Junky Ride: Stunt Revolution powraca! Stare, zapomniane, nigdy nie skoñczone... NIE! Przez ostatnie trzy dni ostro pracowa³em nad ostatnimi stuntami i monta¿em. Przepraszam bardzo za napis REPLAY, poniewa¿ pierwsze z materia³ów zbiera³em pod koniec wrze¶nia...
Punkty: 666667056
Wys³any: 2007-01-02, 18:37
OK. Czy mi siê zdaje, czy to Twój pierwszy film? Tak czy siak, to co pierwsze rzuca siê w oczy, to napisy pocz±tkowe - wed³ug mnie nieatrakcyjne, co wiêce pozbawione muzyki - widaæ, ¿e montowanie masz na poziomie... raczkuj±cym - mimo Twoich umiejêtno¶ci monta¿u (które nabêdziesz z czasem b±d¼ nie) mog³e¶ daæ jaki¶ przyjemny, wpasowywyj±cy siê w intro utwór. Lecimy dalej - d³ugo¶æ filmu. Trwa niewiele poni¿ej dwóch minut, do tego muzyka urywa siê w ¶rodku. Czy nie mog³e¶ dorbiæ trochê stuntów, przed³u¿yæ film i przynajmniej zachowaæ ca³y utwór? A, w³a¶nie - co do muzyki, to nie ma z ni± ¿adnego zgrania - utwór swoje, stunty swoje - kompletnie Ci to nie wysz³o. Co jeszcze? Kilka naprawdê fajnych tricków posplatane beznadziejnymi wybiciami - mog³e¶ trochê wiêcej posiedzieæ, bo widz±c, ¿e ca³y film jest na niskim poziomie mo¿na daæ sobie spokój. Ale nie! - ty masz kilka dobrych stuntów, czego Ci nie odpuszczê (nie dobrych stuntów, a tego, ¿e mog³e¶ usi±¶æ i d³u¿ej postuntowaæ - staæ Ciê na to!!! ). Muzyka (sorry Yama) niezbyt przypad³a mi do gustu, ale chyba tylko dla tego, ¿e jestem uczulony na wrzeszcz±cych niemców (naprawdê sorry Yama :P). Pewnie teraz jeste¶ albo na mnie wqrzony jak... albo masz zamiar zrobiæ z sob±... Licz siê jednak z tym, ¿e oceniam Twój film pod takim kryterium, pod jakim ocenia³em Ampeda 2, More Stunt and Evolution 2 czy chocia¿by Trick Attack (nie, nie 2 :P). Tak wiêc - jak na pocz±tkuj±cego stuntera posz³o Ci naprawdê nie¼le - masz szanse i potencja³. A moje strofowanie u¿yj jako... listê b³êdw do poprawienia w nastêpnym filmie - bo jak wype³nisz wszystkie z moich wymadzañ - wyjdzie Ci wy¶mienity film.
Wiek: 32 Do³±czy³: 7206 dni temu Posty: 181 Sk±d: Stare Kurowo
Punkty: 30
Wys³any: 2007-01-02, 19:00
Jest to film krêcony dwa miesi±ce temu, gdy zaczyna³em stuntowaæ, montowany przez ostatnie trzy dni (w których nakrêci³em dwa ostatnie stunty). Nie wiem czemu ale SA mnie odra¿a, nie umiem, b±d¼ te¿ nie chcem siê nauczyæ w nim stuntowaæ... Nastêpny film bêdzie równie¿ z VC, tym razem w³±czaj±c ciut wiêcej maszyn :P
OK. Oceniamy widze Drool siê rozpisa³ to powiem krótko i spróbuje u¿yæ równowa¿ników zdan .
-Stunty przeciêtnie/dobre(mix) czyli mieszanie stuntów o ró¿nych poziomach :/
-Muza- Szwabskie darcie mordy(tu sorry ale serio mnie to wkurza).Nie dopasowanie do stuntów(wa¿ne aby to by³o)
-Monta¿:Koniecznie zmieniæ program(na jaki nie muszê mówiæ).
-Za krótki.
- To tyle ostro i twardo to potraktuje ¿eby ciê zmotywowaæ ----->2/10<------
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Punkty: 5856
Wys³any: 2007-01-02, 20:36
to ja tylko przepisze tu moj± wypowied¼ z _F :
heh - lol -to nie sa ¿e zma³ego wysko ku itd... jakby¶ siê postara³ to i w vc zrobi³ by¶ kilka dobrych trików (tak ch³opcze na motorze te¿ -) mój prastary film S.O.S mia³ kilka (moim zdaniem przynajmniej lepszych od tych tu) trików z VC :PP (no przyznajcie ¿e to wybicie siê od karetki by³o nice D) no to tyle - heh heh heh heh :P - lepsze triki mniej hmm (schematyczno¶ci :PP ?!) no taht's all (a i skok i 360 to nie za dobry trik :PP) ...
Punkty: 5856
Wys³any: 2007-01-02, 20:51
1 S.O.S to by³a inna epoka kiedy triki to by³a przystawka do monta¿u
2. wcale nie uwa¿am ¿e jestem wielki :}
3. zamiast siê pogodziæ z ocen± i pracowaæ nad lepszymi trikami to jeszcze mi tu pyskujesz ;:D tatar... naprawdê obejrzyj kilka trików z VC i zobaczysz jaki crap wyszed³
(swoj± drog± z perspektywy czasu SOS jest bardzo s³aby [mo ¿e gorszy od tego nawet ] ale nie tylko on... crashesty czy pierwsze TA wtedy by³y genialne ale teraz... CRAP !!! - gdyby¶ ten film opublikowa³ w erze pr0stych stuntów to pewnie dosta³by¶ odemnie siódemke a tak to .... )
Wiek: 33 Do³±czy³: 7434 dni temu Posty: 373 Sk±d: z £om¿y
Punkty: 8840
Wys³any: 2007-01-02, 21:23
007marcio napisa³/a:
... pierwsze TA wtedy by³y genialne ale teraz... CRAP !!!
Kole¶ jak to jest "crap" to co ty powiesz o Ampedzie 2 ? takie sobie ? TA by³o ¶wietne jest swietne i bêdzie ¶wietne za wieki dzi¶ monta¿ i klimat, dziêki doskona³ej muzie i niektórym trikom rewelacyjnym niektórym s³abszym ale ogólnie ten film ma same plusy jeszcze teraz i na dzi¶ dzieñ to najlepszy film PKSu ( wed³ug ogólnego wra¿enia po jego obejrzeniu )
No có¿, zale¿y jak na to patrzysz "mistrzu". Wed³ug Ciebie jeste¶ "wielki, niepokonany, najlepszy, przewspania³y", ¿al.pl ...
Mylisz siê.
007marcio napisa³/a:
¿e trikami odstaje od nowszych produkcji
Niestety masz racjê. ;P
Co do filmu:
parê fajnych tricków, brak umiejêtno¶ci edycji video
ale jak na pierwszy film zas³uguje nawet na 6 w skali od 0 do 10, jako, ¿e by³o parê wartych uwagi tricków.
g³ównym plusem filmu jest to, ¿e jest krótki. :lol:
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum