Witam. ChciaÂł bym wam przedstawic krĂłtki filmik przedstawiajÂący Power RangersĂłw w troszke innej wersji W raz z towaÂżyszem Daro dostalismy zlecenie od Universal na zrobienie kolejnego sezonu tego kultowego serialu Jak narazie jest to maÂły episod tego co czeka was w przyszlosci ! Milego oglÂądania. Komentarze mile widziane.
http://www.youtube.com/watch?v=HxLRTINkrdQ
Ip servera znajdziesz na koncie Dara. Co do komendy to takÂże musisz z nim uzgodnic. GdyÂż to jego robota, a ja nie mam upowaÂżnienia do przekazywania kaÂżdemu tej cmd
Wszystkie moÂżliwe kombinacje ? zakÂładajÂąc, Âże komenda skÂłada siĂŞ tylko z liter alfabetu to prawdopodobieĂąstwo trafienia jest 1 do 13824 takÂże powodzenia ! .
Co do filmu, to jest jak juÂż ktoÂś wspomniaÂł dobry jak siĂŞ zÂłapie odpowiedniÂą fazĂŞ. Mnie osobiÂście muzyka z Power Rangers kojarzy siĂŞ z mÂłodymi latami a wiĂŞc jak najbardziej pozytywnie.
_________________ " Jest tylko jeden powĂłd dla ktĂłrego nie warto stuntowaĂŚ :
Crashe replay'Ăłw... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum