Punkty: 666667056
Wys³any: 2007-02-16, 23:12
No... tu ju¿ jest du¿o lepiej. Jeszcze gdzieniegdzie widaæ spowolnienia, ale jest ich du¿o mniej. Stunty - naprawdê niez³e. Monta¿ - fajny, jest zgranie z muzyk±, czasami jedynie efekty powtarzaj± siê zbyt czêsto. Muzyka - pasuje. S±dzê, ¿e po takim filmie... mogê przyj±æ Ciê do PKS. Poczekamy jeszcze na oceny innych (zobaczymy co o tym s±dz±) i decyzjê podejmê jutro po po³udniu. Do tego czasu oceniajcie i mówicie co s±dzicie o PKSowskim cz³onkostwie Firedragon'a.
Wiek: 35 Do³±czy³: 7233 dni temu Posty: 495 Sk±d: Z nienacka
Punkty: 30
Wys³any: 2007-02-16, 23:13
Móg³by¶ siê bardziej postaraæ... Znowu u¿y³e¶ spowolnienia... To nie fajnie... Monta¿ te¿ nienajlepszy, to znaczy wkurzj± nieco te przej¶cia i ostatni stunt cabbie (ostatni z tych które robi³e¶ cabbie) okropnie siê tnie, jakby¶ próbowa³ jednocze¶nie przy¶pieszyæ i zwolniæ Stunty, nie które fajne, ale to spowolnienie.... To jest za du¿e u³atwienie!! Nie powinno siê tego stosowaæ jak siê robi film, który jest pro¶b± o przyjêcie do 'klanu stunterskiego' (bo chyba mogê to tak nazwaæ :P)... Ciekaw jestem jak by¶ sobie poradzi³ z tymi stuntami na przyk³ad na PKS Place w SAMPie... Muzyka, fajna, my¶lê ¿e nawet pasuje, sam chcia³em u¿yæ Z ocen± jeszcze siê wstrzymam, bo mo¿e siê co¶ wyja¶ni albo co¶ takiego...
Wiek: 33 Do³±czy³: 7426 dni temu Posty: 373 Sk±d: z £om¿y
Punkty: 8840
Wys³any: 2007-02-16, 23:22
Stunty, Fajne poprostu, ciekawe miejscówki dobrze wykorzystane i tu jest dobrze nie masz ju¿ nad czym pracowaæ poprostu teraz æwicz doskona³o¶æ . Jendak nie by³o to genialne wiêc 8.
Monta¿, ech... Za bardzo siê chyba starasz, widaæ ¿e robi³e¶ ten film w po¶piechu - beznadziejne intro i outro a czê¶æ g³ówna choæ zjadliwa te¿ nie by³a najlepsza. Spraw by monta¿ by³ bardziej stonowany, efekty dopracowane i estetyczne bo tak to daleko nie zjadziesz bo psujesz monta¿em wra¿enie 5.
Muzyka, Równie¿ fajna, zdaje mi siê ¿e ju¿ j± gdzie¶ s³ysza³em ( ale raczej na winampie ni¿ w stuntfilmie ), dobrze dobrana jednak nie dawa³a du¿o mo¿liwo¶ci do popisu w monta¿u ( w tym przypadku na szczê¶cie ) ale by³ to poprostu zwyk³y rock, nic specjalnego 7.
Ogó³em, 7-
Firedragon powinien zostaæ przyjêty o ile ca³kowicie przestanie u¿ywac modów u³atwiaj±cych stuntowanie, w koñcu stunty robi dobre a to ko³o stunterskie.
Wiek: 32 Do³±czy³: 7114 dni temu Posty: 710 Sk±d: jeste¶ ?
Punkty: 265
Wys³any: 2007-02-16, 23:25
W sa-mp bym nie by³ w stanie zrobiæ du¿ej ilo¶ci stuntów z filmu poniewa¿ tam cabbie chyba nie ma taxi boot. Tricki na NRG-500 móg³bym zrobiæ tylko uprzedzam zajme to duuuuuuuu¿o czasu. :/ Spowolnienia u¿y³em w 4 trickach.
Wiek: 37 Do³±czy³: 7402 dni temu Posty: 2606 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2007-02-17, 01:56
W stuntah jeste¶ ca³kiem niez³y! Mimo to robienie filmów nie jest twoj± najmocniejsz± stron±. :P
My¶lê, ¿e móg³by¶ do³±czyæ do PKS Team.
Punkty: 5065
Wys³any: 2007-02-17, 11:23
Ja siê wy³amiê. Ogólnie film mi siê nie podoba³ zbyt bardzo.
Brak zgrania z muzyk±, tricki ¶rrednie, brak dynamiki w ca³o¶ci. Nie wiem czym to idzie ale chyba tym ¿e siê zbyt spieszysz wydaj±æ kolejne filmy. Zamiast wydawaæ jeden po drugim raz za razem, lepiej siad³by¶ ten miesi±c nad jednym projektem i postara³ siê bardziej.
Ja bym od³o¿y³ twoj± kandydaturê.
Ja powiem tak ciesze siê ¿e bardzo siê starasz aby byæ w naszych szeregach ale podzielam zdanie przemaxa.
Nie potrzebnie siê tak spieszysz z kolejnymi filmami jak usi±dziesz spokojnie nad tym zrobisz lepsze triki zmontujesz to w miare dok³adnie to wtedy nie mam nic przeciwko twojego cz³onkostwa.
P.S= Moja rada nieu¿ywaj ju¿ wiêcej spowolnienia bo bez niego równie dobre triki mo¿na robiæ (rzecz oczywista)
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Punkty: 14912
Wys³any: 2007-02-17, 13:06
Tzn. siê ¿e u¿ywa³e¶ spowolnienia podczas robienia tricków czy podczas krêcena ich?
Wys³any: 2007-02-17, 13:08
Ja równie¿ po czê¶ci podzielam wypowied¼ przemaxa. Dodam tylko, ¿e 90% tricków by³o skopiowanych z innych filmów (wiem, ¿e nie jestem ¶wiêty :P). Lepiej zrobiæ jeden stunt na pó³ roku, ale bardzo dobry i siê do niego przy³o¿yæ, ni¿ jeden stunt na tydzieñ robiony w po¶piechu.
Stunty nie by³y z³e, ale to spowolnienie... zupe³ny brak zgrania z muzyk±, która pasuje do stuntów.
Punkty: 14912
Wys³any: 2007-02-17, 15:55
Ponawiam pytanie.
Bo je¿eli u¿ywa³ spowolnienia podczas robienia tricków to ja go tu nie chce widzieæ (Na 10% tempa przelece hydr± nie do¶æ ¿e wzd³u¿ mostu to jeszcze pod nim i zatocze kó³ko na koñcu).
W sa-mp bym nie by³ w stanie zrobiæ du¿ej ilo¶ci stuntów z filmu poniewa¿ tam cabbie chyba nie ma taxi boot. Tricki na NRG-500 móg³bym zrobiæ tylko uprzedzam zajme to duuuuuuuu¿o czasu. :/ Spowolnienia u¿y³em w 4 trickach.
Radziu czytaj uwa¿nie u¿y³ ale nie we wszystkich
_________________ " Jest tylko jeden powód dla którego nie warto stuntowaæ :
Crashe replay'ów... "
Punkty: 666667056
Wys³any: 2007-02-17, 18:14
my¶lê, ¿e przyjmiemy go na okres próbny, tak jak powiedzia³ Shark. je¶li siê poprawi - przyjmiemy go. je¶li spocznie na laurach - jego problem. co wy na to?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum