Wiek: 39 Dołączył: 6676 dni temu Posty: 665 Skąd: Bartoszyce
Punkty: 511
Wysłany: 2008-03-09, 18:06 Your Destiny
Your Destiny
Your Destiny, to mĂłj nowy stunt movie. Co prawda miaÂła to byĂŚ audycja do SS, ale nie zrobiÂłem poniewaÂż jestem za sÂłaby, a pozatym sÂą w SS jakieÂś problemy.
Informacje o filmie :
Nazwa : Your Destiny
D³ugoœÌ : 4:04
Stunter : Macc[x]
Guest : Fire Dragon
Software :
Fraps
Gta:SA
Adobe Photoshop
Mods/Cheats :
Ultimate Daynne's Mod
Crazy Trainer +151
No_Replay Mod ( zapomniaÂłem dopisaĂŚ )
San - Vice
Tak pisze na YT czekam dalej na tubkĂŞ , potem zrobiĂŞ edit z ocenÂą .
//Edit :
Wed³ug mnie trochê za szybko wydajesz filmy, powinieneœ przez jakiœ d³u¿szy czas zbieraÌ stunty, wtedy wiêkszoœÌ z nich by³a by bardziej efektowna, oceny :
stunty:6/10
montaÂż : 5/10
muzyka : 7+/10
ogĂłlnie : 6+/10 zanim wydasz nastĂŞpny film odczekaj trochĂŞ A oceny bĂŞdÂą na pewno lepsze bo wiem Âże staĂŚ CiĂŞ na wiĂŞcej.
PS:Tylko dwĂłm pierwszym userom nie dziaÂłaÂł filmik bo jeszcze siĂŞ przetwarzaÂł , tak wiĂŞc nie ma tak Âże niektĂłrym tylko nie dziaÂła , teraz dziaÂła wszystkim .
Pozdrawiam .
Ostatnio zmieniony przez Dash 2008-03-09, 19:02, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 33 Dołączył: 6726 dni temu Posty: 221 Skąd: GdaĂąsk
Punkty: 1070
Wysłany: 2008-03-09, 19:10
Co do tego iBSMa to musze przyznac iz wyglada on troszke podejrzanie, z tego co wiem i sprawdzalem na single to to jest kolo 130 heighta wiec nie az tak duzo, ale przy takim run upie to nie wiem co myslec
No wiĂŞc film mi siĂŞ podobaÂł, przejdĂŞ do ocenki:
1 - Double b00st, bdb. +
2 - ÂŚwietny bump2wallride, nowy +
3 - B. wysoki iBSM, nice +
4 - Packer2bump2grab goÂścia, taki sobie -
5 - Niezbyt dobrze widaĂŚ, ale wydaje mi siĂŞ, Âże to byÂł CTS, maÂła wysokoÂśc -
6 - Stoppie2grind sanchezem, niezÂły +
7 - Taki zwyczajny przypadkowy grab, nie radze dawaĂŚ tego typu trickĂłw do filmu -
8 - Bump FD'a. podoba mi siĂŞ +
9 - Kolejny, Âświetny b00st +
10 - Nie powiem , ten grab wyszedÂł caÂłkiem Âładnie +
11 - Dziwny grind, nie podoba mi siĂŞ -
12 - Bump2small land goÂścia, ciekawy i nowy stunt +
MontaÂż byÂł Âśredni, muzyka przypadÂła mi do gustu. OgĂłlnie film na
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum