam z tym filmem. Przed nami kolejne produkcje, mo¿e ju¿ troszkê mniejsze, ¿eby posz³o szybciej, sprawniej, i nie kazaæ wszystkim czekaæ tak d³ugo, jak na ten film.
Dziêki za wspó³pracê! = )
W sumie to siê trochê domy¶li³em bo inaczej to trochê wygl±da³o, ale i tak spoko. Szkoda, ¿e stunting w czwórce a¿ tak dobrze u nas w Polsce siê nie przyj±³.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum