Siemaneczko. S³uchajcie wchodzê sobie na stronê GTA Inside i znalaz³em fajny motorek z jakim¶ LVX Mod. http://gta.gamigo.de/down...p?do=cat&id=246 tutaj macie linka. I ¶ci±gnê³em go zrobi³em to co by³o napisane w redme i niemogê je¼dziæ tak jak ten kole¶ na zdjêciach na stronce GTA Inside. We¼cie mo¿e wy poprubujcie bo fajnie to wygl±da. I tu chce te¿ do Yamy. Jest te¿ taki modzik do VC a wiem, ¿e Yama lubi graæ w VC to jak co¶ to napisz mi Yama na gg i ci dam linka. A wy sprubujcie to zainstalowaæ i poprobujcie tak poje¼dziæ jak ten kole¶. Fajnie to wygl±da a niemogê tak je¼dziæ. Z góry dziêczki za pomoc.
Do³±czy³: 7124 dni temu Posty: 380 Sk±d: Nowy S±cz
Punkty: 440
Wys³any: 2007-02-07, 14:32
Hmm a podmieni³e¶ txt w imgtool ?? bo jak tak to mog³e¶ jeszcze zapomnieæ odbudowaæ archiwum te¿ tak mia³em a wiem ¿e wiele osób zapomina o tym tu masz zdjêcie co masz klikn±æ po dodaniu obiektu Zdjêcie
Wiek: 37 Do³±czy³: 7410 dni temu Posty: 2606 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2007-02-07, 15:10
Ale porada Master, ja nie mogê, Gmpwned!
w sumie bzdura kompletna, bo w archiwum nie potrzebne s± pliki txt. Wydaje mi siê, ¿e powiniene¶ podmieniæ pliki ifp w odpowiednim archiwum. A DS, ¿e takich tricków nie umiesz robiæ, to ja nie wiem co mam poradziæ (nie jest to ³atwe), ale animacje wygl±aj± ca³kiem fajnie. W przysz³o¶ci zamierzam zrobi¶ skateboard mod.
BTW: DS zmieñ swój awatar, bo mi siê ¼le robi, kiedy na ie patrzê.
Wys³any: 2007-02-07, 16:32
Gesior mo¿e i zmieniê, ale jak zmieniê to bêdziesz jeszcze bardziej niezadowolony No to wre¶cie kto¶ mi powie jak je¼dziæ tak jak ten kolo ze wiecie np. te nogi na sterze i na tylnim kole. Kurde bo te¿ tak chce. Wogóle mo¿na tak zrobiæ?
Shark [Usuniêty]
Wys³any: 2007-02-07, 17:23
zapewne w readme bêdzie pisa³o...
Zmieñ te¿ sygnaturkê, albo w ogóle j± wywal. Kolor jest odstraszaj±cy...
przemax, ca³y czas niestety nabijasz posty, ka¿dy kto by ¶ci±gn±³ moda, to by wiedzia³, co jest w readme - poza tym wcale nie skoñczy³e¶ z kilkus³ownymi postami - dajê Ci ostatni± szansê, wiêc proszê: jak piszesz posta, to jak najbardziej rozwiñ tre¶æ, bo nie bêdê mia³ innego wyj¶cia jak danie Ci warna :/ - mam nadziejê, ¿e siê poprawisz, bo ju¿ jedn± szansê Ci da³em przedtem...
Wiek: 37 Do³±czy³: 7410 dni temu Posty: 2606 Sk±d: Bia³ystok
Wys³any: 2007-02-11, 00:56
Nie, no Yama, nie kapujê, po co ty ten przypis doda³e¶. Readme chyba powinno rozwi±zaæ sprawê. :P
BTW: nie uwa¿acie, ¿e zapomnieli dodaæ info o plikach ifp? Chyba to sprawdzê. :P
Sorry, jest ifp (ten plik z animacjami) :P Je¿eli bêdzie mi siê nudziæ, to sprawdzê z IFP IO do 3DS maxa.
New:
Te animacje s± pod drive-by.
Problem rozwi±zany. :P
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum