Poprzedni temat «» Nastêpny temat
[FS&TW] Intersection
Autor Wiadomo¶æ
IwNinG 
Nowicjusz

Do³±czy³: 6816 dni temu
Sk±d: ¦wierklaniec

Punkty: 470
Wys³any: 2009-08-26, 19:29   [FS&TW] Intersection

Witam wszystkich serdecznie.

Siedz±c przed monitorem my¶lê jak zachêciæ was do obejrzenia tego filmu, nie wiem co napisaæ, nie wiem o czym wspomnieæ ale jak siê znam bêdzie nudno i nieweso³o:). Ale przejdzmy troche bli¿ej sedna sprawy.

Chcia³ bym wam przedstawiæ najnowsz± moj± produkcjê, jest to pierwszy wspólny collab klanów TW i FS, od razu rozwiejê wszelkie w±tpliwo¶ci i potem powtarzaj±ce siê czêsto pytania. Tak, TW ju¿ siê rozpad³o. Wybaczcie, ¿e montowa³em ten film a¿ 2 miesi±ce ale i tak w³o¿y³em w niego sporo pracy i wysi³ku, sami wiecie nie ka¿dy ma czas tylko na komputer, za wszelkie b³êdy i niedoci±gniêcia jakich siê tam dopatrzycie, serdecznie przepraszam. Równie¿ mój sprzêt nie pozwala mi na komfortowe nagrywnie filmików na ENB, wiêc czasami lagi w filmie moga byc nieprzyjemne dla oczu, za co równie¿ przepraszam :]

Z racji tego, ¿e minê³o ju¿ prawie 3 miesi±ce od czasu powstania pomys³u na zorganizowanie tego collabu zmieni³ siê sk³ad klanu FS, Sh4rk który wystapi³ w filmie nie jest ju¿ jego cz³onkiem. Film zorganizowa³ Haques, a zmontowa³em ja.

Chcia³bym serdecznie podziêkowaæ wszystkim stunterom a tak¿e osobom które wziê³y czynny udzia³ w powstawaniu filmu, Szczególnie chcia³bym podziêkowaæ Joziowi, Kaflowi (równie¿ za pomoc w napisaniu tego przemówienia xD ), Marciolowi oraz WOSowi, bez waszej pomocy film ten powstal by du¿o pó¼niej. Chcia³ bym podziêkowaæ tak¿e serdecznie Wam, potencjalnym widzom ^^ Za co? Za szczerze, subiektywne i d³uugie komentarze. Je¶li o czym¶ lub o kim¶ zapomnia³em to szczerze przepraszam, ale ¿eby ju¿ nie przedlu¿aæ podaje wam linki, jednocze¶nie troszkê sie u¶miechaj±c ( Ci co maj± lepsze ³±cza, a wolno czytaj± zapewne pobrali ju¿ wersje HQ ;d )

Linki:

Download:
Kod:
http://hotfile.com/dl/10906266/1193fb7/FSTW_Intersection.wmv.html

Kod:
http://www.filefront.com/14405817/%5BFS%26TW%5D%20Intersection.wmv

Streaming:
Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=oVZbkLofo1Y

Dziêkujê za uwagê
Ostatnio zmieniony przez IwNinG 2009-08-27, 11:47, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

DayMan 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6194 dni temu

Punkty: 1340
Wys³any: 2009-08-26, 19:50   

Film ogólnie ³adnie wyszed³ Opener Infernusem pobi³ wszystko :D
Za stunty mogê daæ 5/5
Edycja filmu hm.. dam te 4/5
muzyka ujdzie tak¿e 4/5
co do STREAMING'u jak by¶ da³ zgodê wrzucê te 350mb na YT.
Co do Adik'a ch³opak siê szybko uczy i jest kreatwyny .
HaqueS'a stunt banshee old . I Pit3r da³ olda. Mo¿e pó¼niej napiszê wiêcej.
Ostatnio zmieniony przez DayMan 2009-08-26, 20:52, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

StrangereQ 
Prawa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 6749 dni temu

Punkty: 60170
Wys³any: 2009-08-26, 20:06   

Dling!

Kafel 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6735 dni temu
Sk±d: przylec± kosmici?

Punkty: 441
Wys³any: 2009-08-26, 20:20   

Dling, mimo i¿ siê nie da :|

^ Fail ;( Daj na FF a podrzucê Cie do góry 343x ;)

/edit/ dl ;DDDDD 23kb/s pozdrooo ;D

/edit/ ;D Pobra³em ;D Mo¿na? Mo¿na!

Na FF jest tak¿e streaming jak by kto¶ chcia³ sobie pobraæ jednocze¶nie ogl±daj±c O.o
Zaraz upnê na vimeo bo wam bêdzie i tak ma³o ;D

Co do filmu? Monta¿ i druga muzyka to jest poprostu mistrzostwo a wy siê nie znacie ;D
Z FS podoba³ mi siê Adik, naprawdê fajne stunty, Gryzlek 1 boost i dobry dropbump na 5+, MarcioL ;o da³ ¶wietnie stunty O.o No chyba ¿e ja ju¿ siê nie znam ;D IwNinG 1 boost taki o ;D Ale za to nadrobi³ monta¿em ;D Axel 1 boost ale za to nadrobi³ komentarzem na YT ;DDD Pit i Sh4k stunty z solówek ;D Chocia¿ by³y w miare fajne ;) Tak na moje oko to od FS 5/6 ;P <--- Nie ma to jak obiektywizm ;D

Z TW ShammyWammy podoba³ mi siê najbardzij ;P ChrisStunter i ProMagic w miare fajnie, no i ten grab Destina reszta przeciêtnie troche ;] Ziemniak stunty z czego¶ tam ;P Destin sam nie wiem co powiedzieæ ;D Xards te¿ ;D P0pa stunty fajnie by³y nagrane ;D Tak na moje oko to od TW 4+/6 <--- Nie ma to jak subiektywizm O.o

Monta¿? A jest siê do czego przyczepiæ? Mo¿e jedynie do tego, ¿e niektóre (lepsze) stunty s± w outro a gorsze w main ;D Muzyka w 2 czê¶ci to jest po prostu booobma! IwNinG mówi³em Ci ju¿ to z 50x ale powiem jeszcze raz! Kocham CIe <3 Ja nie wiem ;( Czy ty sam ta muzykê nagrywasz, ¿e inni nie potrafi± znale¼æ tak dobrej jak ty? ;D

14:39: http://vimeo.com/6297124 ;)
Po prostu super ;P Jednoczesnie pisz±æ to zauplodowa³o siê ju¿ 50% ;D

Zapraszam Serdecznie!
Ostatnio zmieniony przez Kafel 2009-08-27, 14:39, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy  

SouL 
Maniak postów

Do³±czy³: 6574 dni temu
Sk±d: ¦widnica

Punkty: 11049
Wys³any: 2009-08-26, 21:24   

dlingam te 344 MB :D

bardzo fu(c)king zar±bisty edit !
stunty te¿ dobre ;) )

spodoba³ mi sie wasz film szczertze mówi±c i gratuluje !

ziemniak jest idiot± ¿eby dawaæ stunty do collabu co mia³ ju¿ je w solu .... czy gdzie¶ tam

Ostatnio zmieniony przez SouL 2009-08-26, 22:44, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy  

VIP|Art 
Dziecko neo

Do³±czy³: 6202 dni temu
Sk±d: Myszków

Punkty: 28050
Wys³any: 2009-08-26, 21:36   

by³em pewny , ¿e to nie wyjdzie. Có¿ , dling

e\ nie da siê ¶ci±gn±æ. czekam na link ze strony filefront / sendspace.

IwNinG 
Nowicjusz

Do³±czy³: 6816 dni temu
Sk±d: ¦wierklaniec

Punkty: 470
Wys³any: 2009-08-26, 22:09   

DayMan napisa³/a:
co do STREAMING'u jak by¶ da³ zgodê wrzucê te 350mb na YT.

Na YT mam przygotowan± specjalna wersje z zabezpieczonym d¼wiêkiem, ¿eby WMG nie zmutowalo filmu.

Btw. Stream dodany

Axel 
Nowicjusz

Do³±czy³: 6727 dni temu

Punkty: 3490
Wys³any: 2009-08-27, 08:47   

Imo wysz³o do¶æ dobrze je¶li chodzi o stunty. Z wymiocin najgorzej wypad³ Destis. Mysle ¿e najlepiej z FS wypad³ Adik. Kreatywny i ambitny chlopak. Tomek jak zwykle, piêkny edit. :D

Dash 
Wymiatacz

Do³±czy³: 6771 dni temu

Punkty: 57587
Wys³any: 2009-08-27, 10:02   

Moim zdaniem wysz³o w³a¶nie bardzo s³abo ze stuntami i monta¿em , jako¶ ten film nie przypad³ mi do gustu jak poprzednie filmy iwninga, nie podoba mi siê ¿e u¿ywasz zwyk³ej czcionki w intro , lepiej by wygl±da³a jaka¶ inna ,fajniejsza ale ¿eby by³a rozczytywana.
Stunty moim zdaniem s³±be, podoba³ mi siê najbardziej ten jedyny bodaj¿e grab , kafel mia³ openera i finishera a nie by³y to najlepsze stunty .

6/10 odemnie tym razem .

VIP|Adik16 
Przyjaciel

Do³±czy³: 6382 dni temu
Sk±d: Czêstochowa

Punkty: 12520
Wys³any: 2009-08-27, 12:01   

No to tak... film oczywi¶cie bardzo mi siê podoba³, muzyka wpad³a w ucho a monta¿ jak zwykle ol¶ni³ ( IwNinG jeste¶ ¶wietny <3 )... Co do stuntów, to wypad³y na równi, zarówno TW jak FS postara³o siê i odwali³o dobr± robotê... Najlepszy w FS wg. mnie by³ KaFeL ( nic nowego :P ) a w TW Chrismaster i ShammyWammy ^^ W Fury of Stunt zlami³ Sh4rk, który da³ stare stunty jeszcze z audi do FS ( O.o )... W The Wickness najgorzej wypad³ moim zdaniem Destin, który da³ stare i w miarê ³atwe stunty :) Ogólnie film oceniam na 8/10... Ju¿ niebawem kolejny collab, mam nadziejê, ¿e jeszcze lepszy od tego :]

Deserter 
Nowicjusz

Do³±czy³: 6200 dni temu

Punkty: 280
Wys³any: 2009-08-27, 13:30   

NO collab by³ spoko , stunty mo¿e nie wszystkie by³y dobre P : , edit fajny i muza < 3 dam 7/10

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: