Witam. Nie wiem czy nie we¼miecie tego jako reklamê ale nie wiem co dodaæ do mojej mapki na tym serverze:
HostName: °¤ ® Polish Own3d Stunts ® ¤° 24/7
Address: 91.204.162.240:6871
Players: # / 32
Ping: #
Mode: •ProStunters 2009•
Map: ZaPrAsZaMy!
I nie wiem co dodaæ aby server by³ wyj±tkowy! Mam ju¿ /s[0-9] i /l [0-9], teleport do gracza,
licznik stuntu (dopracowywany jeszcze), 2 sposoby na spawn pojazdów: /nazpapojazdu i /pojazd (lista spawnów w textdrawie - tez dopracowywany), rampy zamiast packerów, rampy na CTRL (z mo¿liwo¶ci± wy³±czenia), robie jeszcze jakies stuntparki itd...
Jak mo¿ecie to wbijcie i powiedzcie co i jak...
Ale nie dawajcie mi warna ani bana PLX! Jak co to usuñcie temat!
Wiek: 37 Do³±czy³: 7308 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2009-06-29, 06:05
Usuñ wszystko to, co uwa¿asz ¿e ju¿ masz, a dodaj tam wszystko to, co uczyni tê grê wyj±tkow± i inn± ni¿ wszystkie inne.
My¶lê, ¿e mo¿esz zrobiæ na przyk³ad oryginalny stuntpark, którego jeszcze nie by³o, albo nowe, niedu¿e miasteczko. Taki dodatek wyró¿ni³by w³a¶ciw± dla niego grê.
Podoba mi siê licznik stantowy. Nie widzia³em takiego wcze¶niej dot±d.
Pozdrowienia!
Punkty: 340
Wys³any: 2009-07-11, 21:15
dziêki za wskazówki teraz dodajemy komendê na anty-fall i wy³±czenie tego (na ekranie bedzie znaczek który bedzie pokazywaæ czy jest w³±cony czy nie
no i takie ogólne dodatki dodane np: kolor pojazdu albo respawn co 10min z mo¿liwo¶ci± zablokowania pojazdu przed respawnem.. ca³y czas my¶limy nad tym co dodaæ
doda³em te¿ stuntpark i dawno nie widzialem na tym serverze 0 graczy wystarczy ¿e wbije i zaraz 10graczy przynajmniej ;]
(i mam problem bo gdy wstawie jakie¶ obiekty to powoduje czêstsze crashe...)
Wys³any: 2009-07-11, 22:01
Cytat:
Próbowa³e¶ obiekty do nlo wrzuciæ?
Cloud [Usuniêty]
Punkty: 340
Wys³any: 2009-07-12, 08:32
CREATIVE_10 napisa³/a:
dziêki za wskazówki teraz dodajemy komendê na anty-fall i wy³±czenie tego (na ekranie bedzie znaczek który bedzie pokazywaæ czy jest w³±cony czy nie
no i takie ogólne dodatki dodane np: kolor pojazdu albo respawn co 10min z mo¿liwo¶ci± zablokowania pojazdu przed respawnem.. ca³y czas my¶limy nad tym co dodaæ
doda³em te¿ stuntpark i dawno nie widzialem na tym serverze 0 graczy wystarczy ¿e wbije i zaraz 10graczy przynajmniej ;]
Z tak± komend± nie licz na jaki¶ dobrych stunterów na swoim serwerze...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum