Wiek: 30 Dołączył: 6625 dni temu Posty: 56 Skąd: RzeszĂłw
Punkty: 2110
Wysłany: 2009-07-16, 17:36 [FS]We Control 3
Trzecia czêœÌ filmu z serii "We Control" montowana tym razem przeze mnie. Postanowi³em sprawdziÌ swoje umiejêtnoœci i wysz³o tak jak wysz³o. Nie jestem z siebie zadowolony ale dziêkujê kolegom z klanu, ¿e pozwolili mi spróbowaÌ . DoœÌ nawijania, pora na linki.
Hmm... MontaÂż mi bardzo przypasowaÂł do gustu, jak i piosenka. Lecz stunty to wg. mnie oldz, a gdy nie byÂło odzorsĂłw to byÂły easy, lecz jeÂśli juÂż mam mĂłwiĂŚ jakie stunty najbardziej mnie zaskoczyÂły to double bump Losia w 2:05, i prec Radwaka w 2:30
Stunty: 5/10
Muzyka: 9/10
MontaÂż: 10/10 < Taki lubiĂŞ
Wysłany: 2009-07-18, 17:06
Nawet Âładnie. Stunty nie podobaÂły mi siĂŞ. I wcale nie dlatego Âże jakieÂś stare czy Âłatwe, poprostu nie w moim guÂście. Edit taki jest jaki jest, czyli sÂłaby.
5-/10
By the way: Daj download bo chce sobie na komĂłrke wrzuciĂŚ.
Oto jest i stunt w starym, praÂśnym Vice city. Za to Âże jeszcze ktoÂś pamiĂŞta o tej grze (w ktĂłrej nawiasem mĂłwiÂąc zaczynaÂłem przygodĂŞ z gta) masz u mnie. Muza dopasowana, efekty nieco przy mdÂłe i jest ich aÂż za maÂło co w Âświetle dzisiejszych produkcji sprawia wraÂżenie niedosytu, ale no coÂż...
7/10 podobaÂło mi siĂŞ..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum