Punkty: 1555
Wys³any: 2008-01-06, 15:35
Edit//
Film na ogó³ ¶redni miesza³y siê stunty stare i nowe tak jak dobre i ¶rednie, s³abe te¿ by³y. Du¿y plus za nowe pomys³y :P. Monta¿ nie by³ zachwycaj±cy ale da³o sie ogl±daæ, muzyczke gdzie¶ s³ysza³em ale nie wiem czy akurat w stunt filmie :P . Za film dam 6++/10 liczê ¿e w nastêpnej produkcji bêd± tylko same nowe i dobre stunty :P
Ostatnio zmieniony przez Szmytek 2008-01-06, 17:35, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wiek: 33 Do³±czy³: 6929 dni temu Posty: 906 Sk±d: Jelenia Góra
Punkty: 2530
Wys³any: 2008-01-06, 16:18
¦redni ten film..., kilka stuntów by³o dobrych, widaæ ¿e chcia³e¶ zrobic z tego dobry film, i czerpa³e¶ wiedzê z innych, lecz ci to nie wysz³o. Jak czytam te komentarze pod filmem to a¿ ¿al dupe ¶ciska .
Ale nie jest najgorzej i z czystym sumieniem wystawie 6+/10.
Punkty: 47422
Wys³any: 2008-01-06, 16:32
1. Bump - dobry landing, nowy, +
2. Grind - stary, dosyæ ³atwy grind, -
3. MTB - chyba nowy, ale wygl±da do¶æ ³atwo, +/-
4. Grind - bardzo daleki lot i niez³y grind, nowy, du¿y +
5. MTB - stary i ³atwy jump, -
6. Taxi Boost - oj cienko, bardzo niski i ³atwy trick, -
7. MTB - niez³y small land, +
8. Grind - bardzo dobry i pomys³owy grind, +
9. Bump - genialny skok i genialny land, ++++
10. P2B2Grind - uu, ¶wietny trick, +
11. Taxi Boost - baardzo stary i jeszcze bardziej ³atwy, -
12. grab - bardzo fuksiarski i s³aby grab zrobiony przez przypadek, -
13. Tank Bump - bardzo pomys³owy, dobry triczek, +
14. Grind - chyba stary, ma³o skomplikowany, -
15. Grind - genialny, bardzo mi siê spodoba³, +
16. MTB - s³aby i ³atwy trick, -
17. Grind - daleki lot, i niez³y grind, +
18. MTB - ¶redni trick
19. Tank Bump - s³aby, bez czo³gu mozna tam wskoczyc, -
Monta¿ bardzo przeciêtny. Nie chce mi siê nawet komentowaæ stukrotnych wlotów kamery w sciane itp. zgranie jako takie by³o, ale nic poza tym.
Muzyka dobra, nie mam zastrze¿eñ.
Stunty s± bardzo dobre, widaæ ze lubisz grindy, rosnie nam nowy grinder. Aha, komentarze pod spodem na youtube s± naprawdê ¿enuj±ce. PKS siê przy tobie nie chowa, to ty narazie siê chowasz.
Wiek: 32 Do³±czy³: 7057 dni temu Posty: 710 Sk±d: jeste¶ ?
Punkty: 265
Wys³any: 2008-01-07, 17:56
Full Reviev by Fire Dragon
Intro:
Jaki¶ dziwny efekt w Vegasie, i do¶æ prosty efekt napisów, rozchodz±ce siê od ¶rodka, nie wygl±da to zbyt dobrze :P A trick w tle jest bardzo cienki, jaki¶ Jump na MTB, nie powiniene¶ dawaæ takich stuntów do intra. Nastêpnie bardzo popularna czê¶æ w ró¿nych stuntfilmach, czyli urywki stuntów, i efekt flasha, z tym ¿e ca³kowicie nie jest to zgrane :P Po czym co¶ jakby próba skopiowania startu mainu z AOA, ale ca³kowicie nie udana, bo tam by³o to piêknie oscryptowane
Main: 0:26-0:34 - Low Bump 2 Smallland, przy pomocy sancheza, ciekawy stunt jednak nie nadaje siê do pocz±tkowego tricka, dobrze jest na start daæ jakiego¶ 150 FT height Bumpa, lub jakie¶ Super P2B.
0:34-0:43 - Stairs Bump 2 Wallride, prosty i bardzo stary trick, fajnie by by³o jakby¶ to zrobi³ np. Pizzaboyem
0:43-0:50 - Ambulance Bump 2 Wallride by MTB, easy...
0:50-1:01 - Packer Strut Bump 2 Grind, do¶æ latwy trick, tylko ¿e wiele osób ma problemy z celnym wybiciem siê z struta, nice.
1:01-1:05 - Ambulan Bump 2 Wallride by MTB, baardzo prosty i stary trick na MTB, takie tricki wygl±daj± lepiej jak zamiast Ambulanca, u¿ywa siê Fire Trucka
1:05-1:13 - Taxi Wallclimb, prosty wallclimb cabbie, teraz modne s± Triple Wallclimby, przy pomocy których mo¿na zdobyæ bardzo wysokie budynki, polecam u¿ywaæ metody: "Roll Boost Method"
1:14-1:19 - Ambulan Bump, co to by³o ? Zrobi³e¶ to za 1 czy za 2 razem ? Na przysz³o¶æ nie dawaj takich tricków do filmu, bo normalnie robi je siê za max 3 razem
1:19-1:28 - Packer Gap 2 Roof 2 Grind Infem, wymy¶ly trick ale bardzo prosty, podoba³o mi siê zjechanie z grinda
1:28-1:37 - Bridge Bump 2 Palm, o ile jestem mi³o¶nikiem tricków którymi landami s± palmy, to ten mi siê nie podoba³, stary, bardzo stary i donowany przez wiele osób trick.
1:37-1:50 - P2J 2 BB Grind, prosto wygl±daj±cy trick, jednak w rzeczywisto¶ci, do¶æ trudno wlecieæ tak na BB ¿eby zrobiæ grinda, ten mi siê podoba³
1:50-2:01 - Taxi Wallclimb, za³o¿ê siê ¿e tego tricka te¿ zrobi³e¶ za góra 3 razem, tego "stunta" da siê wykonaæ nawet Inferusem bez Boosta :P
2:01-2:10 - Ground Grab, tego graba wykona³ wcze¶niej Macius_, w tym samym miejscu, tylko ¿e jemu to lepiej wszy³o
2:10-2:18 - Stairs Bump 2 Tank Bump 2 Waltap, ³adny jednak prosty stunt.
2:18-2:29 - Stairs Bump 2 Grind, prosty, stary i donowany wiele razy, nawet na sa-mp, ten trick jest bardzo prosty, gdy¿ schody le¿± praktycznie na linii grindu :P
2:29-2:40 - Packer Gap 2 Hit Stoppie 2 BB Grind, jeden z najlepszych tricków w filmie i w dodatku nowy
2:41-2:50 - MTB Tec9 Jump Bug, proste... widzê ¿e te¿ lubisz palmy :021:
2:50-3:10 - Packer Gap 2 Grind 2 180* on Grind, yay wg. mnie najlepszy stunt na filmie wiem, ¿e poprostu ci siê fuksnê³o z tym 180* na grindzie, ale jest na to metoda i to wygl±da piêknie
3:10-3:18 - Ambulan Bump 2 Wallride, gdyby¶ doda³ jump na ¶cianie móg³by¶ wyl±dowaæ na tym wy¿szym dachu, a tak to trick prosty.
3:18-3:28 - Stairs Bump 2 Tank Bump 2 Waltap, nie no bez przesady to siê da zrobiæ bez Tanka, i to nadal jest proste.
Outro:
Napis "The End" pod uderzenie gitary, nawet ³adny napis i co najwa¿niejsze zgrany z muzyk± Potem lataj±cy napis "IwNinG", pojawi³ siê napis "Stunts" i trick na dole.
3:44-4:00 - Ramp Bump 2 Smalland, wow, w mainie da³e¶ takie zapychacze a do outra dajesz taki stunt ? Ja bym ten stunt da³ na pocz±tek, a nie na koniec, co prawda stary, ale fajnie wygl±da.
Napis "IwNinG" siê przesuwa tak samo jak i obraz, pokazuje siê napis "Editing".
4:01-4:09 - Moutain Bump 2 Smalland, super stary trick, jako pierwszy zrobi³ go Kandea w Smackdown, ile ten stunt ma lat ???
Wszystko zamydla siê i znika. Pojawia siê nagle napis "Music" i napisane piosenki których u¿y³e¶ w filmie, trick w tle.
4:10-4:17 - Vertical P2B, niestety stary i bardzo prosty.
Czarny ekran, wybiela siê i pokazuje siê napis "Tools", oraz u¿yte narzêdzia do robienia filmu.
4:18-4:27 - Low Bump 2 Bump 2 Smalland, da siê wywnioskowaæ ¿e bardzo lubisz Smallandy, co jest pomocne w grindach, mo¿e kiedy¶ dostaniesz tytu³ "Najlepszy smallander w Polsce" .
Pojawiaj±cy siê napis "Crisis" który przesuwa siê w górê, a tak¿e "THX for watching" i koniec Chcê zaznaczyæ ¿e outro by³o najlepiej zrobion± czê¶ci± filmu.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum