Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Yama
2007-06-22, 17:48
A lil' bit of stunting 2
Autor Wiadomo¶æ
Zoolwiq 
Lewa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 7232 dni temu
Sk±d: Z nienacka

Punkty: 30
Wys³any: 2007-02-11, 18:51   A lil' bit of stunting 2

Prosi³em poprzednim filmem o przyjêcie do PKS-u, przyjêli¶cie mnie na "okres próbny", Drool powiedzia³ "sprawdzisz siê - zostajesz, nie sprawdzisz siê - nie zostajesz". No, to zrobi³em drugi film, mam nadziejê ¿e "siê sprawdzi³em" :P Link na YT (wersja LQ), link na FF Good Quality, a jeszcze mam na kompie Mega Quality 320MB to niewiem kiedy dam :D ... Niewiem czy w ogóle dam... Powiedzcie czy chcecie...

Przyznam siê sam, ¿e trochê nadu¿y³em efektu Wave w Vegasie, niewiem, czemu, xD jako¶ mi siê spodoba³ xP no i cholera, zapomnia³em napisaæ na koñcu, ¿e u¿y³em Sony Vegas 7.0d... za co przepraszam. :D

Ostatnio zmieniony przez Zoolwiq 2007-02-14, 20:23, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Macius_ 
Lewa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 7425 dni temu
Sk±d: z £om¿y

Punkty: 8840
Wys³any: 2007-02-11, 19:44   

Ostatnio widze za du¿o mioch stuntów w nie moich filmach

Stunty, pierwszy trik ( bb ) zrobi³em oko³o pó³ roku temu i da³em do stuntmanii ( Drool nie wywalaj go z powodu ¿e ju¿ tu by³, proszê, tak jak reszty dobrych stuntów z tego okresu ),
0:37 - stunt z FNR,
1:29 - kolejny mój stunt z oko³o pó³ roku temu który wys³a³em Droolowi do stuntmanii
3:00 - tak jak wy¿ej
Poza tym, ¿e kopiujesz triki ( poda³em tylko te moje które mo¿liwe ¿e niektóre nie¶wiadomie skopiowa³e¶, ale by³o tez pare nie moich trików które równiez sgapi³e¶ ) parê krików banalnych i prostych typu obrót czy wjazd po shcodach, i dlatego za stunty 7.

Montaz, tu najwiêksza przemiana i zaskoczenie bo o ile do stuntów poakza³e¶ zaciêcie w pierwszej czê¶c ALBoS, tak w montazu w pierwszej czê¶ci nie pokaza³es dobrego a tu, mo¿liwe ¿e dziêki muzyce ale monta¿ wydawa³ sie idealny poprostu nic wiêcej z tej nutki nie mog³es wycisn±æ i za to wielkie brawa, monta¿ nie by³ genialny ale by³ solidny i bez gaf, omy³ek, itp. 9.

Muzyka, dobra³e¶ ¶wietn± muzykê. Wreszcie co¶ mi³ego dla ucha ( mojego ucha ) a jednoczenie pasuj±cegto jak ula³ do stuntów. Mo¿liwo¶c paru widowiskowych efektów, za piosenkê 9.

Ogó³em, 8- bo to jednak triki s± najwazniejsze
Ostatnio zmieniony przez Macius_ 2007-02-11, 20:12, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Skamer 
Ja tu tylko sprz±tam
Margines Stuntingu

Do³±czy³: 7207 dni temu
Sk±d: Kraków

Punkty: 666626588
Wys³any: 2007-02-11, 19:56   

Je¶li chodzi o ca³okszta³t to stunt mi siê podoba³ :D ale czego zabrak³o:
-Lepszych stuntów(staæ cie na to)
-To co ju¿ napisa³e¶ z tym Vegasem (pewnie siê ¶pieszy³e¶ aby nam to pokazaæ :D )
-W monta¿u nie brakowa³o mi niczego :D
- muza czego mia³o by tu zabrakn±æ ????? :D
Ogó³em ------>7/10<-------

Drool 
Ja tu tylko sprz±tam
...i wynoszê ¶mieci!

Do³±czy³: 7428 dni temu
Sk±d: £om¿a

Punkty: 666667056
Wys³any: 2007-02-11, 20:19   

Stunty ¶redniawe (niestety), ale za to wspania³a muzyka i monta¿. Gratulacje! :D Móg³by¶ jedynie trochê skróciæ czas do/odjazdu po/przed stuntem/cie. :P Doda³oby to dynamiki filmowi. No i oczywi¶cie postaraj siê robiæ coraz lepsze tricki, bo wiem, ¿e staæ Ciê na to. ;) Ogólnie jednak film mi siê spodoba³ i z czystym sumieniem mogê przyj±æ Ciê do PKS na ca³y etat. :P

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Do³±czy³: 7401 dni temu
Sk±d: Bia³ystok

Punkty: 39724
Wys³any: 2007-02-11, 21:34   

No, niez³e! Bardzo mi siê podoba³o. Tricków by³o sporo. By³y bardzo dobre tricki, ale niektóe bt³y za ³atwe na twój poziom. :P Monta¿ by³ ca³kiem niez³y, wiêc oczekujê, ¿e kiedy¶ bêdziesz w ekipie ludzi zajmuj±cych siê sk³±daniem filmów.
Gratulacje do³±czenia do PKS Team i witam w maszej grupie.

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

przemax 
Lewa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 7143 dni temu
Sk±d: Matrix

Punkty: 5065
Wys³any: 2007-02-11, 21:40   

Super. ¦wietny film. Monta¿ podoba³ mi siê najbardziej. Tricki by³y na dobrym poziomie. By³o kilka takich ma³ych podskoczków ale inne by³y naprawde dobre. Szkoda ¿e wiêkoszo¶æ z nich juz gdzies by³a. Film naprawde mi sie spodoba³ i chêtnie obejrzê go na kompie w lepszej jakosci. Czekam na upload na jakis serv. Muzyka i monta¿s± wrêcz idealne jedynie zabrak³o tricków ale to i tak dorze.

Moja ocena to 7/10. Super, naprawde cool.
RAM:2x 2gb ddr3
HDD:Samsung 500Gb
PSU:Corsiair CX 430

Zoolwiq 
Lewa rêka mafii postowej

Wys³any: 2007-02-14, 20:25   

Zreedytowa³em pierwszy post - doda³em link na FF po good quality. I jak chcecie 320-megow± wersjê Mega quality, to powiedzcie, to mo¿e dodam na jak±¶ stronke. :D

Macius_ 
Lewa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 7425 dni temu
Sk±d: z £om¿y

Punkty: 8840
Wys³any: 2007-02-15, 06:52   

Zoolwiq napisa³/a:
Zreedytowa³em

Fajne s³owo :P

Dziêkujê za link FF w³asnie ¶ci±gam ;) co do wersji 320 MB ja bym sie wstrzyma³, szkoda czasu a pewnie i tak nikt by nei ¶ci±gna³

Zoolwiq 
Lewa rêka mafii postowej

Wys³any: 2007-02-15, 17:06   

"Zreedytowa³em" xD a w sumie co mia³em napisaæ... Zedytowa³em? hmmm... xP Pisa³em w po¶piechu (jak chcecie wiedzieæ czemu to na gg :P) i nie zastanawia³em siê nad tym co piszê :D

Gesior7 
Administrator
I <3 Chiquita

Do³±czy³: 7401 dni temu
Sk±d: Bia³ystok

Punkty: 39724
Wys³any: 2007-02-16, 00:51   

Macius_ napisa³/a:
Zoolwiq napisa³/a:
Zreedytowa³em

Fajne s³owo :P

Dziêkujê za link FF w³asnie ¶ci±gam ;) co do wersji 320 MB ja bym sie wstrzyma³, szkoda czasu a pewnie i tak nikt by nei ¶ci±gna³

320MB? bez przesady. My¿lê, ¿e uzywaj±c tutoriala Daffyego uzyska³by¶ o wiele mniejszy rozmiar i dobr± jako¶æ.

Przy okazji dziêki za Filefrnt link. Film jest spoko. :D obejrza³em go parê razy, i pewnie wrócxê jeszcze kiedy¶ d niego. ;)

In ancient times some random phpbb devs programed a mystic power named: Search button.
Only the chosen ones know how to use it. ツ

Zoolwiq 
Lewa rêka mafii postowej

Wys³any: 2007-02-16, 16:11   

Ty, to mo¿e jek ju¿ wspominasz tutorial Daffy'ego, to daj link? :P :D

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach