Wiek: 39 Dołączył: 6675 dni temu Posty: 665 Skąd: Bartoszyce
Punkty: 511
Wysłany: 2009-03-28, 09:22 [PKS] Prociaton
Moje nowe solo, co prawda ze stuntów zrobionych do innego filmu, lecz postanowi³em zrobiÌ tak. Edit nie zachwyca, cc i pare efektów to wszystko. Mam nadziejê, ¿e siê spodoba. Na dobr¹ jakoœÌ, musicie trochê jednak poczekaÌ.
Wiek: 33 Dołączył: 7332 dni temu Posty: 245 Skąd: ÂŁomÂża
Punkty: 3960
Wysłany: 2009-03-28, 12:54
macc, dziĂŞki ci za przywrĂłcenie PKSu do jako-takiego Âżycia!
stuntĂłw oceniaĂŚ nie bĂŞdĂŞ, gdyÂż na SA siĂŞ nie znam i nie chcĂŞ nikogo obraziĂŚ mojÂą ignorancjÂą. bynajmniej film oglÂądaÂło siĂŞ przyjemnie. montaÂż i muzyka sÂą naprawdĂŞ dobre.
Wysłany: 2009-03-28, 17:34
Witaj Macc.
Stunty mi siĂŞ podobaÂły, duÂżo osĂłb mĂłwi ze modujesz - tak to wyglÂąda na niektĂłrych repkach ale prawda jest taka ze tylko ty znasz odp na to czy modujesz czy nie, jeÂśli mdujesz przemyÂśl.. po co to robisz, ale wÂątpie ze to robisz biorÂąc pod uwagĂŞ ze masz maÂłe lagi a wszyscy wiedzÂą co siĂŞ dzieje podczas gdy ma siĂŞ lagi. (ja kiedys normalnie przejechaÂłem przez siatkĂŞ na lotnisko w las venturas)
Montaz mi siĂŞ podobaÂł, nie ma Âżadnych na ciapanych efektĂłw i Âładnie wszytko czysto wyglÂąda, ale musisz troszkĂŞ popracowaĂŚ nad dobrych momentu do danego efektu (szukanie bitĂłw itp)
Nie znam sie na stuntach wiĂŞc ich nie oceniam... Ale montaÂż teÂż nieco tandetny i Âżeby nie rzec... ubogi... Przepraszam jeÂśli uraziÂłem... Ale muzyka juÂż dobrana fajnie, pasuje, lubie ten typ... I patrzeĂŚ jak taxi sie odbija od kolejnych Âścian...
stunty -
montaÂż 5/10
Muzyka 8/10
Zatem.... coÂś mniej wiĂŞcej 7,5/10 . Nie robiÂłem Âśredniej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum