Witam, jako ¿e w dannye.scm przy nowej grze, nie ma nic odblokowanego, gra jest jako nowa gra, bez 100%, a nie widzia³em ¿eby istnia³o co¶ takiego co da mi 100% gry w nowej grze, to pytam sie czy jest jaki¶ sposób na zapamietywanie pojazdów w danych miejscach.
Czyta³em wszystko, kto¶ pisa³ tutaj ¿eby wcisn±æ jako zapamietywanie spacj+r*^,
ale nikt nie wyja¶ni³ rzecz jasna jak to DOK£ADNIE zrobiæ. Proszê o pomoc i niechce s³yszeæ, no bardziej czytaæ wypowiedzi typu: aaa niektórzy naprawde nie umieja mySleæ, czy te¿: A! nacisnij to i mamy cie w d****. Zak³adam ten temat, poniewa¿ mo¿e byæ to roziw±zanie dla innych osób, które jeszcze niewiedz± jak to zrobiæ ;p
Dziwie sie ¿e tego nie mo¿na znale¼æ w prosty sposób.
Punkty: 261
Wys³any: 2008-09-26, 18:03
Dobrze, dziêkujê, jeszcze jedno pytanie, czy jest jaki¶ sposób na 100% gry w nowej grze w dannye.scm, b±d¼ inny sposób na zapamiêtywanie aut bez dannye.scm?
Wiek: 33 Do³±czy³: 6841 dni temu Posty: 564 Sk±d: Wa³brzych
Punkty: 13387
Wys³any: 2008-09-26, 18:29
jest save od noname'a ale to jest taki [cenzura] pic na wode bo np. nie mo¿esz wej¶æ do szkó³, wej¶æ do d¼wigu i w ogóle to jest 100% tylko w statystykach ... ;/
Wys³any: 2008-09-26, 18:35
O tym wiedzia³em. W zasadzie link do save-a nie dzia³a i wszyscy sie pluj±.
Ale skoro s± krêcone filmiki na tym i nikt nic o tym nie mówi, to chyba musi byæ jaki¶ sposób na to, by w tym dannye mieæ odblokowane ca³e miasto i móc je¼dziæ wszêdzie.
Nasuwa mi sie pytanie dlaczego panuje taka cisza, czy znaczna wiêkszo¶æ traktuje siebie jak ludzi na wy¿szym gearu D czy te¿ spêdzaj± mi³o czas towarzysko, b±d¼ emocjonalnie.
Ale nie odpowiadaæ na te pytania, tylko odpowiadajcie je¶li wiecie na te konkretne
Wiek: 33 Do³±czy³: 6742 dni temu Posty: 182 Sk±d: przylec± kosmici?
Punkty: 441
Wys³any: 2008-09-26, 18:35
jak wgrywasz dannyego to masz ju¿ to "100%" ale nie masz misji ubrañ itp... Mówi±c 100% mam na my¶li to ¿e mo¿esz ju¿ boostowaæ bo tylko po to to jest : )
A je¶li chcesz zapamiêtywaæ pojazdy mo¿na zrobiæ to Crazy Trainrem tylko trzeba pokombinowaæ a dok³adnie zespawnuj pojazd ustaw go sobie jak Ci trzeba i zapisz pozycje ALT+1,2,3..... i tak do 0 potem jak powiedzmy pojazd Ci siê przestawi mo¿esz wsi±¶æ do niego i odpowiednio wczytaæ w po³±czeniu z "car remember" czy jako¶ tak naprawdê siê sprawdza bo jak wy³±czysz grê a stunta nie dokoñczy³e¶ nie musisz ustawiaæ od nowa... Ja tak robiê i nie narzekam... Je¶li chcesz np zapamiêtaæ wiêcej miejsc mo¿esz te¿ skopiowaæ te pliki które "pojawiaj±" siê jak zapamiêtasz pozycjê albo zmienisz co¶ w crazy trainerze i w ten sposób mo¿esz otrzymaæ nie skoñczon± ilo¶æ zapamiêtanych pozycji co chcia³ nie chcia³ jest przydatne...
Mam nadziejê ¿e dobrze zrozumia³em twoje pytanie i nie pisa³em tego na marne...
Wys³any: 2008-09-26, 18:39
Kur.. najwyra¼niej nie pomy¶la³em nad tym ¿e w crazy trainerze zapamietywanie pozycji s³u¿y jako zapamietywanie pojazdów.. -,- Thx za pomoc Kafel, widzia³em ju¿ na paru filmikach jak wymiata³e¶
Sypn±³em troche punktów ¿eby nikt nie my¶la³ ¿e zespamowa³em
Jednak po zastanowieniu troche to jest pomieszane. Chcia³em jednej odpowiedzi a nie miliard. Panie Kafel , nie chodzi mi oto czy wy³±cze gre czy nie wy³±cze, bo jak ju¿ robie jakiego¶ stunta to w SP robie go odrazu
zapamiêtywa³em te pozycje za pomoc± crazy trainera, ale to nic nie wnosi, bo jak sie oddale to i tak dany pojazd znika. Co masz na my¶li mówi±c car remember? To jest program czy co¶ wymy¶lonego bo takiego nie widzê.
Rolek mówi:
Edytuj posty.
EDIT: Ok spox. A tak wogóle ten temat mo¿na zamkn±æ, bo problem rozwi±za³em przez dannyes.scm pozaminie³ame jeszcze raz i zadzia³a³o.
Ostatnio zmieniony przez Rolek 2008-09-26, 20:31, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum