Poprzedni temat «» Nastêpny temat
PKS Studios Site v2!
Autor Wiadomo¶æ
Drool 
Ja tu tylko sprz±tam
...i wynoszê ¶mieci!

Do³±czy³: 7372 dni temu
Sk±d: £om¿a

Punkty: 666667056
Wys³any: 2007-01-17, 19:45   PKS Studios Site v2!

Tak, nast±pi³ odpowiedni moment - od pocz±tku nastêpnego tygodnia robiê zupe³nie now± stronê PKSu opart± jedynie na w³asnym kodzie. Mo¿liwe, ¿e napiszecie, ¿e to niepotrzebne (niektórzy na pewno :P), ale nie martwcie siê - zobaczycie, ¿e zmiana zrobi na lepsze :P Chcê siê wyrobiæ do naczej rocznicy zaistnienia jako studio ogólnopolskie. :) Strona bêdzie w stylu GTAReview.com. Proszê, piszcie tutaj jak chcecie, aby wygl±da³a. Forum zostanie zapewne to samo, ale równie¿ mo¿ecie pisaæ co chcieiby¶cie tam zmieniæ. A, w³a¶nie - je¿eli znacie HTML, PHP lub znacie siê na grafice - chêtnie przyjmê wasz± pomoc! :D Czekam na ciekawe propozycje! :)

Macius_ 
Lewa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 7369 dni temu
Sk±d: z £om¿y

Punkty: 8840
Wys³any: 2007-01-17, 19:54   Re: PKS Studios Site v2!

Drool napisa³/a:
Tak, nast±pi³ odpowiedni moment... Mo¿liwe, ¿e napiszecie, ¿e to niepotrzebne (niektórzy na pewno :P), ale nie martwcie siê - zobaczycie, ¿e zmiana zrobi na lepsze :P

Je¶li my¶la³e¶ o mnie to siê nie zawiedziesz...
to niepotrzebne poprostu i wiêcej jest na tym forum postów o modernizacji ni¿ o Stuntmanii na która nie masz czasu ale piszesz swoim w³asnym kodem strone... wiem ¿e to praco i czasoch³onne a jednak mimo braku czasu siê za to bierzesz...

Drool 
Ja tu tylko sprz±tam
...i wynoszê ¶mieci!

Wys³any: 2007-01-17, 20:03   

Macius_ napisa³/a:
wiêcej jest na tym forum postów o modernizacji ni¿ o Stuntmanii na która nie masz czasu ale piszesz swoim w³asnym kodem strone... wiem ¿e to praco i czasoch³onne a jednak mimo braku czasu siê za to bierzesz...

Problem ze Stuntmani± wygl±da tak, ¿e po prostu (niestety) tricki s± stare, za³o¿enie g³ówne jest s³abe... wydam j± w takim stanie w jakim jest i zrobiê nowy stuntfilm, bo niestety - ratowanie czego¶ wtórnego jest bardziej czasoch³onne i mêcz±ce ni¿ weso³e, twórcze robienie czego¶ nowego. Co do strony - je¿eli mam byæ szczery, to i tak muszê zrobiæ stronê internetow± (informatyka - zaliczenie), wiêc czemu moja praca ma i¶æ na marne? - oszczêdzi mi to du¿o czasu i przy okazji bêdzie przydatne.

Shark
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-01-17, 21:00   

To dobry pomys³.

Masz zamiar stworzyæ stronê w PHP, czy w HTMLu? ja uwa¿am, ¿e wystarczy strona w HTMLu, taka informacyjna, a do forum by³by odno¶nik.

Ja znam dobrze HTML'a, trochê PHP (znam siê na forach), no i oczywi¶cie znam siê na grafice. Zrobi³em na razie 2 strony (mój homepage i strona klubu Taekwondo), ale mam jeszcze 2 do wykonania na zamówienie.
Mogê pomóc, ale w wolnych chwilach, bo aktualnie robiê nowy wygl±d strony dla jednego z zleceniodawców.

Spróbujê wyskrobaæ mo¿e jakiego¶ laya, ale zobaczê :]

Drool 
Ja tu tylko sprz±tam
...i wynoszê ¶mieci!

Wys³any: 2007-01-17, 21:02   

jak mi³o. :) - mam zamiar zrobiæ stornê w HTMLu z kilkoma odno¶nikami PHP (np. tematy/posty na forum, profil, data, itp.) ;) Jak na razie nie mam dok³adniejszych planów, wiêc proszê - piszcie, co chcecie, aby siê znalaz³o (i gdzie :P)

Shark
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-01-17, 21:10   

Odno¶niki PHP mo¿na wsadziæ w iframe xD
A je¶li chodzi o stronê GTAReview, to przecie¿ jest to zmodyfikowane PHP Fusion.

Drool 
Ja tu tylko sprz±tam
...i wynoszê ¶mieci!

Wys³any: 2007-01-17, 21:34   

chodzi mi o kolorystykê. :P A, w³a¶nie! Kto mówi, ¿e nie mo¿emy zmodyfikowaæ phpBB by Przemo? xP

Shark
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-01-17, 21:40   

Nikt ;]

http://www.przemo.org/php...wforum.php?f=60
http://mody.lastinn.info/

Drool 
Ja tu tylko sprz±tam
...i wynoszê ¶mieci!

Wys³any: 2007-01-17, 21:47   

Shark napisa³/a:
Nikt ;]

http://www.przemo.org/php...wforum.php?f=60
http://mody.lastinn.info/

Modyfikowanym przez NAS! :P

Shark
[Usuniêty]

Wys³any: 2007-01-17, 21:56   

hahaha!
trzeba mieæ tutaj osobê, której PHP i MySQL to drugie i trzecie imiê.
Mi uda³o siê tylko zmodyfikowaæ jedn± modyfikacjê i by³ to szczyt moich dotychczasowych umiejêtno¶ci :P

Drool 
Ja tu tylko sprz±tam
...i wynoszê ¶mieci!

Wys³any: 2007-01-17, 21:57   

czyli... robimy now± stronê! :P bêdzie ³atwiej (i miejmy nadziejê) przyjemniej xP

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Do³±czy³: 7345 dni temu
Sk±d: Bia³ystok

Punkty: 39724
Wys³any: 2007-01-19, 11:07   

Mog³a by byæ wersja naszej strony w jêzyku angielskim. Wiêkszo¶æ stunterów nie chce tutaj zagl±daæ, bo nie znaj± polskiego. xP
Zauwa¿y³em na innych stronach i forach automatycznego t³umacza. To jest ca³kiem niez³y patent. http://www.google.com/int...ranslation.html

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

vojak 
Amator postów

Do³±czy³: 7113 dni temu
Sk±d: Kielce

Punkty: 450
Wys³any: 2007-01-19, 12:17   

Komp mi sie zepsul:( to od kolegi pisze... Z tym angielskim to niezly pomysl tylko moglbys podac jakies programiki co tlumacza bo troche umiem angielski ale nie za bardzo ;P

ps.nie wiem kedy bede bo dopiero po poludniu jade zeby naprawic kompa.

VIP|Kanosh 
Przyjaciel

Do³±czy³: 7328 dni temu
Sk±d: Bia³ystok

Punkty: 5780
Wys³any: 2007-01-19, 17:31   

Newsy przet³umaczyæ to nie problem - gorzej z forum (posty itp). Nie wiem, co by z tym zrobiæ - oddzielna czê¶æ forum po angielsku?
It's only talk

VIP|radziu 
Przyjaciel

Do³±czy³: 7327 dni temu
Sk±d: Luboñ

Punkty: 14912
Wys³any: 2007-01-19, 18:18   

Mo¿na wyznaczyæ parê osób które bêd± posty t³umaczy³y. Z 5 osób da sobie spokojnie radê :)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: