Tutorial przedstawiajÂący jednÂą z metod uÂżywanych w parkour. Tutorial jest zrobiony przezemnbie dla innych uÂżytkownikĂłw forum (jeÂżeli tay tu sÂą). Zapraszam do oglÂądanie i oceniania. ChcĂŞ podkreÂślic, Âże to jest nowa metoda dla mnie moÂże bĂŞdÂą wyjÂątki i ktoÂś juÂż to zna. Zapraszam do oglÂądania.
Wiek: 32 Dołączył: 7003 dni temu Posty: 1473 Skąd: WrocÂław
Punkty: 2727
Wysłany: 2007-10-26, 15:03
Haha fajowskie :P jeœli kiedyœ bêdê tworzy³ parkour video napewno u¿yje tej techniki... Nie s¹dzê, ¿eby któs j¹ tu zna³ poniewa¿, nawet na GTAS nigdy jeszcze nie widzia³em tej metody... Có¿ Nikuœ widaÌ, ¿e Gta Parkour Ciê wci¹gn¹³... :P
Wysłany: 2007-10-26, 15:09
Dogger napisał/a:
Haha fajowskie :P jeœli kiedyœ bêdê tworzy³ parkour video napewno u¿yje tej techniki... Nie s¹dzê, ¿eby któs j¹ tu zna³ poniewa¿, nawet na GTAS nigdy jeszcze nie widzia³em tej metody... Có¿ Nikuœ widaÌ, ¿e Gta Parkour Ciê wci¹gn¹³... :P
Dla mnie to nowa metoda, ale gdy dalem tutorial na GTAStutning.net forums, tzw "Weterani", juÂż wiedzieli o tym. ^_^.
Wiek: 32 Dołączył: 7213 dni temu Posty: 1507 Skąd: MyczkĂłw
Punkty: 7309
Wysłany: 2007-10-26, 19:12
Wow. Zwaliste. GratulujĂŞ odkrycia nowej metody . Sam przyznam, Âże trochĂŞ mnie to zamurowaÂło... Szkoda, ze nie mam VC, ale do czasu. A wÂłaÂśnie. Za niedÂługo ja opublikujĂŞ mojÂą metodĂŞ...
_________________ CoÂś dla osĂłb, ktĂłre lubiÂą moje stunty
I dla moich przyjació³!
Wiek: 33 Dołączył: 7429 dni temu Posty: 1530 Skąd: ÂŁomÂża
Punkty: 666667056
Wysłany: 2007-11-03, 14:28
Yama napisał/a:
¯e jest to doœÌ ... nietypowy rodzaj stuntingu / parkouru, to mo¿e mo¿na by zrobiÌ ma³e zawodu na lepszy trik ? Nie chcê tego dawaÌ do dzia³u stunting, bo to powinno byÌ nieoficjalne - dla zabawy ... ja np. móg³bym daÌ swój rekord - YouTube Link.
O Âżesz ty. ZrobiÂłem go wczeÂśniej i chciaÂłem uÂżyĂŚ... no, mĂłwi siĂŞ trudno. ChociaÂż... u mnie byÂło to z lÂądowaniem na FlatBeda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum