SA-MP wyszedÂł wczoraj. WiĂŞc daj innym czas na skonfigurowanie servera do tego, kaÂżdy ma swoje osobiste Âżycie , a nie tylko to virtualen. Ze Ty masz czas siedzieĂŚ na kompie okej, ale moÂże inni Nie. Zamiast pisaĂŚ beznadziejny Temat , spokojnie byÂś poczekaÂł parĂŞ chwil , bÂądÂź do jutra , na pewno zmienia go na nowszÂą wersje.
Punkty: 680
Wysłany: 2009-10-19, 16:12
Cytat:
@W sumie sam czekam na ten update, G7 pewnie zaglÂądnie do tematu i siĂŞ za to weÂźmie
wÂłaÂśnie dlatego zrobiÂłem nowy temat zamiast pisaĂŚ w sb etc. ;P
Cytat:
SA-MP wyszedÂł wczoraj. WiĂŞc daj innym czas na skonfigurowanie servera do tego, kaÂżdy ma swoje osobiste Âżycie , a nie tylko to virtualen. Ze Ty masz czas siedzieĂŚ na kompie okej, ale moÂże inni Nie. Zamiast pisaĂŚ beznadziejny Temat , spokojnie byÂś poczekaÂł parĂŞ chwil , bÂądÂź do jutra , na pewno zmienia go na nowszÂą wersje.
0.3 jest wersjÂą bardzo wymagajÂącÂą. TestowaÂłem (hosting na moim PC'ecie), i graÂłem z Fire Dragonem. Na moim 1.83 ghz'a, wersja ta dochodzi ledwio do 10 fps
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum