Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Gesior7
2010-10-08, 17:19
[FS]Reloaded
Autor Wiadomo¶æ
Mekron 
Nowy u¿ytkownik

Do³±czy³: 6071 dni temu

Punkty: 100
Wys³any: 2010-05-15, 16:17   [FS]Reloaded

Witam. Chcia³bym zaprezentowaæ wam collab FS'u edytowany przeze mnie. Mam nadziejê, ¿e wam siê spodoba. Proszê o komentarze, nawet te surowe :) Co do filmu... Mia³em pewne problemy z renderingiem. Chcia³em wyrenderowaæ ten oto film w mp4 h.264, jednak wyskakiwa³ mi pewien b³±d. Ograniczy³em siê wiêc do wmv. 720p. N/joy

Organiser:
CreativE

Stunters:

CreativE
IwNinG
Interek
KaFeL
Pit3r
RadwaK
Siemko
Wrath

Guests:
ChaoS
Mewka

Editor:
M3kron

http://www.youtube.com/watch?v=FZAR73N-HUc

CreativE_ 
Nowicjusz

Do³±czy³: 5929 dni temu
Sk±d: ze wsi

Punkty: 270
Wys³any: 2010-05-15, 16:19   

Wreszcie jest. Co prawda rewelacji nie ma ale ¼le te¿ nie jest.

Pozdro xP

Pit3r 
Nowicjusz

Do³±czy³: 6280 dni temu

Punkty: 346
Wys³any: 2010-05-15, 19:14   

No i co ? doczekalismy sie wrescie ;D Wszyscy wypadli swietnie, zarowno weterani jak i nowicjusze klanowi :D :D za film oczywiscie 5+fav

VIP|Art 
Dziecko neo

Do³±czy³: 6203 dni temu
Sk±d: Myszków

Punkty: 28050
Wys³any: 2010-05-15, 21:17   

2:50 mod , finisher sfarcony. stara czesc fs zownila , reszta psuje klimat. edit slaby i zlagowany.

Erney 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6167 dni temu
Sk±d: Jelenia Góra

Punkty: 1490
Wys³any: 2010-05-15, 21:58   

Dla tego Pana wy¿ej ka¿dy do mod ^^.

Za film dajê 4/5

Pozdrawiam :)

Hiya

Roach 
Moderator

Do³±czy³: 6361 dni temu

Punkty: 4170
Wys³any: 2010-05-15, 22:09   

Czytaj±c wasze komentarze zauwa¿y³em, ¿e pojawia siê ocena ze wzglêdu na pomieszany team. To nie ma nic do znaczenia, oceniamy ca³y team, a nie jego cze¶æ, bo jest nowa, ok do rzeczy. Stunty - bardzo zró¿nicowany poziom. Ka¿dy posiada swój poziom, co jest czym¶ wspania³ym. Czê¶æ wypad³a ca³kiem dobrze, natomiast reszta niezbyt dobrze. Oczywi¶cie mowa tu jak i powy¿ej w komentarzach o tych starszych teamowiczach, dobra robota. Dopatrzy³em siê w stuncie go¶cia slowitdown'a, chodzi mi w tej chwili o stunt ChaoS'a. Ewidentnie widaæ slowitdown. Dlaczego? Otó¿ w locie nie móg³ obróciæ taxówki, wystêpuje to jedynie gdy wykonujemy stunt na tym kodzie. Monta¿ - nie przypad³ mi do gustu. CC kompletnie nie przypad³o mi do gustu. Chcia³bym Ci zwróciæ uwagê na temat ruchów kamery. Robisz je zbyt gwa³townie, ruchy musz± byæ p³ynne, bez paniki. Czasami to wymaga du¿o czasu, ci±g³ego powtarzania, ale efekt jest o niebo lepszy. Muzyka - stara. Do tak powa¿nego projektu musisz posiadaæ now± piosenkê, nigdzie nieu¿yt±. Trzeba na to po¶wiêciæ wiele czasu, ale warto. Ogólnie nie wysz³o ¼le, ale liczy³em na wiêcej. Powodzenia w kolejnych produkcjach!

CreativE_ 
Nowicjusz

Do³±czy³: 5929 dni temu
Sk±d: ze wsi

Punkty: 270
Wys³any: 2010-05-15, 22:13   

Roach69, dziêki, ju¿ mamy plany na nastêpny film. CC mi siê wyj±tkowo podoba³o, chocia¿ w niektórych miejscach trochê za ciemno.

I tak jak pisa³em wy¿ej: rewelacji nie ma ale ¼le te¿ nie jest.

Siemko 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6170 dni temu

Punkty: 1220
Ostrze¿eñ:
 3/3/6
Wys³any: 2010-05-15, 22:16   

Art klapku to nie mod... spróbuj sobie porobiæ, to ¿e zrobi³em trochê lepszy stunt ni¿ inne na moim poziomie to nie znaczy ¿e od razu mod... Ty siê ogarnij, cz³owieku.

Crack 
Maniak postów

Do³±czy³: 6671 dni temu

Punkty: 3680
Wys³any: 2010-05-15, 22:24   

Bardzo ciekawy film! My¶la³em, ¿e siê ju¿ nie doczekam ¿adnego filmu od FS, a tu taka niespodzianka.

Pod wzglêdem stuntów dla mnie, jak chyba i dla reszty komentuj±cych, wypad³ KaFeL.
Spodoba³o mi siê tak¿e combo Siemka na BMXie. Wrath zadziwi³ mnie tym wymuszanym double grindem, ciekawy spot. Mi³ym zaskoczeniem by³o tak¿e zobaczenie guesta od Mewki, jak zawsze bardzo podobaj± mi siê jego stunty, z tym nie mog³o byæ inaczej. Trochê farciarskich stuntów od Creativa i reszta - taka sobie, nie wbijaj±ca siê w pamiêæ.

Monta¿, nie mi tutaj oceniaæ, CC ujdzie, trochê paniczne ruchy kamer±.

Muzyka, mo¿e u¿yta, ale tak czy siak, podoba mi siê.

:J

MexikanoS 
Dziecko neo

Do³±czy³: 6232 dni temu
Sk±d: Mosina

Punkty: 2020
Ostrze¿eñ:
 8/3/6
Wys³any: 2010-05-15, 22:36   

Siemko napisa³/a:
Art klapku to nie mod... spróbuj sobie porobiæ, to ¿e zrobi³em trochê lepszy stunt ni¿ inne na moim poziomie to nie znaczy ¿e od razu mod... Ty siê ogarnij, cz³owieku.

W±tpiê, ¿eby M3kron specjalnie przy¶piesza³ jako¶ dziwnie jeden klip, a je¶li ju¿ to napisa³e¶ mu ¿eby ogarn±³ ten klip, bo jest po prostu zmodowany.

Film taki so, ChaoS zmodzi³.

Jak Cie [cenzura], to Cie krew zaleje.

WOS 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6498 dni temu

Punkty: 390
Wys³any: 2010-05-15, 23:52   

Siemko, ogl±da³em t± repe i bardzo szybko wystartowa³e¶. Film wypad³ na ¶rednim poziomie KaFeL zowni³, brak³o mi tu Marciola.

[Zapraszam Serdecznie![/

Siemko 
Aktywny amator

Do³±czy³: 6170 dni temu

Punkty: 1220
Ostrze¿eñ:
 3/3/6
Wys³any: 2010-05-17, 01:53   

Ja nie moduje lamy... A z reszt± co wy k** wiecie... widzieli¶cie jak to ownie?

VIP|Art 
Dziecko neo

Do³±czy³: 6203 dni temu
Sk±d: Myszków

Punkty: 28050
Wys³any: 2010-05-17, 12:54   

Kod:
siemko
01:54:17
ty [cenzura] sam jeste¶ modowany
01:54:21
debilu

pozdrowienia dla pana moddera.

Crack 
Maniak postów

Do³±czy³: 6671 dni temu

Punkty: 3680
Wys³any: 2010-05-17, 13:24   

I powiesz mi Ty po co to wstawiasz?
My¶lê, ¿e to s± wasze prywatne bluzgi wiêc won z tym.
Zrób jaki¶ dowód, ¿e cheatuje/modduje i nie bêdzie dyskusji.

VIP|Adik16 
Przyjaciel

Do³±czy³: 6382 dni temu
Sk±d: Czêstochowa

Punkty: 12520
Wys³any: 2010-05-17, 16:50   

Mój ukochany FS'ik powraca! Mo¿e nie jako gigant, ale w naprawdê przyzwoitym stylu :) Warto zwróciæ uwagê na nowych stunterów, którzy przede wszstkim uratowali Fury of Stunt od zbli¿aj±cej siê wielkimi krokami klêski. To Creative, Interek i Siemko s± dla mnie bohaterami tego filmu, gdy¿ prze³amali siê i do³±czyli do starego ju¿ teamu, z którego po trochu wszyscy uciekali (tak by³o te¿ ze mn± - wybaczcie :P). Widzê, ¿e organizatorzy postarali siê o warto¶ciowych go¶ci - to siê liczy. Mewka i chaos ubarwili nieco Reloaded, dodaj±c swoje tricki ze znanym ju¿ i lubianym podpisem. Pod wzglêdem stuntów ca³y sk³ad wypad³ podobnie. Cieszê siê, ¿e nowi stunterzy dorównali tym starszym wyjadaczom :) By³o troszkê starych stuntów, ale nie takich, które ogl±da siê w co trzecim vidzie.

Mekron - w pewnych momentach by³o za ciemno! Dobrze, ¿e znam mapê, bo inaczej stunt IwNinGa by³by dla mnie tylko ciemnym klipem, na którym nic nie by³o widaæ. CC oczywi¶cie by³o dobre, wiêc zamiast rozja¶niaæ ca³e, wystarczy³o chocia¿ dodaæ ma³e b³yski do ciemniejszych fragmentów filmu, by widz nie irytowa³ siê brakiem jakiejkolwiek widoczno¶ci.

Piosenka to dla mnie jeden z wiêkszych plusów filmu. Mocno buduje klimat i wspó³gra ze spokojnym, stonowanym monta¿em. Oczywi¶cie mo¿na siê czepiaæ repertuaru, ale ka¿dy ma inny gust muzyczny i niemo¿liwo¶ci± jest dogodziæ ka¿demu :)

Reasumuj±c - ¶wietny powrót FS. Nowa jako¶æ, ¶wie¿o¶æ i przede wszystkim skoczno¶æ. ¯yczê ca³emu zespo³owi kolejnych fantastycznych collabów, tak jak za dawnych czasów :) Mo¿ecie mnie ju¿ zapisaæ jako guesta honorowego - w takich filmach a¿ chce siê wystêpowaæ :D

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: