O PKSie dowiedzialem Sie od Silverusa.Potem PoznaÂłem Racheta... no i tak dalej :P
Tak naprawde lepszych stuntĂłw zaczoÂłem uczyĂŚ siĂŞ na Racheta serwerze w SA-MP.
Jest to moja pierwsza proÂśba O przyjĂŞcie to PKSu.Mam nadzieje Âże SiĂŞ dostanĂŞ .
MoÂże cos o sobie ?
WiĂŞc tak:
Nazywam Sie Damian,lat 12,mieszkam w ÂŻorach.
Ulubione zespoÂły? LP ;F
Stuntuje od 8-9 miesiĂŞcy.
Sporty Extremalne w realu ? Le Parkour,BMX Trick ;D
No to tyle chyba :P
POzdro Dla WSZYYSTKICH ! )
Wiek: 33 Dołączył: 6987 dni temu Posty: 906 Skąd: Jelenia GĂłra
Punkty: 2530
Wysłany: 2007-08-15, 22:50
Wiesz co...,wedlug mnie to sie nie dostaniesz .Zreszta zobacze jak opinia innych...
I Pomysl sobie,ze ja mam Zerowe szanse dojsc do PKS,wiec nie wiem jak ty
Punkty: 480
Wysłany: 2007-08-15, 22:51
Michu napisał/a:
Wiesz co...,wedlug mnie to sie nie dostaniesz .Zreszta zobacze jak opinia innych...
I Pomysl sobie,ze ja mam Zerowe szanse dojsc do PKS,wiec nie wiem jak ty
TeÂż sÂądze Âże nie uda mi siĂŞ. Ale Wiara czyni cuda!!
niemow na zapas ja nic nieumialem stunty robilem 1 miesiÂąc i jakos bylem w PKS tylko ze mnie wywalili tera staram sie o nowe przyjĂŞcie wierze w ciebie koles
Wiek: 32 Dołączył: 7213 dni temu Posty: 1507 Skąd: MyczkĂłw
Punkty: 7309
Wysłany: 2007-08-16, 17:26
Michu. nie doÂłuj go. MoÂże on ma trochĂŞ wyÂższy poziom stuntingu?
Niestety. Nie ja decydujĂŞ, kto dostÂąpi zaszczytu bycia w PKS. JednakowoÂż mam nadzieje, Âże uda Ci siĂŞ doÂłonczyĂŚ do tej "elitarnej elity" Powodzenia. A i przy okazji. Witam:
_________________ CoÂś dla osĂłb, ktĂłre lubiÂą moje stunty
I dla moich przyjació³!
Wiek: 33 Dołączył: 7429 dni temu Posty: 1530 Skąd: ÂŁomÂża
Punkty: 666667056
Wysłany: 2007-08-16, 18:07
Raziel napisał/a:
Niestety. Nie ja decydujĂŞ, kto dostÂąpi zaszczytu bycia w PKS. JednakowoÂż mam nadzieje, Âże uda Ci siĂŞ doÂłonczyĂŚ do tej "elitarnej elity" Powodzenia. A i przy okazji. Witam:
Tutaj akurat siĂŞ mylisz, bo to Ty oraz inni czÂłonkowie PKS o tym decydujecie. Tak wiĂŞc nie masz wyjÂścia - po prostu powiedz wprost czy nadaje siĂŞ, czy nie. (albo nie mĂłw nic)
Punkty: 480
Wysłany: 2007-08-18, 00:30
Nie.. to nie ma sensu.Rachet,masz racjĂŞ.Musze sie poduczyĂŚ.Narazie zostane fanem PKSu i nakrĂŞce jakiÂś porzÂądny film stuntowy solo... i wtedy mnie ocenicie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum