Punkty: 200
Wysłany: 2006-10-27, 18:21 RIDE HARD
Ze ostatnio mialem troche wolnego czasu to stwierdzilem ze trzeba wreszcie skonczyc film. Moj najnowszy wynalazek pt. RIDE HARD ,stunty kolekcjonowalem przez okolo miesiac a montowalem to przez 2 dni. Do wykonania trickow posluzylo stunterskie trio , czyli NRG , Bullet i Infernus , poza tym kilka innych pojazdow. Zapraszam do ogladniecia.
Wiek: 35 Dołączył: 7272 dni temu Posty: 151 Skąd: Cleveland
Punkty: 1950
Wysłany: 2006-10-27, 19:00
No Wiec NiektĂłre Stunty (odrazu mĂłwie zeby nie byÂło znajda sie rĂłwniez na moim filmi) a pozatym
to naprawde dobry stunt mzuka dobra smontaz dobry stunty niezÂłe naprawde niezÂłyy film niektĂłre stunty banalne a niektĂłre ciekawe i kika trudnych ale jest - ;/ szkoda ze tak maÂło (my chcemy wiecej wiecej!!)
ok czas na ocenki (jak zzaawsze dobre )
Wiek: 33 Dołączył: 7432 dni temu Posty: 1530 Skąd: ÂŁomÂża
Punkty: 666667056
Wysłany: 2006-10-27, 21:50
ZacytujĂŞ sam siebie: "nie bĂŞdĂŞ siĂŞ rozpisywaÂł".
Film jest bardzo udany. OceniĂŞ go na 10-, poniewaÂż jest naprawdĂŞ dobry - Âświetne stunty, dobry montaÂż ale - ÂżebyÂś na nastĂŞpny raz wiedziaÂł co poprawiĂŚ udzielĂŞ Ci dwie rady:
-> Wykorzystuj bardziej zÂłoÂżone, ciekawe i czytelne [kolor] czcionki. To, co byÂło w tym filmie jest po prostu NIECHLUJNE.
-> WiĂŞcej dynamiki! Zbyt dÂługo trwa okres jazdy przed/po stuncie. Rozumiem - czasem, aby byÂło zgranie z muzykÂą. Ale nie w co drugim stuncie!!!
Film bardzo mi siĂŞ podobaÂł - oczywiÂście trafia do downloadu
Punkty: 200
Wysłany: 2006-10-29, 20:31
Fajnie ze wam sie podoba
@Drool co do czcionki to jak sie montuje pod vegasem to wszystko wyglada o wiele ladniej niz na zrenderowanym juz filmie , a jaka czcionke wy uzywacie przewaznie/polecacie? ja uzylem Georgia.
Okres jazdy przed/po stuntcie - no faktycznie troszeczke sie przedluzaly ,ale wg mnie nie byly one przesadnie dlugie (na to tez zawsze zwracam szczegolna uwage , bo to pozniej bardzo razi ogladacza).
W kazdym badz razie dzieki za napisanie co jest zle (bede wiedzial na przyszlosc ) , no i przede wszystkim za ocenianie.
Wiek: 33 Dołączył: 7432 dni temu Posty: 1530 Skąd: ÂŁomÂża
Wysłany: 2006-10-29, 21:34
Polecam ÂściÂąganie czcioneki z internetu - po prostu wpisz 'fonts' w google
Drifter_Stunter [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-01, 09:50
Ja to nie z tej stronki, ale od Dzorcza sie dowiedzialem o tym filmiku, bo w sumie to moj koleszka i jak nekrecimy cos nowego to sobie o tym muwimy. Filmik jest bardzo dobrze zrobiony, chyba najlepszy ze wszystkich dziel Dzorcza. Naprawde luxxxxxior oby wiecej bylo takich filmikow. Polecam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum