Punkty: 4458
Wys³any: 2009-10-03, 19:30 Number 23
Witam! Ja oraz VIPstear mamy przyjemno¶æ zaprezentowaæ nasze double best of 1 year Do¶æ d³ugo planowali¶my jak ma wygl±daæ ten film, d³ugo te¿ szuka³em muzyki, ale w koñcu uda³o mi siê bezproblemowo (odziwo) zmontowaæ ten film. Mam nadziejê ¿e monta¿ siê spodoba. Od pocz±tku stawi³em na sensowne intro i na to aby film mia³ klimat. Moim zdaniem edit jest taki jak ma byæ i pierwszy raz w ¿yciu podoba siê mi moja produkcja . Co do stuntów... no có¿, s± best wiêc nie rozpisuje siê. Chcia³ bym podziêkowaæ z tego miejsca VIPstear'owi ¿e zgodzi³ siê zrobiæ ze mn± ten film, dziêkujê Tobie Roah i Tobie EB za wszystkie pomoce.
Film dobry moim zdaniem , nie spodziewa³em siê ¿e stuntujecie ju¿ rok , widocznie zosta³em ¼le poinformowany ( pozdrawiam Ciê ! ) . Stunty by³y niez³e niektóre nawet bardzo , moim zdaniem film wyszed³ wam dobrze pod wzglêdem stuntów których jakby nie patrzeæ trochê narobili¶cie , natomiast monta¿ i muzyka pozostawia³y wiele do ¿yczenia .
Punkty: 39724
Wys³any: 2009-10-26, 04:42
Z takim baga¿em do¶wiadczenia i wspania³ych stuntów, bez wachania mogli¶cie sobie pozwoliæ na "best of". Przygotowali¶cie ten film pod ka¿dym wzglêdem i to jest wyra¼nie widoczne w filmie.
Jedno tylko siê tu nie zgadza. Kiper, wspomnia³e¶, ¿e stawiasz na sensowne intro. Widz±c ekran tytu³owy, a wiêc po obejrzeniu intra, by³em w stanie twierdziæ, ¿e jeste¶ w b³êdzie, albo co¶ tu nie pasuje. Nie nazwa³bym tego sensownym intrem.
Tak, czy inaczej, zas³u¿yli¶cie na dobry film z Waszymi najlepszymi stuntami. Bez trudu zaplanowali¶cie i wykonali¶cie taki film, tak, ¿e co do tego, ¿e jest to "best of" jestem absolutnie pewien. To jest taki porz±dny best of, wiecie, co chcê powiedzieæ.
Odwalili¶cie normalnie, wspólnie kawa³ dobrej roboty. Gratulacje!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum