Wiek: 35 Do³±czy³: 7232 dni temu Posty: 495 Sk±d: Z nienacka
Punkty: 30
Wys³any: 2007-02-11, 18:51 A lil' bit of stunting 2
Prosi³em poprzednim filmem o przyjêcie do PKS-u, przyjêli¶cie mnie na "okres próbny", Drool powiedzia³ "sprawdzisz siê - zostajesz, nie sprawdzisz siê - nie zostajesz". No, to zrobi³em drugi film, mam nadziejê ¿e "siê sprawdzi³em" :P Link na YT (wersja LQ), link na FF Good Quality, a jeszcze mam na kompie Mega Quality 320MB to niewiem kiedy dam ... Niewiem czy w ogóle dam... Powiedzcie czy chcecie...
Przyznam siê sam, ¿e trochê nadu¿y³em efektu Wave w Vegasie, niewiem, czemu, jako¶ mi siê spodoba³ no i cholera, zapomnia³em napisaæ na koñcu, ¿e u¿y³em Sony Vegas 7.0d... za co przepraszam.
Ostatnio zmieniony przez Zoolwiq 2007-02-14, 20:23, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Wiek: 33 Do³±czy³: 7425 dni temu Posty: 373 Sk±d: z £om¿y
Punkty: 8840
Wys³any: 2007-02-11, 19:44
Ostatnio widze za du¿o mioch stuntów w nie moich filmach
Stunty, pierwszy trik ( bb ) zrobi³em oko³o pó³ roku temu i da³em do stuntmanii ( Drool nie wywalaj go z powodu ¿e ju¿ tu by³, proszê, tak jak reszty dobrych stuntów z tego okresu ),
0:37 - stunt z FNR,
1:29 - kolejny mój stunt z oko³o pó³ roku temu który wys³a³em Droolowi do stuntmanii
3:00 - tak jak wy¿ej
Poza tym, ¿e kopiujesz triki ( poda³em tylko te moje które mo¿liwe ¿e niektóre nie¶wiadomie skopiowa³e¶, ale by³o tez pare nie moich trików które równiez sgapi³e¶ ) parê krików banalnych i prostych typu obrót czy wjazd po shcodach, i dlatego za stunty 7.
Montaz, tu najwiêksza przemiana i zaskoczenie bo o ile do stuntów poakza³e¶ zaciêcie w pierwszej czê¶c ALBoS, tak w montazu w pierwszej czê¶ci nie pokaza³es dobrego a tu, mo¿liwe ¿e dziêki muzyce ale monta¿ wydawa³ sie idealny poprostu nic wiêcej z tej nutki nie mog³es wycisn±æ i za to wielkie brawa, monta¿ nie by³ genialny ale by³ solidny i bez gaf, omy³ek, itp. 9.
Muzyka, dobra³e¶ ¶wietn± muzykê. Wreszcie co¶ mi³ego dla ucha ( mojego ucha ) a jednoczenie pasuj±cegto jak ula³ do stuntów. Mo¿liwo¶c paru widowiskowych efektów, za piosenkê 9.
Je¶li chodzi o ca³okszta³t to stunt mi siê podoba³ ale czego zabrak³o:
-Lepszych stuntów(staæ cie na to)
-To co ju¿ napisa³e¶ z tym Vegasem (pewnie siê ¶pieszy³e¶ aby nam to pokazaæ )
-W monta¿u nie brakowa³o mi niczego
- muza czego mia³o by tu zabrakn±æ ?????
Ogó³em ------>7/10<-------
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Punkty: 666667056
Wys³any: 2007-02-11, 20:19
Stunty ¶redniawe (niestety), ale za to wspania³a muzyka i monta¿. Gratulacje! Móg³by¶ jedynie trochê skróciæ czas do/odjazdu po/przed stuntem/cie. :P Doda³oby to dynamiki filmowi. No i oczywi¶cie postaraj siê robiæ coraz lepsze tricki, bo wiem, ¿e staæ Ciê na to. Ogólnie jednak film mi siê spodoba³ i z czystym sumieniem mogê przyj±æ Ciê do PKS na ca³y etat. :P
Wiek: 37 Do³±czy³: 7401 dni temu Posty: 2606 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2007-02-11, 21:34
No, niez³e! Bardzo mi siê podoba³o. Tricków by³o sporo. By³y bardzo dobre tricki, ale niektóe bt³y za ³atwe na twój poziom. :P Monta¿ by³ ca³kiem niez³y, wiêc oczekujê, ¿e kiedy¶ bêdziesz w ekipie ludzi zajmuj±cych siê sk³±daniem filmów.
Gratulacje do³±czenia do PKS Team i witam w maszej grupie.
Punkty: 5065
Wys³any: 2007-02-11, 21:40
Super. ¦wietny film. Monta¿ podoba³ mi siê najbardziej. Tricki by³y na dobrym poziomie. By³o kilka takich ma³ych podskoczków ale inne by³y naprawde dobre. Szkoda ¿e wiêkoszo¶æ z nich juz gdzies by³a. Film naprawde mi sie spodoba³ i chêtnie obejrzê go na kompie w lepszej jakosci. Czekam na upload na jakis serv. Muzyka i monta¿s± wrêcz idealne jedynie zabrak³o tricków ale to i tak dorze.
Wys³any: 2007-02-14, 20:25
Zreedytowa³em pierwszy post - doda³em link na FF po good quality. I jak chcecie 320-megow± wersjê Mega quality, to powiedzcie, to mo¿e dodam na jak±¶ stronke.
Wys³any: 2007-02-15, 17:06
"Zreedytowa³em" a w sumie co mia³em napisaæ... Zedytowa³em? hmmm... Pisa³em w po¶piechu (jak chcecie wiedzieæ czemu to na gg :P) i nie zastanawia³em siê nad tym co piszê
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum