Siema. Mam pewien problem. Rozpoczyna sie 2 edycja vbet, a ja mam problem z replayami. Moje dziaÂłajÂą normalnie, ale czyjeÂś mi siĂŞ wogĂłle nie otwieraja. wyskakuje bÂład i wyÂłacza gta. Mam viste, i nie moge mzienic systemu operacyjnego, bo mam laptopa, i wszystkie sterowniki mam wbudowane w pÂłytke instalacyjnÂą od windowsa ..
Wiek: 39 Dołączył: 6770 dni temu Posty: 665 Skąd: Bartoszyce
Punkty: 511
Wysłany: 2009-06-04, 18:58
Lol Dogger znasz siê na tym jak pies na motoryzacji. Co ma dannye do repek, najpierw coœ pomyœl jeœli napiszesz. B³êdem mo¿e byÌ inna wersja SA. Wiêcej nie wiem.
Wiek: 30 Dołączył: 6516 dni temu Posty: 88 Skąd: GniewkĂłwiec
Punkty: 1030
Wysłany: 2009-06-05, 15:37
moÂże sie nie znam ale jedynym logicznym wyjaÂśnieniem jest vista...mĂłj kolega ma viste i save mu sie same usuwajÂą, nie mĂłwiÂąc nic o repkach, a ja na git... jak nie moÂżesz xp zainstalowaĂŚ, to sprĂłbuj innÂą wersje visty (jak moÂżesz) bo nie wiem jakÂą masz
Wiek: 33 Dołączył: 6826 dni temu Posty: 564 Skąd: WaÂłbrzych
Punkty: 13387
Wysłany: 2009-06-05, 22:37
Macc napisał/a:
Lol Dogger znasz siê na tym jak pies na motoryzacji. Co ma dannye do repek, najpierw coœ pomyœl jeœli napiszesz. B³êdem mo¿e byÌ inna wersja SA. Wiêcej nie wiem.
gowno wiesz lepiej sie nie wypowiadaj tak samo jak wbicie pojazdu w Âściane "bo w dannye moÂżna"
a tak btw. to prawdÂą jest Âże moÂże nie wszĂŞdzie ale czasem repy z innych dannye nie odczytuje (ja tak mam jak wczytuje stare jak uÂżywaÂłem tylko trainera - CRASH )
Wysłany: 2009-07-05, 17:47
ZrĂłb sobie 3 kopie GTA. Jedna bez dannye, druga z dannye 2 i trzecia z dannye 3 (chyba Âże ktoÂś jeszcze uÂżywa dannye 1.0 i o ile takie powstalo), i spytaj sie na jakich dannye nagrywali repy.
Wiek: 31 Dołączył: 6720 dni temu Posty: 56 Skąd: RzeszĂłw
Punkty: 2110
Wysłany: 2009-07-07, 22:40
MiaÂłem kiedyÂś taki sam problem z repkami Gryzlka, a o ile dobrze pamiĂŞtam miaÂł tego samego Dannye'a, ale od kiedy pamiĂŞtam ten problem juz mi nie dokucza ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum