Punkty: 1319
Wys³any: 2010-05-27, 15:44 Kusiu
Cze¶æ, w koñcu doczekali¶cie siê czego¶ ode mnie. Film nie jest tak d³ugi jak bym chcia³, ale to nie z mojej winy, musia³em wydaæ go jak najszybciej. Nie obesz³o siê te¿ bez problemów, widaæ to w 2 miejscach (jakie¶ wcale niefajne przeb³yski).Mimo tego uda³o siê(...) i mam nadziejê. ¿e siê podoba
Nareszcie doczeka³em siê jakiego¶ filmu od Ciebie.
Powoli ju¿ mia³em do¶æ ogl±dania spotów, które znalaz³e¶, ale które nie pojawi³y siê w ¿adnym filmie.
Wszystkie stunty by³y na wysokim poziomie, widaæ, ¿e jeste¶ bardzo dobrym stunterem.
A¿ mi³o ogl±daæ takie filmy.
Co do monta¿u, nie by³o go tutaj zbyt du¿o, ale wszystko ³adnie, widoczne, czyste i w ogóle. Gdy zobaczy³em pocz±tek filmu my¶la³em, ¿e to jakie¶ intro z ciekaw± muzyk±, ale zosta³em mi³o zaskoczonym - bez nudnego intra, od razu przej¶cie do rzeczy.
My¶lê, ¿e warto by³o pracowaæ spory kawa³ czasu nad filmem, poniewa¿ wyszed³ bardzo fajnie. Dobra robota Kasiu !
Wiek: 36 Do³±czy³: 6968 dni temu Posty: 949 Sk±d: mazowsze
Punkty: 11914
Wys³any: 2010-05-27, 16:47
Na samym pocz±tku muszê pochwaliæ pewn± oryginalno¶æ tego filmu, co jest ogromnym plusem.
Stunty:
G³ównie precise landy co mi trochê nie pasowa³o, mimo to widaæ ¿e mia³e¶ na nie pewien pomys³. Dodatkowo chyba tylko o jednym mogê powiedzieæ ¿e by³ ma³o efektowny bo co do reszty zarzutów nie mam, przyznam nawet ¿e podoba³y mi siê i to bardzo.
Monta¿:
Jak dla mnie jedna z lepszych stron tego filmu, wszystko przedstawione w prosty sposób bez zbêdnej przesady ale za to z pomys³em (intro). Dodatkowo te ujêcia kamery, bardzo dobra robota. :D
Muzyka:
Tu nie ma co siê rozpisywaæ, pasuje do filmu i jest mi³a dla ucha.
Wiek: 37 Do³±czy³: 7308 dni temu Posty: 2607 Sk±d: Bia³ystok
Punkty: 39724
Wys³any: 2010-05-29, 16:40
Idealne wykorzystanie mo¿liwo¶ci kamery. Pocz±tek, tak jak i pozosta³a czê¶æ filmu jest bardzo oryginalna. Podobaj± mi siê ujêcia stuntów z ró¿nych, bardzo ciekawych perspektyw.
Zawsze podziwia³em idealne l±dowania NRG-500 na drzewie. Tu by³o kilka kombinacji z drzewami, perfekcyjnym l±dowanie, by³y te¿ ¶lizgi ¶wietnie koñcz±ce stunt-kombinacje.
Stunt jest krótki i milutki. Z pewno¶ci± zas³uguje na uwagê.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum