Wiek: 32 Dołączył: 6908 dni temu Posty: 1473 Skąd: WrocÂław
Punkty: 2727
Wysłany: 2010-12-19, 11:01 [Hardstyle]Romanesko - First Try
Gdyby ktoÂś z was przypadkiem sÂłuchaÂł hardstylu, albo po prostu mu siĂŞ nudzi, chciaÂłbym siĂŞ podzieliĂŚ moim dzieÂłem
Jest to mĂłj pierwszy track i wydaje mi siĂŞ, Âże caÂłkiem nieÂźle mi to wyszÂło jak na pierwszy raz. TakÂże Âłapcie link
Wiek: 37 Dołączył: 7308 dni temu Posty: 2607 Skąd: BiaÂłystok
Punkty: 39724
Wysłany: 2010-12-19, 12:33
Generalnie nie lubiĂŞ tego stylu ze wzglĂŞdu na gÂłoÂśne i monotonne "Âłupu-cupu". Na to miast ten kawaÂłek wyszedÂł caÂłkiem melodyjnie. Przypomina mi to bardziej techniawĂŞ, coÂś jak "Cosmic Gate". SpodobaÂło mi siĂŞ. = )
Mam jedno pytanie:
NapisaÂłeÂś, Âże to Twoja pierwsza piosenka. Gdzie jest wokal?
Punkty: 1420
Wysłany: 2010-12-19, 16:28
KiedyÂś tam jaraÂłem siĂŞ hardstyle'm (jumpstyle'm) i powiem Ci szczerze, Âże ten kawaÂłek wyszedÂł tobie bosko, jak na pierwszÂą prĂłbĂŞ jest genialnie!
Wiek: 32 Dołączył: 6472 dni temu Posty: 335 Skąd: ÂŚwidnica
Punkty: 11049
Wysłany: 2010-12-20, 07:14
pierwsze pytanie , uÂżyÂłeÂś zwykÂłego leadu bez korekty , prĂłbowaÂłeÂś coÂś sie bawiĂŚ w FX ?
melo fajne , 4/4 wszystko gites ;d podoba mi sie ;d hmmm kiedyÂś nawet jakÂąs nutke zrobiÂł , wÂłaÂśnie HS , ale juz jej niemam
a powiem coÂś jeszcze Âże jeÂżeli chodzi o produkcje jakieÂś muzyki , to chyba juÂż lepiej mieĂŚ system mac , i zainstalowaĂŚ sobie program logic , bo fl to aÂż Âśmierdzi Âże to czysty fl studio jest , to aÂż sÂłychaĂŚ ;d
Wiek: 32 Dołączył: 6908 dni temu Posty: 1473 Skąd: WrocÂław
Punkty: 2727
Wysłany: 2010-12-20, 11:11
DodaÂłem kilka drobnych efektĂłw, ale lead jest tak jakby nie dokoĂączony. Z resztÂą nie trudno zauwaÂżyĂŚ, Âże w pewnym momencie siĂŞ po prostu urywa. Nie ma Âżadnego outro. Ale w jednym momencie kiedy jest przejÂście na wyÂższy "octave" (szczerze mĂłwiÂąc to nie wiem jak to jest po polsku... "Oktawa"?) to dodaÂłem FX
A z tÂą instalacjÂą Maca i Logiciem to dziĂŞki za poradĂŞ, ale ja to robiĂŞ i traktuje zupeÂłnie jak zabawĂŞ, a FL mi w zupeÂłnoÂści wystarczy
Wysłany: 2010-12-20, 14:32
wiem mi w zupe³noœci te¿ , jak narazie lepiej sie na nim pouczyÌ bo póŸniej nie bedzie wiadomo o co chodzi i wgl bedzie lepsze wprawa ;d , jak zrobie nutke hs to wrzuce tutaj ;d
Ostatnio zmieniony przez SouL 2010-12-20, 18:25, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum