Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Skamer
2010-09-18, 13:08
[PKS]Slow Road - Car Collab
Autor Wiadomo¶æ
Kiper 
Moderator

Do³±czy³: 6075 dni temu
Sk±d: ¯ywiec

Punkty: 4458
Wys³any: 2010-04-03, 20:50   [PKS]Slow Road - Car Collab

Witam! Mam przyjemno¶æ zaprezentowaæ now± produkcjê PKS 'Slow road'. Monta¿ by me, muza przy renderze siê popsu³a w po³owie filmu - efekt widoczny na filmie. No có¿, car collab zatem do¶æ du¿e ograniczenie, stunty moim zdaniem dobre, nie które nawet bardzo dobre. Chcia³em tutaj podziêkowaæ Skamerowi za to, ¿e pomaga³ psychicznie w produkcji XD oraz Soulowi za to, ¿e przekaza³ mi ten projekt. Co tu wiêcej gadaæ, zapraszam do ogl±dania!

http://www.youtube.com/watch?v=kTBew5VhByo

http://www.przeklej.pl/plik/pks-wmv-0015b36mh96u

Ostatnio zmieniony przez Kiper 2010-05-20, 17:11, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Tracker 
Maniak postów

Do³±czy³: 6487 dni temu

Punkty: 14310
Ostrze¿eñ:
 6/3/6
Wys³any: 2010-04-03, 21:07   

Art 2 oldy :/
Editing nie by³ z³y, tylko jedno mnie dziwi po co nadal u¿ywasz tego osranego nieba ? :(
Muzyka ca³kiem mi³a
Stunty ca³kiem niez³e. xP
Ocena 7/10

Kiper 
Moderator

Do³±czy³: 6075 dni temu
Sk±d: ¯ywiec

Punkty: 4458
Wys³any: 2010-04-03, 21:08   

Osrane niebo, mia³o byæ usuniête ale nie chcia³o mi siê 2 raz nagrywaæ repek. :(

SouL 
Maniak postów

Do³±czy³: 6453 dni temu
Sk±d: ¦widnica

Punkty: 11049
Wys³any: 2010-04-03, 21:23   

niez³y collab :D ale poczekajcie :D bedzie niespodzianka :D

9/10

WOS 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6377 dni temu

Punkty: 390
Wys³any: 2010-04-03, 21:44   

Mariusz da³ fajne boosty.

[Zapraszam Serdecznie![/

mAsTeR 
Lewa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 7003 dni temu
Sk±d: Nowy S±cz

Punkty: 440
Wys³any: 2010-04-03, 22:49   

Có¿ ciekawa produkcja z pod skrzyde³ PKS-u moimi faworytami byli Mariusz i Son. I w sumie jedno ma³e pytanko do nich, wszystkie boosty wykonane by³y przy pomocy rollboosta ??

MexikanoS 
Dziecko neo

Do³±czy³: 6111 dni temu
Sk±d: Mosina

Punkty: 2020
Ostrze¿eñ:
 8/3/6
Wys³any: 2010-04-03, 23:09   

A niby czego innego? Tylko rollboostem siê boostuje...

Jak Cie [cenzura], to Cie krew zaleje.

Crack 
Maniak postów

Do³±czy³: 6550 dni temu

Punkty: 3680
Wys³any: 2010-04-03, 23:09   

^ zapewne tak.

My¶lê, ¿e ten vid pokaza³ na co staæ PKS, kilka stuntów starych, ale wszystko da siê prze³kn±æ.
Mariusz pokaza³ klasê swoimi boostami, my¶lê, ¿e teraz zwyk³e boosty typu: ¶ciana > land wyjd± z mody. Tak trzymaj!
Wspomnê jeszcze, ¿e straci³em finishera, hmm, lepiej wygl±da³by gdyby nie u¿yto Duna przy landzie.
Ogólnie - dobra robota, tak trzymaæ.

mAsTeR 
Lewa rêka mafii postowej

Do³±czy³: 7003 dni temu
Sk±d: Nowy S±cz

Punkty: 440
Wys³any: 2010-04-03, 23:17   

Mex wiesz niektórzy pamiêtaj± czasy kiedy to nawet w SA boosty masterowa³o siê wyciskaj±c wszystkie skoki z klawisza odpowiadaj±cego za klakson i powiem ¿e niektóre wykonane "star±" metod± nadal stoj± wysoko w tabeli wyczesanych boostów.

Crack 
Maniak postów

Do³±czy³: 6550 dni temu

Punkty: 3680
Wys³any: 2010-04-03, 23:48   

Yhm, oczywi¶cie. Przedstawicielem jest Corevil, jego boosty nawet teraz bardzo mi imponuj±.

3ruNNer 
Aktywny amator

Do³±czy³: 5966 dni temu
Sk±d: siê bior± n00by?

Punkty: 1420
Wys³any: 2010-04-04, 08:13   

No niez³y collab, boosty Mariusza by³y ¶wietne! Co tu wiêcej pisaæ podoba³o mi siê, 9/10 na yt 5/5 + fav ^^

/e na yt "Lubiê to" hihi...

szybki 
Maniak postów

Do³±czy³: 6008 dni temu

Punkty: 3440
Wys³any: 2010-04-04, 08:49   

Videk wyszed³ ¶wietnie, jak na mnie to najlepiej wypad³ Rgod swoimi Boostami. No i edit ;p .. spokojny dobre efekty i ta nutka :wink: . 5/5

Roach 
Moderator

Do³±czy³: 6240 dni temu

Punkty: 4170
Wys³any: 2010-04-04, 09:16   

@Crackonoju, czy oby siê nie mylê to ten ca³y finisher by³ wykonany do¶æ dawno w mojej solówce?

Czas na ocenê. Film wypad³ ca³kiem nie¼le. Dobry poziom pokaza³ RGod wraz ze swoimi boostami, za to plus dla niego. Podoba³ mi siê równie¿ opener Skamera. To takie moje fav stunty, natomiast reszta nie da³a czadu. By³o bardzo du¿o oldów i to nie a¿ tak bardzo starych, a nie dawno wykonanych, tak wiêc nie wiem jak mo¿na by³o tego nie zauwa¿yæ. Co do drugiej czê¶ci, czyli ocenê pracy monta¿ysty. Nie wiem na jakiej rozdzielczo¶ci nagrywa³e¶, ale nie wysz³o to zbyt ³adnie. By³y widaæ okropne krawêdzie na pojazdach, na wy¿szej rozdzielczo¶ci nie mia³by¶ tego problemu. Timecyc Bluedagger'a jest ju¿ przejedzony, mia³e¶ wiele wiêcej opcji do popisu a wybra³e¶ t± najgorsz±. Równie¿ niektóre efekty by³y niezgrane, ale có¿ zdarza siê. Muzyka ca³kiem w miarê, da siê wytrzymaæ. Ogólnie mo¿e byæ. Czeka³em na co¶ lepszego, ale chocia¿ dobrze, ¿e wydajecie jakie¶ filmy, ni¿ siedzieæ na forum z rang± ~PKS. Czekam na kolejn± produkcjê, powodzenia.

VIP|Adik16 
Przyjaciel

Do³±czy³: 6262 dni temu
Sk±d: Czêstochowa

Punkty: 12520
Wys³any: 2010-04-04, 11:04   

No to zaczynamy...

Przed obejrzeniem Slow Road mia³em przyjemno¶æ zobaczyæ collab SSu, który wyszed³ nieco wcze¶niej od Waszego. Zaimponowa³ mi, wiêc mieli¶cie trudne zadanie by mnie uj±æ. Zacznê od muzyki - po obejrzeniu vida nie pamiêta³em ju¿ jej rytmu, ale z filmem wspó³gra³a w porz±dku. Nigdzie wcze¶niej jej nie s³ysza³em, co zaliczam na plus. Monta¿ Kipera bardzo mi siê spodoba³, by³o kilka drobnych niedoci±gniêæ, jak zwykle przesuniêta muzyka (wspó³czujê Kip :P ), ale generalnie monta¿ sta³ na wysokim poziomie. Ciekawe efekty, stonowane, bez zbêdnych przes³odzeñ czy fajerwerków. Dobrze wykonana praca ^^. Czas na stunty... a te by³y ró¿ne. Od razu muszê stwierdziæ, ¿e zdziwi³o mnie w Waszych komentarzach, i¿ nikt wcze¶niej nie wspomnia³ o fatalnych stuntach Lady ;x... Pierwszego przy odrobinie szczê¶cia da siê zrobiæ w szybkim czasie, w dodatku nie grzeszy efektowno¶ci±... Drugi totalnie mnie zszokowa³. Tamten bump na lotnisku sf postanowi³em zrobiæ na single, bo nie wierzy³em ¿e co¶ tak s³abego zosta³o dopuszczone do collabu... A jednak, w ci±gu minuty ten stunt uda³o mi siê zrobiæ 2 razy, za pierwsz± i bodaj trzeci± prób± - niestety ;/ Z dobrych stuntów muszê pochwaliæ znakomite boosty RGODA i Sona oraz opener Skamera i wallride Raziela ; ) Zaciekawi³ mnie tak¿e stunt Kipera na pustyni... Onder, jak i Art, ¶rednio ;D To chyba wszystko, dziêkujê za uwagê, mam nadziejê, ¿e moim do¶æ dosadnym komentarzem nie obrazi³em b±d¼ zniewa¿y³em nikogo - nie mia³em takiego zamiaru ;] Pozdrawiam i ¿yczê powodzenia w kolejnych produkcjach PKSu ^^

Mariusz 
Moderator
sex

Do³±czy³: 6760 dni temu
Sk±d: prawiePoznañ

Punkty: 4510
Wys³any: 2010-04-04, 11:40   

Dajcie na GTASajta i ruszajmy z flame teamem, co do oceny to dam za jaki¶ czas jak ogarnê ³±cze.

Cytat:
wszystkie boosty wykonane by³y przy pomocy rollboosta ??

Normalnie to krêcê tylko rolk± ale niektóre przej¶cia (np w dokach z lewego boku na prawy bok i ¶cianê) wykonywa³em zwyk³ymi klawiszami, bo gdybym robi³ to rolk±, pewnie nie dolecia³bym nawet na drug± stronê. Mia³em du¿o, du¿o wiêcej stuntów do wykonania ale nie chcia³o mi siê siedzieæ po kilka godzin w grze.
Monta¿ naprawdê fajny, szkoda, ¿e [cenzura] siê muzyka w jednym momencie, trochê nie podoba³ mi siê CC i nicki stunterów by³y ma³o czytelne na ma³ej, bia³ej czcionce. Mog³e¶ daæ jedn± i z jak±¶ ciekaw± obróbk±, bo strasznie nie pasuj± do filmu. Stunty nie by³y z³e, nie podoba³ mi siê tylko jeden stunt w LV od Lady, fajny barracks bump Ondera i boost Sona. Jest grubo, kolejna produkcja która zaskoczy³a wszystkich.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: