Wiek: 34 Do³±czy³: 6654 dni temu Posty: 470 Sk±d: Ostro³êka
Punkty: 460
Wys³any: 2008-08-17, 21:20
No tak niema to jak ka¿demu podziêkowaæ, ale mi za to, ¿e zmobilizowa³em do takowej sytuacji to ju¿ trudno. No có¿, widzê ¿e nic siê nie zmieni³o.
Wiek: 32 Do³±czy³: 6594 dni temu Posty: 104 Sk±d: Czêstochowa
Punkty: 6029
Wys³any: 2008-08-17, 22:38
Cieszê siê ¿e serwer ju¿ stoi a z mojej strony podziêkowaæ mogê w sumie tylko dwóm osobom mianowicie Fire_Dragon'owi za napisanie wyczerpuj±cego poradnika do naszego gamemode i wspó³udzia³ w ¿yciu serwera ;]
Gesiorowi7 za udostêpnienie gamemodu stunterskiego do serwera i równie¿ prowadzenie go
¯yczê wszystkim mi³ej gry i niezapomnianych wra¿eñ z serwera
Wiek: 37 Do³±czy³: 6545 dni temu Posty: 383 Sk±d: Warszawa
Punkty: 651
Wys³any: 2008-08-17, 23:12
DS napisa³/a:
No tak niema to jak ka¿demu podziêkowaæ, ale mi za to, ¿e zmobilizowa³em do takowej sytuacji to ju¿ trudno. No có¿, widzê ¿e nic siê nie zmieni³o.
Dziêkujemy Ci O Wielki DSie ! za u¶wiadomienie nas o mo¿liwo¶ci postawienie serwera PKS, ten pomys³ jest tak nowatorski i niezwykle niespotykany O Wielki DSie ! [zw³aszcza w tej tematyce], i¿ nigdy w ¿yciu nie byliby¶my w stanie go zorganizowaæ bez Twojej pomocy O Wielki DSie !.
Twojej skromno¶æ O Wielki DSie ! Dorównuje jedynie niespotykane wyczucie taktu i kultury osobistej O Wielki DSie !
K³aniamy siê w pas O Wielki DSie ! Jutro stworzymy oddzielny dzia³ na forum, aby ka¿dy [wliczaj±c rodzinê i znajomych] móg³ sk³adaæ Tobie podziêkowania O Wielki DSie !
Rozumiem, ¿e ka¿dy chce byæ doceniony, ale natarczywe, chamskie wymuszenia to szczyt bezczelno¶ci.
_________________ S³abi i nieudani niech sczezn±; pierwsza zasada naszej mi³o¶ci dla ludzi.
Ostatnio zmieniony przez Rolek 2008-08-17, 23:40, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wiek: 37 Do³±czy³: 6545 dni temu Posty: 383 Sk±d: Warszawa
Punkty: 651
Wys³any: 2008-08-17, 23:46
P@wloo napisa³/a:
Rolek napisa³/a:
Twojej skromno¶æ O Wielki DSie ! Dorównuje jedynie niespotykane wyczucie taktu i kultury osobistej O Wielki DSie !
Own3d :lol: a tak pozatym to mo¿e by zamkn±æ temat ¿eby nie by³o spamiczku ?
Tak i nie, wszak mo¿e zdarzyæ siê przypadek w którym kto¶ bêdzie mia³ jakie¶ pytania odno¶ne samego serwera, czy innych kwestii zwi±zanych z tym tematem. Offtopu nie bêdzie [wiem, ¿e sam go odrobinê tworzê, ale to rzecz raczej konieczna, takie preludium zapobiegawczo wychowawcze]. Gwarantuje, ¿e zbêdne posty zostan± wywalone.
_________________ S³abi i nieudani niech sczezn±; pierwsza zasada naszej mi³o¶ci dla ludzi.
Do³±czy³: 6779 dni temu Posty: 1179 Sk±d: prawiePoznañ
Punkty: 4510
Wys³any: 2008-08-18, 08:42
Pozwolê sobie przykleiæ temat, poniewa¿ to "Oficjalny server PKS do gry w San Andreas Multiplayer", chyba wystarczy samo przyklejenie, osobi¶cie doda³bym na stronê g³ówn± jakie¶ og³oszenie, z adresem serwera.
(Swoj± drog±, dlaczego temat z serwerem Racheta jest przyklejony? Od d³ugiego czasu nie dzia³a.)
Wiek: 32 Do³±czy³: 6594 dni temu Posty: 104 Sk±d: Czêstochowa
Punkty: 6029
Wys³any: 2008-08-18, 11:36
Ok w³a¶nie odkry³em powód waszych crashy z racji i¿ g7 doda³ napewno wiêcej ni¿ 70 modeli pojazdów a wy macie sampy 0.2.2 bez R3 to dostajecie crashe jak zaktualizujecie wersjê na 0.2.2 R3 bêdzie wszystko ok ;>
Widzie ,¿e serw jednak wypali³ mam nadziejê ,¿e d³ugo wytrzyma szkoda ,¿e akurat nie wiem z jakiego powodu wyskakuje mi b³od przy w³±czaniu samp no ale có¿ ¿yczê mi³ej gry
Wiek: 33 Do³±czy³: 6633 dni temu Posty: 182 Sk±d: przylec± kosmici?
Punkty: 441
Wys³any: 2008-08-18, 14:58
Yama napisa³/a:
Jak powiedzia³ Suspect - czêste crashe to wina sk³adni nicków. Je¶li wk³adacie tam pe³no bezu¿ytecznych znaków, [ '[', '<' etc.] to po prostu zmieñcie je na ³atwiejsze.
Zgadzam sie z Suspectem
Mój kumpel mia³ nick [BSS]xXx_lol[B] crashowa³o go prawie na ka¿dym servie i prawie ca³y czas odk±d gdy zmieni³ nick na PoWeR wszystko gra jak trzeba. Polecam tam samo wam ;]
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum