Wiek: 35 Do³±czy³: 6474 dni temu Posty: 22 Sk±d: Szczecin
Punkty: 290
Wys³any: 2009-10-10, 01:55 Forever Stunt'S
Chcia³bym zaprezentowaæ wam moje pierwsze i nie ostatnie solo w GTA4 :p
i nie patrzcie na monta¿ bo wiem ¿e s³aby
Pozdrawiam i ¿yczê mi³ego ogl±dania
Punkty: 2110
Wys³any: 2009-10-10, 09:36
Podejrzewam, ¿e w 2-4 stuntach jest anty fall, ale nie wiem czy s³usznie rzucam oskar¿enia w Twoj± stronê. Muzyka badziewna, monta¿ nie by³ o wiele lepszy, natomiast stunty mi siê podoba³y. Ocena: 7/10 z malutkim minusikiem.
Wys³any: 2009-10-10, 10:25
Szczerze mówi±c to nie mia³em ¿adnego anti faila,bo normalnie z motoru spada³em jak w co¶ za mocno ude¿y³em
A na niektórych stuntach chodz go widaæ to tak naprawdê go nie ma, czasami to te¿ wina wideo editora bo w nim frapsem nagrywa³em stunty i mo¿liwe ¿e jak za mocno ten suwak przesuno³em to za bardzo przyspiesza³ mi klip i widaæ by³o jak bym w co¶ mocno uderzy³ a z motoru bym nie spad³ :/
Wiek: 33 Do³±czy³: 6100 dni temu Posty: 663 Sk±d: Myszków
Punkty: 28050
Wys³any: 2009-10-10, 12:16
Sam na GTA4 siê nie znam , lecz stunty mi siê bardzo spodoba³y , mimo paru "oldów". Za stunty dam ci 8/10 , za monta¿ z muzyk± 4/10. Powodzenia w nastêpnych filmach !
W nie których stuntach by³ ewidentny anty fail, ale kogo to tera obchodzi. Reszta nie najgorsza, wreszcie jakie¶ 'dobre' Polskie solo w IV :P Moje te¿ nie d³ugo wyjdzie. A i masz tu tuta http://www.youtube.com/watch?v=j8j8wTzZrzE jak szybciej je¼dziæ, bo w Twoim filmie widzê ¿e ani razu tego nie u¿y³e¶.
Czy ja wiem, czy nazywanie kogo¶ modderem, bo u¿y³ anty faila jest dobr± opini±... No ale jak tam wolisz. Co do filmu, to zgodzê siê z tym anty failem. Render ssie, edit beznadziejny, niektóre stunty (te czyste) s± naprawde niez³e. Mo¿e wkoñcu kupie sobie GTA IV :P
heh sedative tam antyfaila nie by³o poniewaz widzia³em jak to nagrywa³ :P. Dla ciebie prawie wszystko jest modowane wgl stunci³es chociaz w gta4? nie wydaje mi sie..
Co do filmu to:
8/10 za stunty
Wys³any: 2009-10-10, 16:14
Ale czy ka¿dy tak s±dzi ? a pozatym ja z czystym sumieniem mogê powiedzieæ ¿e ¿adnego anti failla nie mia³em, mo¿liwe ¿e to przez video edytor tak wysz³o, zaszybko pewnie ten suwak suwa³em :p
A tego linka co flow mi pokazywa³ to tak nie robi³em, jedynie co to tapowa³em
Wow , w GTA 4 zauwa¿y³em ¿e mo¿na ju¿ kleiæ konkretne stunty, dobrze ¿e siê rozwija to mo¿e nied³ugo zas³oni SA/VC ; ) I wszyscy którym 4 nie pójdzie bêd± musieli udaæ siê na emeryturkê hehe ; P
Filmik spoko, edit mi siê nie podoba³ bo muzyka nie pasowa³a, ale widaæ ¿e ogarniasz efekty.
Wys³any: 2009-10-10, 21:32
Yama napisa³/a:
Nagrywaj±c Frapsem tracisz tylko FPSy. W Editorze jedynie renderujesz (byle w dobrej jako¶ci), a potem montujesz normalnie.
Wiem ¿e traci siê FPS ale to jest chyba bez ró¿nicy bo w wideo edytorze nagrywam tylko repke a nie robiê stunta od razu z nagrywaniem
Dash napisa³/a:
Wow , w GTA 4 zauwa¿y³em ¿e mo¿na ju¿ kleiæ konkretne stunty, dobrze ¿e siê rozwija to mo¿e nied³ugo zas³oni SA/VC ; ) I wszyscy którym 4 nie pójdzie bêd± musieli udaæ siê na emeryturkê hehe ; P
Filmik spoko, edit mi siê nie podoba³ bo muzyka nie pasowa³a, ale widaæ ¿e ogarniasz efekty.
Dziêki, wiem monta¿ to konkretna klapa, na drugi raz dam komu¶ do zmoncenia
Punkty: 680
Wys³any: 2009-10-10, 22:15
Cytat:
Nagrywaj±c Frapsem tracisz tylko FPSy. W Editorze jedynie renderujesz (byle w dobrej jako¶ci), a potem montujesz normalnie.
dok³adnie.
co do filmu jest git ;] stunty na poziomie, podziwiam cie za cierpliwosc do opanowania szutki jazdy w gta iv ;P tym bardzie jezeli stunty sa czyste (czyt bez modow, nie chce mi sie wnikac... :P). pelen respect ;P btw masz jakis trainer na zapis pozycji w singlu?
Wys³any: 2009-10-10, 23:36
Dziêki, tak mam Simple Native Trainer
Ale ¿eby on dzia³a³ najpierw wejdz na t± stronê KLIK i ¶ci±gnij pliczek który umo¿liwi granie w gta4 na modach, tam pisze jak go wgraæ i wogóle
A potem ¶ci±gnij tego trainera KLIK i wszystko z tego folderu co sci±gno³e¶ wklej do g³ównego folderu z gr±
Potem w grze klikasz F3 i tam masz teleports save menu czy jako¶ tak, zapisujesz ja i potem wy¶wietla siê pod którym skrótem klawisowym to jest i git
Aha i ten trainer dzia³a te¿ na multi, ale jedynie na trybie part mode i free mode
Co to ma do rzeczy? Przecie¿ jakby kto¶ my¶la³ to w Video Edytorze jest opcja "Slow motion" Dajesz go na 45% (Bo inaczej siê nie da) i nagrywasz na 15 fpsach (Ustawiasz w Frapsie). Potem przy¶pieszasz je o 2x w SV i masz p³ynny klip... I przynajmniej bez tych dwóch napisów na dole. A co do Anty Fall'a = Ty by³ ewidentny.
e/ Ah i nie wiem mo¿e to mój PC (W±tpie poniewa¿ mam ponad 60-70 fpsów w IV), ale jakbym mia³ renderowaæ klipy Video Edytorem, to zesz³o bi mi na to parê dni.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum