Wiek: 32 Do³±czy³: 7020 dni temu Posty: 710 Sk±d: jeste¶ ?
Punkty: 265
Wys³any: 2007-12-20, 15:39 Tutorial
Chcê zrobiæ tutorial o wszystkim, wszystkimi pojazdami, ale nie w taki sposób jak to by³o dotychczas robione, jak to zobaczycie Chcê porobiæ tutoriale jak stuntowaæ za pomoc± MTB, NRG-500, FCR-900, Freeway, Sanchez, Inferus, i w tutorialu opiszê wsztstkie metody i w jaki sposób je robiæ Jednak najpierw chcê wiedzieæ co my¶licie o tym projekcie, gdy¿ nie chce siê napracowaæ na darmo, a wy, ¿e do dupy. Dam taki blankiet do wype³nienia:
Czy to dobry pomys³:
W jakim jêzyku wykonaæ tutorial[angielski lub polski, lub to i to]:
O czym tutorial zrobiæ najpierw i jakim pojazdem:
Szukam tak¿e stunterów którzy bêd± chêtni do pomocy, przy stuncie, t³umaczeniu, czy czym kolwiek innym.
Wiek: 32 Do³±czy³: 7119 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2007-12-20, 16:00
Dla mnie jest to osobi¶cie ¶wietny pomys³. Co prawda, jest ju¿ wiele tutoriali, ale nudno jest ich ci±gle szukaæ. Najlepiej b by³o zrobiæ co¶ w rodzaju prawie pe³nometra¿owego filmu o metodach stuntingu. Ja mogê Ci pomóc, je¶li tylko zechcesz w stuntach. Jak tak, to napisz do mnie na GG.
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Wiek: 33 Do³±czy³: 6892 dni temu Posty: 906 Sk±d: Jelenia Góra
Punkty: 2530
Wys³any: 2007-12-20, 16:04
Ja mogê nagraæ jaki¶ tutek, ale to ty pó¼niej bêdziesz do³±cza³ do filmu, czy jak ? . Hydra/High Bump/Tank Bump - Mogê zaj±æ takim czym¶, inne te¿, ale to ju¿ twój wybór bo ja nie wiem jak to bêdzie wygl±daæ ... : /.
Punkty: 47422
Wys³any: 2007-12-20, 16:08
FD, za ma³o konkretów, za ma³o koncepcji, nie poda³e¶ ¿adnych informacji jak to ma wygl±daæ oprócz tego, ¿e chcesz zrobiæ taki film. Mogê jako¶ pomóc, ale nawet ty chyba nie wiesz jak. Wiêcej konkretów proszê.
FD, za ma³o konkretów, za ma³o koncepcji, nie poda³e¶ ¿adnych informacji jak to ma wygl±daæ oprócz tego, ¿e chcesz zrobiæ taki film. Mogê jako¶ pomóc, ale nawet ty chyba nie wiesz jak. Wiêcej konkretów proszê.
Bardzo rzadko pos³ugujê siê cytatami lecz Smajl wyj±³ mi to z ust. Poza tym taki Mega tutek trochê by trwa³ i wa¿y³.
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Do³±czy³: 7022 dni temu Posty: 380 Sk±d: Nowy S±cz
Punkty: 440
Wys³any: 2007-12-20, 16:27
A wiêc nie wiem czy mi siê uda ale siê postaram : FD chyba my¶li nad
-Zebraniem wszystkich metod razem
-Wykonaniem ich (stunty i nagrywanie )
-Z³o¿eniem ich w jedn± ca³o¶æ(czê¶æ jêzykowa i edycja)
-Ukazanie ¶wiatu .
A Skamer wiadomo mnie to te¿ zastanawia³o ale my¶lê tak :
¦ci±gnie to kto¶ kto bêdzie tego bardzo potrzebowa³ , a te¿ s± teraz strony streamingowe które posiadaj± du¿e "zaplecze" rozmiarowe jak np Stage6 lub FF .
Bardzo Super Pomys³... Móg³bym wyst±piæ na filmie Naprawi³em ju¿ Gta SA Czêsto mi wychodz± graby na rowerach i sanchezie Móg³bym wyst±piæ raczej na oby dwóch pojazdach Bardzo dobrze mi to teraz idzie Zapisz mnie na liste stunterów. Jak by co to gg 7272591. Zrobimy ¶wietnego tutka !!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum