Wiek: 34 Dołączył: 7206 dni temu Posty: 3 Skąd: Sosnowiec
Punkty: 40
Wysłany: 2006-11-07, 14:13 Moje filmiki
Jestem tu nowy ale mam juz kilka filmĂłw na swoim koncie! Kiedys zmienialem nicki jeden za drugim wiec na filmikach bede nazwyal sie Shadow, King lub Gold_King ale to moje filmy!! Nie sa zbyt profesjonalne ale zapraszam do ich obejrzenia! a oto i linki zadnuch sie nie sciaga! sa na youtube :
pierwsze sa najsÂłabsze! ale wtedy sie uczylem! ale teraz tez za duzo nie umiem :/
Wiek: 33 Dołączył: 7429 dni temu Posty: 1530 Skąd: ÂŁomÂża
Punkty: 666667056
Wysłany: 2006-11-07, 16:29
Jak by to powiedzieĂŚ... oczoje**y montaÂż, tzw. "stunty" i uÂżyta juÂż dawno muzyka. Niestety, dosyĂŚ sÂłabo Ci to wyszÂło. :/ Na nastĂŞpny raz siĂŞ po prostu bardziej postaraj i wybierz same najlepsze tricki - rĂłb film dÂłuÂżej, oraz daj mniej rzucajÂące siĂŞ w oczy kolory. I moÂże wtedy coÂś wyjdzie... - a nawet nie "moÂże", a na pewno!
Wiek: 33 Dołączył: 7429 dni temu Posty: 1530 Skąd: ÂŁomÂża
Punkty: 666667056
Wysłany: 2006-11-07, 17:12
ech... po prostu chcê go nakierowaÌ na lepsz¹ drogê. I nie mogê doczekaÌ siê nastêpnego filmu oraz zobaczyÌ czy niektóre b³êdy zosta³y poprawione. A... jaka jest Twoja ocena?
Wiek: 37 Dołączył: 7402 dni temu Posty: 2606 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2006-11-08, 20:54
te pierwsze to raczej nie s¹ stuntfilmy, ale takie filmiki z SA-MP w czwartym jest trochê stuntów. Pomys³ jest œwietny, ale z wykonaniem by³o trochê gorzej. Mam pytanie: Czy ty u¿ywa³eœ jakiegoœ Camhacka do SA-MP? nie mogê takiego znaleŸÌ, a zauwa¿y³em w czwartym filmie, ¿e kamera jest w miejscu, gdzie radar nie pokazywa³ playera, poza tym kamera by³a przekrêcona. pierwszy film mi siê podoba³, ale mog³eœ zrobiÌ go trochê lepiej
Punkty: 5856
Wysłany: 2006-11-10, 11:02
ee nie nie :572: to nie to - wbij sie kiedyÂś na nasz serv sa-mp (no jeszcze nie taki nasz bo jeszcze inie jestem w PKS - choĂŚ mam zamiar :PP) -i zobaczysz o co biega - ale widaĂŚ Âże masz potencjaÂł ']
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum