Wiek: 32 Dołączył: 7212 dni temu Posty: 1507 Skąd: MyczkĂłw
Punkty: 7309
Wysłany: 2008-01-31, 17:30
WOOOW!!! Nice! To moÂże siĂŞ okazaĂŚ leprze od HB! Stary, gratulujĂŞ tego odkrycia! NIestety, raczej go nie wyprĂłbuje, poniewaÂż nie mam ochoty instalowaĂŚ tego .scm (nie pamiĂŞtam, jak to sie pisaÂło, dannlye czy jakoÂś tak, wstyd )
_________________ CoÂś dla osĂłb, ktĂłre lubiÂą moje stunty
I dla moich przyjació³!
Wiele jest tutorialĂłw o jednej rzeczy.... Np. ty znalazles tutek jakiegos anglika bo widac po napisach
A ten pierwszy jest polski tutek bo stworzyÂł go polski stunter
Punkty: 1370
Wysłany: 2008-01-31, 20:48
WidaĂŚ SilV, Âże nie oglÂądaÂłeÂś caÂłego tutka Dania. ZupeÂłnie na czymÂś innym on polega, a Âże uÂżywa do tego rĂłwnieÂż Infernusa nie oznacza, Âże jest to to samo.
Wiek: 33 Dołączył: 6775 dni temu Posty: 116 Skąd: CzĂŞstochowa
Punkty: 19
Wysłany: 2008-01-31, 21:15
Noo... Danonek brawo ;d nigdy nie myÂślaÂłem Âże z ciebie wyroÂśnie bardzo dobry stunter a tu proszĂŞ nawet nowe metody wymyÂślasz wracajÂąc to Tutka jest on wykonany zrozumiale i jakiÂś trick z tym powinien pojawiĂŚ siĂŞ w moim solo ktĂłre mam nadziejĂŞ nadejdzie :P :564:
Wiek: 33 Dołączył: 7000 dni temu Posty: 349 Skąd: Sosnowiec
Punkty: 1102
Wysłany: 2008-01-31, 23:31
Mewka napisał/a:
WidaĂŚ SilV, Âże nie oglÂądaÂłeÂś caÂłego tutka Dania. ZupeÂłnie na czymÂś innym on polega, a Âże uÂżywa do tego rĂłwnieÂż Infernusa nie oznacza, Âże jest to to samo.
OglÂądaÂłem OoO..
...kongratulejszon!
Btw. Z deka to ta metoda przyda siĂŞ, ale na duÂżych obszarach, bo na mniejszych ulicach moÂże byĂŚ to niemoÂżliwe. x)
No i jeszcze raz gz!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum