Bardzo chĂŞtnie bym dodaÂł kilka, ale niestety miaÂłem formata i straciÂłem caÂły folder z SA. screenĂłw byÂło od cholery. NiedÂługo otwierajÂą prp wiĂŞc znowu sie trochĂŞ uzbiera : )
Punkty: 4510
Wysłany: 2009-04-01, 12:29
Na Oceanis pewnie nie graÂłeÂś, na RPC pewnie teÂż nie graÂłeÂś. Ja akurat z Przemem i KasiÂą gram w kaÂżdej chwili, ale pĂłki co tylko przez GG, bo O-RP siĂŞ popsuo x(
Wiek: 32 Dołączyła: 7122 dni temu Posty: 87 Skąd: Siemianowice ÂŚl
Punkty: 6650
Wysłany: 2009-04-01, 13:33
TwojÂą najlepszÂą postaciÂą byÂł Lorenzo, ale o tym chyba juÂż ci nie raz mĂłwiÂłam. Szkoda, Âże ktoÂś swojÂą upierdliwoÂściÂą musiaÂł nam to spieprzyĂŚ, przez co trwaÂło to tak krĂłtko. Jednak myÂślĂŞ, Âże to byÂł najlepszy epizod z naszej gry roleplay. ^^
Reszta screenĂłw w albumie ( bĂŞdzie aktualizowany, nie chce mi siĂŞ wrzucaĂŚ wszystkiego od razu ):
~Klik~
WiêkszoœÌ jest z okresu tworzenia Carezzy, gdzie prowadzi³am równolegle dwie postacie. Córkê Luciano, oraz jako jego kuzyna, a jednoczeœnie najbli¿szego doradce w interesach.
Mariusz, wbrew pozorom ,gralem na repece Ale potem mi siĂŞ zaczĂŞÂło nudziĂŚ to nagralem taki filmik http://www.youtube.com/watch?v=eYGeGzlLxLo
Nick oczywiÂście "Joe Vasquez" oraz "Nick Mahone" :P Jak znudzilo mi sie repece to rozdalem troche z majÂątku...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum