Wiek: 32 Do³±czy³: 6473 dni temu Posty: 335 Sk±d: ¦widnica
Punkty: 11049
Wys³any: 2009-09-25, 21:45 [PKS]Threshold
Cze¶æ
Chcia³bym wam przedstawiæ moje boost solo z pod skrzyde³ PKS , co prawda miesi±c juz te repki maj± ale ok .
Du¿o osób mówi ¿e " lame " itd , i chce teraz od was szczerej opinii jakie to boost solo jest
Powiem szczerze ¿e podoba³ mi siê edit, gdy¿ film mia³ swój klimat. Nie przypominam sobie ¿eby Sharingan zmontowa³ dobrze jakis vid, a ten za to jest dla mnie ol¶nieniem i zarazem mi³± niespodziank± , gdy¿ naprawdê dla mnie najwa¿niejsze w filmie jest to ¿eby mia³ swój klimat i swój styl a tego nie zabrak³o w tym filmie dlatego tutaj du¿e brawa dla monta¿ysty za zmontowanie muzyki w klimacie nagrania jakie wybra³ .
Co do boostów to mam o nie ma³e pojêcie gdy¿ na moim kompie ¿adnego nie zrobiê niestety .
Ale nie by³o ¼le , lecz z tego co widzê na vidach to juz zwyk³e boosty siê przejad³y, teraz najbardziej cenione s± kombosy zwi±zane z nimi , b±d¼ kilkakrotne bump'niêcia na koñcu ¶ciany na któej boostujemy b±d¼ jeszcze dalej , i tego tutaj mi zabrak³o . Kreatywno¶æ jest wa¿na i musimy o niej pamiêtaæ .
Oceny nie wiem czy powinienem wystawiæ gdy¿ bym zapewne zawy¿y³ dla cz³onka jednego teamu , i powtórzê ¿e o boostach mam ma³e pojêcie.
Ostatnio zmieniony przez Dash 2009-09-25, 22:07, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Punkty: 2110
Wys³any: 2009-09-25, 22:13
Boosty z regu³y do najtrudniejszych nie nale¿±, by³o kilka s³abych, ale równie¿ te, które faktycznie ³atwe nie s± i na szacunek zas³u¿y³y =d . Nie bêdê tak krytykowa³ filmu jak Art, ale kilka niedoci±gniêæ by³o g³ównie 3-4 bardzo ³atwe i ma³o kreatywne boosty. Monta¿ przypad³ mi do gustu i ogó³em rzecz bior±c film zas³uguje na 5/5. Zycze powodzenia w kolejnych filmach.
Wiek: 32 Do³±czy³: 7120 dni temu Posty: 1507 Sk±d: Myczków
Punkty: 7309
Wys³any: 2009-09-26, 11:16
Dzisiejszy boosting to nie to samo co boosting kiedy¶. W dzisiejszych czasach stunter mo¿e liczyæ na wiele u³atwieñ, wie jak z nich korzystaæ (rollboosty, fps'o -mania), robi±c cha³amajzer moim zdaniem. Du¿y helight to ju¿ dzisiaj podstawa, a nawet jedyny czynnik stunta. Mi³o by³o zobaczyæ tutaj kombinacje typu triple/duble, ale niestety, nie imponowa³y one a¿ tak bardzo, choæ parê wyj±tków by³o Podstaw± dobrego filmu dzisiaj jest kreatywnosæ, jednak tutaj kreatywno¶æ niestety ogranicza³a siê tylko do "pierwsza ¶ciana, druga ¶ciana, jeeest! Zlandzi³em!". chcia³bym zobaczyæ jakie¶ kombinacje z grindami, ciekawe przej¶cia do pierwszej jazdy po ¶cianie czy nawet jaki¶ bump 2 boost ale...
... ale i tak wystarczy mi to, co pokaza³e¶. Mam nadzieje, ¿e w przysz³o¶ci wydasz jeszcze lepszy film! Wystarczy dodaæ co¶ kreatywnego
_________________ Co¶ dla osób, które lubi± moje stunty
I dla moich przyjació³!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum