Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Skamer
2010-09-18, 13:00
Trick Attack 3
Autor Wiadomo¶æ
Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Do³±czy³: 7308 dni temu
Sk±d: Bia³ystok

Punkty: 39724
Wys³any: 2008-12-28, 10:53   Trick Attack 3

Mia³em ten film zrobiæ dzieñ przed ¶wiêtami, niestety nie zd±¿y³em na czas. Dokoñczy³em zatem film i zrobi³em tak, jak uwa¿a³em, ¿e powinien byæ wykonany.
Chcia³bym tu podziêkowaæ wszystkim, którzy pomogli przy wykonaniu filmu, czyli wszystkim stunterom, którzy brali w tym udzia³, oraz kilku osobom, których zabrak³o w tym filmie. ; ) Dziêki Waszej motywacji zrobi³em ten film razem z Wami, wiêc teraz mo¿ecie napisaæ co¶ na ten temat po obejrzeniu. :)
Dziêki tak¿e dla Jogi za wspania³± zimow± modyfikacjê do gry GTA: San Andreas.
Zapraszam!

http://www.dailymotion.pl...-attack-3_sport

http://files.filefront.co...;/fileinfo.html

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

Kari 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6899 dni temu
Sk±d: Kraków

Punkty: 40
Wys³any: 2008-12-28, 10:57   

Przepiêkne intro , stunty fajne i co tu du¿o pisaæ, stunt movie w wykonaniu g7 zawsze ³adnie wychodzi :)

stunty 8+/10
monta¿ 9+/10
muza 9/10

Pozdro :)

Ostatnio zmieniony przez Kari 2008-12-28, 13:31, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

SilVerus 
Maniak postów

Do³±czy³: 6907 dni temu
Sk±d: Sosnowiec

Punkty: 1102
Wys³any: 2008-12-28, 11:33   

Fajny motyw w intro z t± trójk± i w outro z telewizorkiem. ;]
Na stantach siê nie znam, ale wydaje mi siê, ¿e by³y na poziomie ¶rednim/s³abym, jedynie Skamer i Drool dali co¶ lepszego.
Muzyka mo¿e byæ.
Ogó³em to monta¿ ok, stunty trochê gorzej. 6/10

SouL 
Maniak postów

Do³±czy³: 6472 dni temu
Sk±d: ¦widnica

Punkty: 11049
Wys³any: 2008-12-28, 12:30   

mi³y w ogl±daniu film gratuluje :D

Stunty 7/10 bo niektóre Old
Monta¿ 8/10 Spoko
Muzyka 9/10 gites

Kukiel 
Lewa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 6983 dni temu

Punkty: 50
Wys³any: 2008-12-28, 12:33   

Fajny film. Nie powiem by stunty by³y na wysokim poziomie, ale jednak bardzo przyjemnie siê ogl±da³o. Najlepszy by³ zdecydowanie FD nawet je¶li modowa³. Pozatym 'isty by³ Tommy grind Droola :P

ViRuS 
Prawa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 6732 dni temu
Sk±d: Wa³brzych

Punkty: 13387
Wys³any: 2008-12-28, 12:48   

ja cieee... pierwsza muzyka i stunty do niej, s³abe
druga muza jak siê zaczê³a (mimo ¿e stara) i stunty FD to tak strasznie mi przypomnia³o wakacje ¿e to siê w g³owie nie mie¶ci.

Ogólnie du¿o starych, tricki s³abe ale dotrwa³em do koñca filmiku wiêc warty obej¿enia ;]

VIP|DS 
Przyjaciel

Do³±czy³: 6654 dni temu
Sk±d: Ostro³êka

Punkty: 460
Wys³any: 2008-12-28, 14:27   

Ogólnie na pocz±tek du¿e zdziwienie sam± nazw±. Nie wiedzia³em, ¿e mo¿e wyj¶æ nowa wersja TA. Film ogólnie fajny, stunty niektóre fajne, niektóre ju¿ nieco starsze. Ale ogó³em jest dobrze 7/10

VIP|radziu 
Przyjaciel

Do³±czy³: 7290 dni temu
Sk±d: Luboñ

Punkty: 14912
Wys³any: 2008-12-28, 14:35   

Rozumiem, i¿ to film podsumowuj±cy nasz± tegoroczn± twórczo¶æ?
No có¿, pomijaj±c i¿ moje stunty NRG s± zlamione, to film wyszed³ ca³kiem nie¼le.
Troszkê przyd³ugawy, muzyka niezbyt przypad³a mi do gustyu, aczkolwiek samo wykonanie filmu jest dobre. Niektóre stunty raczej nie powalaj±, gdy¿ s± stare, ale fajnie siê ogl±da³o.
Film warty obejrzenia :)

7/10

VIP|Mewka 
Przyjaciel

Do³±czy³: 6857 dni temu
Sk±d: STM

Punkty: 1370
Wys³any: 2008-12-28, 14:42   

Zadziwiaj±cy film... Ani to porz±dny stunt movie, jak poprzednie TA, ani film PKSu, choæ by³o tam logo. Nie wiedzia³em, ¿e G7 jeszcze stuntuje. Ogó³em to ró¿norodny poziom i na pewno równie¿ wiek stuntów, bo stunty Kanosha Radzia czy Sharka musz± byæ co najmniej z 2006... Obejrza³em ca³y, sam nie wiem jak =d

>>Database<<

VIP|dawbar1994 
Przyjaciel

Do³±czy³: 7024 dni temu
Sk±d: Mielec/Nerja

Punkty: 9360
Wys³any: 2008-12-28, 15:35   

A mi sie b.podobalo (i nie mowie tego dlatego ze wystapilem w filmie), stunty niektore(wiekszosc) stare ale milo bylo ogladac ten film :)

Je¶li masz zamiar sie zarejestrowaæ na bux.to to przez ten link: http://bux.to/?r=dawbar1994 , nic Ci to nie zabiera a ja bêde Ci bardzo wdziêczny :)

StrangereQ 
Prawa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 6647 dni temu

Punkty: 60170
Wys³any: 2008-12-28, 16:22   

o.O...

Wchodzê na PKS, sprawdzam nieprzeczytane posty, widzê post dawbara i sobie mówiê "poco odkopujesz stary film...", dobra... Wychodzê z tej stronki i po chwili sobie tak my¶lê - "Co!? TA3!?!?!?!" Pomyli³em po prostu TA2 z TA3 o.O Dla mnie by³ to szok... Dling.

Kafel 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6633 dni temu
Sk±d: przylec± kosmici?

Punkty: 441
Wys³any: 2008-12-28, 17:55   

Jej ludzie co wy gadacie ;o Film jednym s³owem jest piêkny! Bo teraz widzê jak zmieni³ siê stunt, triki zawarte w tym filmie pewnie nie jednemu z was przypomnia³y stare dobre lata, kiedy stuntowa³o sie dla zabawy - mody by³y rzadko¶ci± a ka¿dy wykonany stunt nawet ten najprostszy poprawia³ humor. Obejrza³em go 3x i chêtnie doda³ bym do ulubionych ale... Jest d³ugi ale warty obejrzenia. G7 piêknie montuje a ten pomys³ z "3" jest po prostu genialny moim zdaniem :) Dobra robota. Perfekcyjnie mimo i¿ niektóre stunty nie powalaj±. Dodam jeszcze, ¿e outro jest genialne :)

Zapraszam Serdecznie!

WOS 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6396 dni temu

Punkty: 390
Wys³any: 2008-12-28, 18:09   

Moim skromnym zdaniem film wypad³ super, stunty by³y mo¿e i stare ale tak jak kolega wy¿ej powiedzia³ pewnie ka¿demu z nas przypomnia³y stare czasy. Ogólnie za wszystko dam 8/10 gdy¿ fajnie mi siê to ogl±da³o.

[Zapraszam Serdecznie![/

Skamer 
Ja tu tylko sprz±tam
Margines Stuntingu

Do³±czy³: 7114 dni temu
Sk±d: Kraków

Punkty: 666626588
Wys³any: 2008-12-28, 19:03   

Ja ju¿ nastroi³em siê przed ocen± na to co zobaczê w tym filmie i sprawdzi³y siê moje oczekiwania a nawet zosta³em mile zaskoczony. a czym ? wystêpem Szczawika, Kanosha, Kathrine, których niezbyt czêsto mia³em okazjê ogl±daæ w stuntfilmach :) . Nie wiedzia³em tak¿e G7 ¿e trzyma³e¶ do tej pory moje replay'e przeznaczone na nasz Taxi Collab. Zaskoczony by³em widokiem moich boostów bo tak d³ugim czasie "nieu¿ytku", pomy¶leæ ¿e wtedy o rollboostach wiedzieli nieliczni ;) .

Ogólnie film w duchu wspominania jest ¶wietny. Przyznam jednak, ¿e gdybym nie by³ w PKS szczerze nie zwróci³bym na niego zbytnio uwagi. S±dzê jednak, ¿e takie filmy s± potrzebne u¶wiadamiaj± nam jak szybko siê zmienia nawet tak durna rzecz jak± jest stunting. Film przenosi nas w czas gdy zdania typu "poka¿ repki, nie wierze Ci" "modowany stuntfilm" by³y sporadycznie wypowiadane w sytuacjach oczywistych lecz nie na tak masow± skale jak to jest dzisiaj. Wtedy nie by³o w±tpliwo¶ci czy dany stunt jest dobry czy nie. Obecnie je¶li stunt jest dobry to pierwsze podejrzenie to "modowanie".
Nikt nie pyta³ siê drugiego "ile masz fps ?" bo to nie mia³o ¿adnego znaczenia.
Stuntfilm ten z pewno¶ci± przypad³ mi do gustu. Ciesze siê, ¿e tak¿e w filmie jak i w PKS mog³em byæ( i chyba jeszcze jestem) elementem historii studia.
Nie bêdê te¿ ukrywa³, ¿e znacznie lepiej wspominam czasy tamtejszego stuntingu.

Monta¿ by³ jak w wiêkszo¶ci Twoich produkcji bardzo dopracowany. Ca³kiem ciekawe wprowadzenie oraz outro :) . Ogólnie to zastrze¿eñ co tej czê¶ci filmu szczególnych mieæ nie mogê jednak my¶la³em, ¿e u¿yjesz starej wersji loga PKS xD . By³oby bardziej nastrojowo. Mo¿liwe, ¿e s³aba jako¶æ starej wersji loga wymusi³a takie rozwi±zanie.

Muzyka- Bez zastrze¿eñ. W³a¶ciwie do takiego filmu nie pasowa³o nic innego :) .

D³ugo¶æ filmu odgrywa te¿ spore znaczenie podczas ogl±dania. Przyznam, ¿e Ty G7 lubisz czasem przeci±gaæ momenty w filmie, które nie zawsze powinny trwaæ zbyt d³ugo. Znowu Nie uda³o Ci siê zmie¶ciæ w 10 min xD zupe³nie jak z TA 2 :) .
Mam nadzieje, ¿e przez to ocena innych osób nie spadnie bo wiem, ¿e nie ka¿dy potrafi dumaæ w wspomnieniach i zaczyna film przewijaæ widz±c triki nie wysokich jak na dzi¶ lotów.

Epic.

~PKS|Raziel 
PKS Team

Do³±czy³: 7119 dni temu
Sk±d: Myczków

Punkty: 7309
Wys³any: 2008-12-29, 15:55   

Od ¶wi±t, co chwilê wchodzi³em na to forum, czeka³em, sprawdza³em nowe tematy. Jednak nie spodziewa³em siê, ¿e filmem tym bêdzie trzecia czê¶æ Trick Attack. W tym momencie moje serce nape³ni³o siê rado¶ci±.

Wiele osób zapewne nie pamiêta zamierzch³ych czasów, gdzie polski stunting by³ dopiero tworzony. Sam osobi¶cie tez niewiele pamiêtam z tamtego okresu, ale wystarczy, aby ten film przywo³a³ wspomnienia trudnych pocz±tków, gdzie stunting nie oznacza³ walkê o bycie najlepszym, ale walkê o dobr± zabawê w dobrym gronie i o spe³nianie marzeñ :) Mo¿e dzisiaj dla niektórych jest podobnie, ale ró¿nice miêdzy tymi czasami s± diametralne. Dlatego, w tym filmie, nie chodzi o to, aby pokazaæ super stunty, ten film jest, aby pokazaæ, czym powinien byæ dla nas stunting :)

Kwestia monta¿u jest dla mnie pod ma³ym znakiem zapytania. Przyznam, ze tydzieñ czy tam dwa na montowanie mo¿e to nie jest jako¶ du¿o czasu, ale spodziewa³em siê innego nastroju filmu. innego, czyli z pokazem ¶wietnych efektów specjalnych, doskona³ych pomys³ów. Jednak, ku mi³emu zaskoczeniu, film zosta³ zmontowany nowatorsko, bez czego¶, co by odwraca³o uwagê od stuntów i zapewne trochê "zniszczy³o" film. Intro by³o ¶wietne, outro te¿. A muzyka? Muzyka jest taka, jaka jest. Fajna, to wystarczy.

Jeszcze raz gratuluje, film na prawdê, jest ¶wietny!

I dla moich przyjació³!

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku