Wiek: 33 Dołączył: 6541 dni temu Posty: 182 Skąd: przylecÂą kosmici?
Punkty: 441
Wysłany: 2008-06-04, 06:37
Ojej zachwyci³eœ mnie rzadko komu siê to udaje ale to by³ super film, po prostu rocks!!!! Muza jest wywalona tak mi siê podoba³a ¿e oceniam 10/10. Monta¿ przejrzysty i bardzo czêsto z muzyk¹ zgrany ale troszkê jakoœÌ s³aba 9/10. No i stunty - kocham grindy i zawsze oceniam je najwy¿ej: 10-/10. WidaÌ ¿e to ostatni twój ostatni film, no szkoda powodzenia w real ¿yciu a za film 10/10 lepiej nie mogê xDDD
Od razu zaznaczam Âże film bardzo mi siĂŞ podobaÂł DuÂżo nowych stuntĂłw i niektĂłre bardzo pomysÂłowe. MontaÂż teÂż mi siĂŞ podoba, fajne zgranie i nie ma nasrania efektami . Muzyka pasuje ale byÂła juÂż uÂżyta wielokrotnie :E.
Punkty: 1370
Wysłany: 2008-06-04, 14:08
Muzyka uÂżyta, ale mi siĂŞ podoba, montaÂż niezÂły bez rewelacji, przyjemnie siĂŞ oglÂądaÂło
Stunty by³y ogó³em te¿ niez³e. Trochê za du¿o staroci, ale 2 ostatnie stunty naprawdê bardzo dobre 7+/10
Wiek: 36 Dołączył: 6876 dni temu Posty: 949 Skąd: mazowsze
Punkty: 11914
Wysłany: 2008-06-04, 16:09
to wszystko co masz do powiedzenia ? czy wszyscy muszÂą oglÂądaĂŚ Ateas ? i czy to zbrodnia uÂżyĂŚ tÂą piosenkĂŞ ? odpowiedz na te pytania a potem w kÂącie przemyÂśl swoje postĂŞpowanie
Wiek: 32 Dołączył: 6816 dni temu Posty: 1473 Skąd: WrocÂław
Punkty: 2727
Wysłany: 2008-06-04, 16:21
W kÂącie najpierw zastanĂłw siĂŞ nad gÂłupotami ktĂłre Ty piszesz. SzykowaÂłem edit'a, ale wielkie pan ci.pex musiaÂł siĂŞ odezwaĂŚ, nie przeÂżyjesz nie ? Tak wszyscy muszÂą oglÂądaĂŚ Aetas, bo to pierwszy film w ktĂłrym zostaÂła uÂżyta ta piosenka. Kolejny raz powiem Ci: "Nie pasi, to zamknij ryj, i nie komentuj"...
Czy ja napisaÂłem, Âże to zbrodnia uÂżyĂŚ tÂą piosenkĂŞ ? Czy wogĂłle gdzieÂś prĂłbowaÂłem przemyciĂŚ ten podtekst ? Nie, jesteÂś kolejnym debilem udajÂącym Rolka, i powiem Ci szczerze, Âże Ci to za bardzo nie wychodzi...
Wysłany: 2008-06-04, 16:47
nikogo nie udaje ale po prostu strasznie mnie denerwuje jak ktoÂś komuÂś wypomina, a ta muzyka to stara, a ten stunt to teÂż w koĂącu nie kaÂżdy musi to wiedzieĂŚ nie ? zbyt emocjonalnie Dogger podchodzisz do spraw na form hehe i dziwne Âże wszystkie twoje dyskusje sprowadzajÂą siĂŞ do Rolka haha
///Rolek
JakaÂś niezdrowa fascynacja :P
Ostatnio zmieniony przez Rolek 2008-06-04, 17:12, w całości zmieniany 1 raz
Deidara [Usunięty]
Punkty: 11914
Wysłany: 2008-06-04, 16:53
Dogger,my "nie wyznajemy twojej wiary muzycznej".
i ch*** ze muzyka byla uzyta! ktos chce to niech bierze! proste.
co do filmu ; niezly jest,duzo nowych,i to jest plus!
Wiek: 32 Dołączył: 7027 dni temu Posty: 1507 Skąd: MyczkĂłw
Punkty: 7309
Wysłany: 2008-06-05, 18:34
Mnie ten film zdrowo zasmuciÂł. W koĂącu pokazaÂłeÂś, ze jesteÂś wspaniaÂłym stunterem. Szkoda tylko, Âże akurat na zakoĂączenie swojej kariery
WidziaÂłem tam wiele cudnych stuntĂłw. Szczerze, to siĂŞ Ci dziwiĂŞ
Ale dziĂŞkujĂŞ za twÂą karrierĂŞ
8/10
_________________ CoÂś dla osĂłb, ktĂłre lubiÂą moje stunty
I dla moich przyjació³!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum