Od d³u¿szego czasu (czyt. ok 3 miesi±ce) my¶la³em, nad zrobieniem sola. Sz³o dobrze, az do momentu b³êdu przy montowaniu. Monta¿ odda³em downightowi, który mia³ formata i straci³ projekt. Pó¼niej monta¿ przej±³ $eba. Zrobi³ ¶wietny monta¿ mojego solo. Tym solem chcia³ bym do³±czyæ do wspania³ej grupy stunterów jak± jest "PKS Studios". Informacje o mnie:
Mam na imiê Artur, mam 13 lat (luty 14), chcia³bym doj¶æ do PKS Studios, poniewa¿ znam i lubiê ca³o¶æ osób z tego studia. Pozna³em tez Skamera, dobrego stuntera który wspiera³ mnie przy tym, aby solo wysz³o. Link do filmu:
Punkty: 1340
Wys³any: 2008-09-04, 08:17
StrangerQ biore wszystkie twoje filmy pod uwagê masz bardzo wysoki skill umiejêtno¶ci stuntowania...
Twoje zachowanie zmieni³o siê i za to wielki + (TAK)
Wiek: 32 Do³±czy³: 7005 dni temu Posty: 1473 Sk±d: Wroc³aw
Punkty: 2727
Wys³any: 2008-09-04, 08:20
Krótko.
Tak. A poza tym Ciê lubiê, i jako¶ nigdy nie mia³em styczno¶ci z czym¶ takim jak twoje dziecinne zachowanie. Jako¶ siê od tego odbi³em. A to co my¶l± inni to ju¿ ich sprawa...
Edit: Tak dla ¶cis³o¶ci dodam ¿e [to by³o oczywiste ¿e tak zrobi] odrazu Strangera "odwetem" na moje NIE by³y wiadomo¶ci na gg ¿ebym spojrza³ na swoj± audycjê ¿e du¿o gorsza od jego itp.
Nie pisz mi takich wiadomo¶ci ch³opcze bo mnie to nie robi w ¿aden sposób tylko ty robisz z siebie g³upka, porównaj sobie audycje i g³osy innych ludzi z PKS , i oblicz sobie ile u mnie osób na Nie by³o a ile jest dotychczas u Ciebie .
Pozdro&Poæwicz .
Ostatnio zmieniony przez Dash 2008-09-06, 13:05, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Mo¿esz mnie za to wyklinaæ do woli jednak od pocz±tku po obejrzeniu Twojego zg³oszenia by³em na "NIE". Balansujesz obecnie na dosyæ ró¿nym poziomie. Widaæ masz dobre pomys³y na stunty jednak ich wykonanie czasem dajê sporo do ¿yczenia. St±d te¿ wiele osób uznaje je za "fuksiarskie". Jednym z dominuj±cych czynników mojej decyzji jest te¿ kontrast Twoich trików i trików $eby (guesta), który po prostu stylem i wykonaniem trików zoowni³ Twoj± audycje mimo, ¿e jest VC stunterem !! . To te¿ dobrze pokazuje, jakich ludzi szukamy, i ile Tobie brakuje do tego poziomu.
W nastêpnej audycji powiniene¶ pomy¶leæ nad dobraniem innego guesta ^^(¿artobliwie mówi±c) oraz zadbanie o jako¶æ wykonania niektórych trudnych trików (a zw³aszcza grindów). ;] .
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum