Sprzedam u¿ywanego przez trochê ponad pó³ roku PSTwo SCPH-75004 przerobionego Ripperem 3.41 w sklepie bina.pl. W zestawie:
PSTwo SCPH-75004 przerobiona Ripperem
pad bezprzewodowy Logitecha + Sony DualShock 2
oryginalna karta pamiĂŞci Sony 8MB
okoÂło 20 gier w tym 3 na zdjĂŞciu (Gran Turismo 4, demĂłwki od Sony, Network Access Disc wraz z grÂą Hardware)
zasilacz
kabel RGB/AV z pozÂłacanÂą koĂącĂłwkÂą AV
oryginalny kabel do pod³¹czenia do telewizora
instrukcja
gwarancja waÂżna do czerwca 2007
http://allegro.pl/item171...a_dodatki_.html
Ostatnio zmieniony przez Dami 2007-03-01, 22:10, w całości zmieniany 1 raz
007 Everything or Nothing, Burnout Revenge, Fifa Street 2, GTA:VC, Tekken 5, GTA:SA, Driv3r, NFS:MW, GTA:LCS, Fifa World Cup Germany 2006, The Sims 2, Network Access Disc, Gran Turismo 4, Demo Disc 10
Moj tata juz je kupil.Ale jest on w Szwecji.Tam za nowke sztuke ze sklepu zaplacil 400zl:).Mi pozostanie tylko dokupic mc card i swap maigc 3 .8.Drugiego dualshocka mam z PS One
Moj tata juz je kupil.Ale jest on w Szwecji.Tam za nowke sztuke ze sklepu zaplacil 400zl:).Mi pozostanie tylko dokupic mc card i swap maigc 3 .8.Drugiego dualshocka mam z PS One
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum